Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13

mysweetest spune:
Fetelor sotul meu s-a dus la pizza cu un prieten... iar eu stau in casa cu bb...dimineata am plecat si eu vreo 2 ore si i-am lasat singuri ca nu mai suportam.
Multumim Ioana..intr-adevar astazi facem 3 luni .
Alexandru papa mai putin si e mai linistit astazi de ziua lui..aseara nu a vrut sa adoarama deloc leganat si i-am dat suzeta si a adormit imediat si astazi la fel.
Aseara a papat la 21 lapte praf si a dormit iarasi pana la 7.30 dimineata..de acum ii dau numai lapte praf la culcare ..poate nu s emai trezeste deloc pana dimineata.
Alinam si al meu sta arcuit cand il tin in brate si cu ochii pe sus.
Jadi sa stii ca si Alexandru adopta stilul "smuls" la supt cand nu mai vrea sa pape.
Referitor la tetine..eu am biberon evenflo (made in usa) si e identic cu cele de la nuk si intr-adevar nu prea refuza sanul.
Codruta eu ii dau ceai baby calm indulcit 5% adica o lingurita la 100-150 ml apa si clocotesc apa cu zaharul ca sa nu aiba colici si ii place..astazi am facut deja 2 pliculete si bea intre mese .
Acum in camera am 23-24 gr iar noaptea chiar 25 si transpira si probabil de asta bea.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

mysweetest spune:
I-am cumparat astazi un ratoi donald viu colorat si cauciucat lui Alexandru si vad ca e tare incantat de el..il prinde cu manutele si il duce la gura .
In continuare isi molfaie manecile bluzelor, gulerasele, degetele...isi baga tot ce prinde in gura.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

alinam spune:
Marlena sa iti traiasca Alexandru sa se faka mare si sanatos!
vai, cum sa plece fara mine la pizza??? nu se poate asa ceva ... :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)

mysweetest spune:
Multumesc Alina!
Baiatul meu astazi e tare linistit ..dupa ce ieri a urlat ca din gura de sarpe.
Voi ziceti ca milumil 1 are prebiotice? Humana 1 nu are iar farmacista mi-a zis ca ar avea aceeasi formula cu milumil 1 iar de lactana nu auzisera .
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Hildegard spune:
Saluatare,
Stefanut al meu cand are colici cand nu are....e normal.
Nu avem inca un program, probabil e prea mic inca.
Dar ceva e sigur....de cateva zile papa la 9 seara apoi o partida de colici, nu e o regula dupa care mai papa pe la 12...si pana la 5 dimineata nu se trezeste. E bine?
de ieri am inceput sa-l scot pe balcon cate 5 minute.
Azi doarme dus....va spun programul....a papat la 5 dimineata. La 6.30 am adormit....am dormit pana la 11. Dupa care am iesit la ar pe balcon, ne-am culcat de pe la 1 fara ceva... si doarme pana acum. Inca nu s-a trezit.
Ieri a fost teroare....nu a dormit de pe la 8 dimin pana la 2.30 amiaza. bineinteles colici.
eu ii dau Sab.
limentare la san, de mador deja sfarcurile. Fara Garmastam as fi moarta. Mai folosesc si discuri protectoare de san ca-mi curg titele ca izvorul. Si am sutien de alaptat si noaptea, ca altfel nu se poate.
Botezul il avem pe 18.
Cele care alimentati la san ii dati si ceai?
Eu stiu ca nu e bine de dat altceva pe langa san pana pe la vreo 4 luni sau mai mult. Sau cum e?
vad numai la lumina zilei. De la ce o fi? Voi aveti asa ceva?
inca ceva...nu l-am cantarit inca ca nu am cu ce.....
Dar s-a rotunjit bine. L-m pus pe un cantar de buc. pe care am pus o tava....si avea peste 5 kg imbracat deci cam 200 de grame pe sapt ar fi bine sa fi pus.
Hildi
Stefan 4 sapt.
http://community.webshots.com/user/hildegard122

mysweetest spune:
Hildegard Alexandru al meu nu a baut deloc ceai in primele 2 luni ..nu vroia..acum insa bea cate 50-100 ml o data.
Astazi am cumparat scutece huggies nr.4 si sunt mai multumita decat de pampers nr.4..huggies sunt mai absorbante la fel ca si libero.
Alexandru e tare linistit astazi ...pare chiar apatic..parca nu e el...sa nu-l deochi..nici macar nu a dat semne ca ar avea colici..nimic,nimic.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Meme1 spune:
Salutare fetelor
am pus cateva poze si sper sa mearga link-ul, http://pg.photos.yahoo.com/ph/lilim14/album?.dir=2938&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lilim14/my_photos
daca nu, probabil va mai fi ceva de asteptat pana o sa rezolv pt ca nu stiu cand mai ajung sa accesez net-ul.
Andrei e cumintel de cand l=am trecutpe picaturile Colief pt colici si de vreo 2 saptmaani nu l-a mai durut burtica. De cateva zile se imburica si nu prea mai vrea sa stea pe spate, vrea sa fie tinut sus la verticala si e cel mai fericit asa.
va pupic pe toat
meme

codruta_grg spune:
A fost tanti dr. la noi. A zis ca e bine.
Dar i-am zis eu ca uneori transpira cand suge si mi-a zis sa ii dau 5 ml calciu gluconic/zi timp de 10 zile. Mai dati careva???
Iar eu sa iau o materna/zi si 2 pastile/zi de calciu lactic (dupa ce ii dau ei calciul gluconic).
Iar diversificarea de pe la 5 luni 1/2.
marlena, unde ai gasit ratoiul? E din cauciuc natural? Cred ca o sa ii combin Baby Calmul cu Baby Drinkul. Nu prea vreau sa ii dau zahar.
Alinam, eu tot timpul o tin cu un body, sa fie ceva lipit de corpul ei si sa nu ramana cu spatele gol.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

RalucaCostiurin spune:
Codruta, e ok ca ia calciu, doza e normala pt profilaxia rahitismului. Probabil ca dr a considerat transpiratile ca o manifestare de hipocalcemie (la noi a zis ca pedalatul si in general agitatia lui Radu e din cauza asta; lui ii mai si tremura buza cateodata, plus povestea cu fontanela larga). Petra e un copil care a crescut mult si aportul de calciu n-are ce-i strica. Radu a luat tot 5 ml de la nastere, timp de 15 zile / luna. Acum e si el la 10 zile/ luna.
Eu ii dau cei 5 ml cu lingurita, fractionati in 3 prize, imediat inainte de masa; este destul de iritant, mi-a zis dr ca sunt copii care vomita de la el. Poti sa il amesteci si in putin laptic.
Citeam in CC ca pana la 3 luni bebeii au imunitate la anumite boli, intre care si rujeola. Nu'sh' ce sa zic, parca tot nu as risca...
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

mysweetest spune:
Codruta chiar nu stiu din ce fel de cauciuc e ...
Si Alexandru transpira tare mult in special noaptea..e aproape ud pe cap desi doarme intr-un costumas cu maneca lunga subtirel si un body cu maneca scurta pe dedesubt ca sa nu stea cu spatele gol.
Calciu gluconic si eu ii dau cate 5 ml pe zi timp de 10 zile pe luna fiindca Alexandru are fontanela larg deschisa( eu am avut probleme cu calciul din trim. 3 de sarcina si inca mai am).
Eu inghit acum cate 3 tb de Ca lactic pe zi si ma cam constip de la el.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*