Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 14

mysweetest spune:
Frumusel si vesel baiatul tau Meme!
Copiilor vostri le pica parul? Al meu are un aspect plesuv la spate..la ceafa fiindca i-a cazut in special pe unde s-a frecat de la caiuclita.
Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Hildegard spune:
Am pus niste pozici in directorul "Camera lui Stefi".
Hildi
Stefan 4 sapt
http://community.webshots.com/user/hildegard122

country girl spune:
Salutare mamici de pitici!
Mysweetest, LA MULTI ANI pentru Alexandru!
Celelalte mamici, sa nu va suparati pe mine ca nu intru cu felicitarile in fiecare zi la fiecare bebel, "prietenii stiu de ce"... ma inscriu si eu in clubul celor care-si plang pierduta independenta
Mai ales ca o saptamana, tatal a fugit in Romania si ne-a lasat singure si tocmai acum s-a racit si Ilinca. Mai exact m-am racit eu si a luat raceala de la mine. Din fericire nu are decat mucisori, fara febra sau alte belele. Si pana acum vad ca se descurca singura, fie tuseste cand se ineaca si scuipa afara, fie stranuta de i se lipesc mucisorii de suzeta. Cred ca face toate astea numai de uratul pompitei de desfundat nasul, la vederea careia racneste mai ceva ca un batalion in asalt.
Astazi a fost mai cooperanta si am reusit si eu marea performanta de a-mi vopsi parul si de a face o baie cu spume!
In rest, nu stiu unde zboara timpul, nici cum, ca de cele mai multe ori m-apuca amiaza si inca nu-s spalata pe dinti. De mancare nu mai zic... In tot raul e si un bine, am pastrat lactatia si mi-am regasit jeansii din liceu
Ma gandeam ca numai mie imi da tarcoale depresia post natala, dar daca simptomele sunt cele descrise de voi, apai stam bine dragelor!
Si asta in conditiile in care sotul meu e acasa zi de zi (exceptand saptamana asta) si se ocupa constant si activ de Ilinca. Poi, ce dreaq ma faceam de eram singura la cuca macaii si cu fata in brate?!
Recunosc ca viata sociala merge cumva, taras-grapis inainte, ba cu backup de la tati mai ajuns o data pe saptamana si pe la birou sa vad de una alta, dar altfel viata mea de odinioara s-a spulberat. Si singurul moment din zi cand nu regret asta e dimineata cand se trezeste Ilinca si imi arunca cel mai frumos zambet de pe lume!
Cat despre sau
, as spune ca astia mici au un superdetector si anihilator al oricarei initiative! Asta daca nu adorm eu mai inainte de a se termina masajul si a incepe preludiul
Hai ca va las acum. Am trecut doar sa va salut, sa dovedesc ca mai exist. Poate apuc sa mai scriu 2-3 felicitari de Craciun pana face oki "zmeoaica".
V-am pupat si va doresc copii cuminti pana la viitoarea intalnire pe calea undelor...
poze

codruta_grg spune:
Si la Petra ii cade parul, in sensul ca ii gasesc in caciulita si pe cearceaf, unde isi tot roteste capul.
Mersi fetelor de raspuns!! Eu am zis ca nu i-au ca lactic cand ii dau gluconatul de ca la Petra. Astept sa termin cu ea. Eu am fiole de 10 ml (am vrut sa arunc jumatate, dar dr. a zis sa il iau eu - nu-i prea mult calciul?)
Ma duc la baitza....
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

anirim spune:
Miflore, sincere condoleante. Nu pot sa-ti spun decat sa fii tare , deoarece durerea este mare ( stiu din propria experienta),… si mai pot sa-ti spun ceva, este o vorba de duh spusa de sotul meu : “sa-I multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat ocazia sa cunoastem persoana respectiva, ca ne-a dat sansa sa traim alaturi de ea…. si mai ales in cazul tau ca ti-a fost tatic ’’. Printre ingerasii pe care-I vede ANA-MARIA atunci cand zambeste in somn il va vedea si pe bunicul si se va bucura …., Fii tare !!!!
Multumim pt urarile de sfantul Andrei !
Anirim si Andutzu

jadi spune:
Buna seara !
Iar am lipsit de pe net... dar de luni ma reglez cumva!
Multumesc pentru informatiile despre biotics, am fost si am cumparat si urmeaza sa ii dau... cu doctorita nu am apucat sa ii dau dar am citit prospectul si o sa ii dau la 3 ore de la antibiotic cite un pliculet... kk verde este prezenta in continuare dar a inceput sa persiste mai mult kk de culoare galbena sau mai exact acei solzisori.
In rest agitatie mare, azi mama2 l-a scos pe bb afara si a stat circa 1 ora si desi era ger i-a prins bine!
Nimic nou...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63382" target="_blank">aici .
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005