Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cat de bine ma regasesc in descrierile voastre :par ciufulit, neepilata ...samd

Azi m-a tampit bb, nu stiu ce are plange ... pare sa fie de la burtica...e scancit , vrea numai in brate si nu orikum, plimbat prin casa ...

Norina si Vlad sta arcuit pe spate cand il tin in brate.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mi-ati linistit constiinta cu postarile voastre, credeam ca numai eu tanjesc dupa vremuri apuse...

Karmenutza, si al meu la fel haleste, cred ca s-au vorbit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vazut ca ati vorbit de biotics baby... ce este si la ce foloseste? E bun pentru protejarea florei intestinale? Daca aveti vreun link ceva sa ma lamuresc, va rog sa imi spuneti!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara!!
Indata merg si eu la culcare. Petra dorme. Pana cand....nu stiu?!
Astazi am evadat de acasa 2 ore (am mers cu sotul meu pana la noi acasa. Cand am ajuns inapoi, plangea Petra ca si cand avea colici. Am luat-o eu in brate si s-a linistit. Sper sa nu inceapa de acum sa imi simta lipsa. Mai trebuie sa o plasez pe la cineva

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare fetelor..nu am mai scris de ceva timp fiindca am avut probleme cu Alex..ne ucid colicile astea...ultimele zile au fost cam greutze, nu stiu ce s-a intamplat, oi fi mancat eu ceva, dar l-a durut rau de tot burtica. Sper sa am destula rabdare pana la 3 luni, cand am inteles ca ar disparea colicile.In rest, evoluam bine..deja ne tinem capul cand stam pe burtica, suntem ft ft atenti la jucarii si cand vb cineva cu noi..si mai ales, zambim ft mult..ne place la taclale.
Luni, la 1 luna, l-am cantarit si avea 4,250 kg si 55 cm..deci a luat 1,150 kg si 6 cm intr-o luna

Ah..inca ceva.. stie cineva cum pot scadea umiditatea din camera? la mine e prea mare, cam 80, si trebuie sa fie maxim 70.Am dat la o parte vasele cu apa de la calorifere..da ce altceva pot face???
MIFLORE, condoleante..si eu l-am pierdut pe tata acum 7 ani, cand aveam doar 17 ani. Dar timpul le rezolva pe toate..
Pupici la mamici si bebici.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

IOANA- ti-am ramas datoare cu o explicatie despre afurisita de Klebsiella...Luca a facut examenul copro si i-a iesit rezistenta la o gramada de antibiotice si sensibila la furazolidon, gentamicina si augmentin. Cum primele doua nu se indica la bb-i asa de mici, dr. i-a recomandat sa ia pe gurita sirop de augmentin o data la 12 ore, augmentin de 457mg/5 ml, pentru copii de la 2 luni la 2 ani, timp de 7 zile, adica de 14 ori. Am terminat tratamentul si medicul i-a recomandat trei examene copro consecutive la interval de 3 zile. Dar vreau sa te atentionez,pentru ca am citit acum o vreme ca ai vrea sa o alimentezi mixt pe Miruna... ai grija, nu e momentul deoarece laptele obisnuit contine lactoza, iar dupa o astfel de infectie unii copii capata o intoleranta la lactoza temporara sau la unii chiar permanenta. Daca totusi insisti alege o formula fara lactoza. Atentie mare si la ceaiurile instant gen Humana sau Milupa si acestea contin lactoza. Asta e parerea mea si ar trebui sa ii faci si o antibiograma ca poate Miruna reactioneaza la alte antibiotice.

CODRUTA- nu te stresa... eu cred ca nu ai motive sa te ingrijorezi, Luca a luat Klebsiella de la pediatrie si nu de la ginecologie, deoarece am fost internati cand el avea 5 saptamani cu o rinita suprainfectata luata de la frate-su mai mare care nu stie alceva decat sa-l pupe toata ziua pe gura.
La el s-a manifestat cu scaune cu sange si mucus.

KID- lucrurile cu intoleranta si Milupa HN 25 stau putin diferit... crede-ma m-am interesat... intoleranta la lactoza e una si alergia la lactoza e alta. Pentru intoleranta medicii recomanda NAN fara lactoza, Milupa HN 25, iar pentru alergie formulele HA.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam la fel face si Alexandru cand cred ca are colici..urla cat il tine gura si nu tace decat in brate si plimbat si sincer ma cam cocoseaza cele >7 kg ale lui mai ales ca eu am doar 55-56 kg.
Astazi m-a urlat de nu mai stiam ce sa-i dau ..credeam ca daca face 3 luni ii mai trec colicile dar e mai rau ...nici macar nu sunt atat de sigura ca sunt colici sau pur si simplu mofturi fiindca daca il plimbam nu mai zicea nimic.

Fetelor si eu am inscriu la dorul de tinerete..imi vine sa ies pe strazi sa ma plimb, imi vine uneori de nervi( din cauza micului tiran) sa ma apuc de fumat desi nu am fumat niciodata.

Ioana
esti o fericita daca bb nu face inca figuri ..al meu se schimba de la o zi la alta..ce-i place astazi , maine nu mai e bun.

Acum nu mai vrea deloc suzeta si isi baga degetele adanc in gura de parca ar avea ceva la gingii si uneori se ineaca.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Gabiarama si sotul meu face la fel...eu sunt deseori nervoasa si obosita din cauza lui Alexandru si adorm imediat iar sotul sta pana noaptea tarziu la calculator jucandu-se.
De plecat cu Alexandru in vizite nu prea indraznesc..am fost de 3 ori la mama si o singura data a stat mai linistit..in rest a urlat ca de obicei...ce sa mai zic sa iesim la restaurant ...
De Sf. Andrei am avut program de urlat pana la 23.30...mi-e si rusine fata de vecini..cine stie ce-si inchipuie...
Ma gandesc cu groaza ca e posibil ca si de Craciun sau de Revelion sa am parte de asa ceva..noroc ca pana acum nu s-a culcat mai tarziu de ora 1 si sper sa-si respecte programul.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricika, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat.
Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau !
Fetele care vorbiti de laptele HA (hipoalergic), mie dr. mi-a spus ca nu satura copilul, asta ca ma plangeam eu ca Fabiano mananca precum spartul. L-am schimbat si ....mananca la fel, nici o schimbare !!! Nu stiu ce sa ma mai fac cu el...
Pupici la fete.

POZE FABIANO

Mergi la inceput