Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Dandy spune:
Buna fetelor, nu am reusit sa scriu , deabia apuc sa va citesc, dar imi place ca sunteti f.f. active.
Kid. La multi ani pt. cele 8 luni ,si noi am facut la fel.Ma bucur ca am gasit o fetita nascuta in aceeasi zi.Am vazut ca are greutate mai mare a ta desi cand s-a nascut era invers.A mea are f. mari pb. cu colici, se pare ca din comportament seamana amandoua.
Miflore condoleante pt. tatal tau.Are dreptate Kid, gandeste-te ca ai o viata noua primita de la Dumnezeu, in schimbul celeilalte luate...Si mama mea s-a nascut si a murit tot pe 6 octombrie si culmea, micuta mea s-a nascut pe aceeasi data,Atunci m-am gandit ca poate este ingerul pe care mi l-a trimis mama pe pamant ,mai ales ca am facut-o la varsta inaintata si nu ma asteptam.
Asta este, viata este compusa si din lucruri urate nu numai frumoase...
IOANA multumesc pt. parola dar cred ca nu reusesc sa pun pozele(m-am logat cu septoct2005, si am incercat sa pun pozele in album,dar vad ca nu merge).
Va pup
mimsi spune:
Miflore, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Nu sunt cuvinte care sa-ti aline durerea. Gandeste-te ca de acolo de unde s-a dus iti va veghea pasii si incearca sa "vorbesti" cu el (eu asa fac cu bunica mea si chiar daca imi dau lacrimile parca mi se mai inmoaie dorul).
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
norina spune:
Buna fetelor!Am reusit si eu sa intru in sfarsit, iar am tras chiulul ca maine am o panarama de examen si abia am reusit sa-mi fac timp sa citesc cate ceva pt el.Miflore, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla,nu stiu cu ce te ajuta, dar sa stii ca suntem alaturi de tine. Ai grija de tine!Karmenutza, stiu ca e cam intarziat mesajul dar sa stii ca si eu o patesc aproape zilnic cu inecatul de la voma. De obicei trebuie pus copilul intr-o parte si cu un sul la spate ca sa nu se intoarca.Daca se mai intampla sa se inece, se ia de picioare si se tine cu capul in jos (stiu ca pare empiric, dar asa zice dr). Eu chiar am facut-o odata pentru ca nu-si revenea deloc si incepuse sa se inegreasca la fata,Pana la urma a fost ok!Mary Ilie, si eu i-am dat fetel HN25 aproape 1 luna, de cand am iesit din spital, pentru ca a facut o enterocolita (facea kk cu sange si voma ff des) si dr ne-a interzis orice alt lapte, Eu tot Milulmil ii dadeam inainte si ma gandesc sa nu fi fost de la el.De 3 zile i-am bagat si eu NAN, am renuntat la Milumil.Mai da cineva NAN? Ce-mi puteti spune si mie?Moki, si fetita mea face acesti clabucei si cu limbuta la fel, de m-a disperat. Cineva imi spusese ca face asa ca-i vine sa vomite, dar asa des?...ma intreb eu.. Cat despre contorsionat si zbatut... ce sa mai zic?! Credeam ca numai a mea face asa..cand o tin in sus pt ragaiala se zbate cateodata de ne lovim cap in cap si incepe sa planga.Apropos, mai are cineva cupil care trage mult capul pe spate cand e ridicat, ca Teodora mea e tot intr-o extensie si nu stiu ce sa zic....Hai ca am scris o droaie, de va plictisiti de mine..Va pupacesc Norinapoze
kid2003 spune:
Tonnia, stai linistita, si eu simt de multe ori dorul zilelor din tineretze cum le spun acum...Cand puteam iesi noi doi la ce ora ne trecea prin cap, dormeam noaptea ca ursul, sambata si duminica ma sculam la 11 ... acum nu mai am timp de noi doi, eu sunt tot timpul cu cearcane, nu am timp sa ma imbrac frumos, am hainele pline de lapte scos pe gura de fii-mea (nu tin pasul la schimbat tricourile si uit mereu de prosopelele pentru umar)...si tot asa. Oi fi mama denaturata?
Norina, vorbeste cu pediatrul poate te trece pe NAN H.A. care e o formula non-alergenica, special creata pentru bebeii care au avut ceva probleme cu scaunele sau pentru cei hraniti la san si care ar putea iavea intoleranta la laptele de vaca. Formulele simple contin proteine din lapte de vaca...Citeste si postul lui Doruletz, si ea a trecut pe o formula speciala.
Alexandra, la completare, a primit NAN H,A si i-a mers super. De vreo 2 saptamani papa numai la san, dar tot asta ii voi da, daca ii mai dau completare, atata timp cat mananca mixt. Si mai sunt Lactana de care vorbea Ioana.
Ioana75 spune:
Tonnia, habar n-am cit maninca bb, n-am facut proba suptului.
Tocmai am auzit pe Realitatea ca a murit un bb de 9 luni din cauza rujeolei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Tonnia spune:
Ioana, pai asta-i primul lucru care trebuie verificat inainte de a-i da formula, cat mananca! Ca poate n-are nimic dar nu mananca cat trebuie, al meu dormea bustean dupa ce sugea dar dr. mi-a zis ca de epuizare( sugea mult timp dar ineficient). Eu am stat linistita o vreme vazand ca el doarme, credeam ca e satul.
Karmenutza, macar de m-as obisnui...
karmenutza spune:
Tonnia, Kid, sunt alaturi de voi cu "zilele de tineretze". Eu acum cateva zile am facut o adevarata depresie din cauza asta. Sunt zile in care imi vine sa urlu de stat acasa sau imi vine sa las fata in patut si sa plec de nebuna pe strazi. Mama denaturata. Tonnia, fii-mea baga mare cate 800-900 ml pe zi...Imi mananca si urechile. Dar uite asa se face ea mare.
Miflore, condoleante!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
locca spune:
Tonnia, eu inainte aveam urmatorul program: culcat cand mi se facea somn, trezit in weekend de la 11 in sus, uneori chiar leneveam toata ziua sambata sau duminica cu muzica, cafea, vinutz etc. Nu mai zic ca ieseam in oras destul de des, nu ma stresam ca o sa miros ca porcu' afumat cand veneam acasa. Acum ... somn cand doarme el, nu cand mi-e mie, cafea nincs, vin la fel nincs, de citit n-am mai citit un rand in afara de CC, simt cum imi mor si ultimii neuroni cand ma chinui sa inventez noi strambaturi care sa distreze micul dictator. Nu am mai ajuns sa ma vopsesc, abia de am ajuns la epilat, cum zicea si Kid tricourile mele poarta marca "Matei", sambata noaptea cand am ajuns acasa m-am spalat pe cap ca mi-era teama ca o sa-i cauzeze copilului ca miros a fum de tigara la 5 dimineata cand ii dau sa manance ... as fi ipocrita sa zic ca nu duc dorul vietii de dinainte. Pe de alta parte imi dau lacrimile cand il vad cum imi zambeste dulce dupa ce a facut kk si s-a umplut iar pana la gat. Si dupa aceea urmeaza iar o zi ca ieri in care abia ajung sa fac un dus si iar zic in gand "unde e viata mea de acum un an?". Apoi vine cu o noua strumfarie si iar imi dau lacrimile si tot asa.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
RalucaCostiurin spune:
Tonnia, Kid si Karmenutza, mai adaugati una pe lista nostalgicelor!!
Sigur ca ma bucur ca e copilul in viata noastra. Dar bine era daca traia mama, si mai bine daca era si tata. Bucuroasa le-as fi lasat copilul in grija, macar cateva ore pe saptamana. Deci, daca ies pe-afara nu stau cu sotzul, daca stau cu sotzul nu ies afara. In ambele cazuri nu-s satisfacuta.
Basca deprimarea ca: sunt ca balena, arat de 100 ani, cu cearcane etc, sunt ruginita din toate pdv, de n-ati fi voi mi-ar rugini definitiv si mintea, n-am timp si energie de mine, incet-incet o sa uit cine sunt!
Asa buna ar fi o cura de "dezintoxicare" de vreo 2 saptamani: dormit pe saturate, masaj, program de restaurare corporala si psihica....
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
jadi spune:
Buna seara la fete dragutze!
Am absentat un pic dar a fost cu motivatie si anume ieri mi-a fost lene pina am plecat la braila si dupa aceea mi-a fost lene sa instalez laptopul, noroc cu sotul care avea treaba si mi-a instalat laptopul sa isi ia emailurile!
Deci mi-a fost lene in linie!
Acum sintem cazati la mama2 si cu un picior imping carutul si astept sa mi-l ia de pe cap ca sa ma dreg de dependenta de net!
Copilul a suportat cu bine transbordarea la braila, merita filmata insa masina cum avea fiecare cm patrat ocupat... am mai lasat si acasa din boarfe sa mi le aduca un var miine!
Azi am convocat-o pe mama1 sa stea cu copilul si noi am plecat de nebuni la galati in metro si am umplut 2 carucioare ( nu ma intrebati cu ce, ca nu prea am ce explica, hehe) si am cheltuit o groaza de bani... asta imi place cel mai mult sa sparg banii aiurea si dupa aia sa ma pling ca ii cheltuiesc.
Moki si celelalte fete care nu au explicatii pentru balutze: copilul incepe sa vorbeasca si sa isi foloseasca limba mai mult decit in primele luni si saracul inca nu stie sa isi tina saliva in guritza ca atare baleste... si al meu copil are asa ceva!
Tot Moki se pare ca avem copii frati de cruce si al meu la fel suge.... citeva minute cu sete, cind il repun la tita urla de mi se ridica parul de pe ceafa dar pina la urma ia tita si la a treia repriza incepe cu stilul smuls, ia tita o lungeste si o scapa iar o apuca iar o lungeste si iar o lasa... pina incepe urletul de gata , m-am saturat! Nu depasim mai mult de 20 de minute dar as putea sa zic ca sint fericita ca am trecut de momentul 8 minute fix...
Miflore condoleante, orice cuvint din partea noastra nu cred ca te poate consola! Imi doresc sa treci cu bine prin aceasta incercare grea!
Azi am luat rezultatele la a 2-a urocultura si a iesit la fel... infectie cu e.coli si am schimbat laboratorul deci e clar ca nu poate fi o greseala. De miercuri seara i-am dat si antibioticul problema mea e ca de ieri noapte a inceput sa faca un kk verde inchis spre negru. Am sunat doctorita si mi-a zis ca e reactie la antibiotic si sa ii dau apa de orez... la ce ajuta aceasta apa de orez? sper sa nu il constipe, oricum trebuie sa continui tratamentul inca 8 zile dar sint un pic speriata cu kk asta verde-negru si cu mucozitati... totusi in copro nu i-a iesit nimic si ma mai calmez!
Cam atit, ma duc sa transfer copilul in pat ca a adormit!!!
Alea, Alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005