Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am pus si eu o poza in albumul de 2 luni sa vedeti ce baiat vesel am ...adika aveam inaite de vaccin ca de atunci e scancit tare ...

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alinam, si noi avem pijamaluta din aceea, dar e cu roz in loc de verde..:)) Tare vesel Vladu'!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mie mi se pare cam grosuta pijamalutza. Uneori i-o mai dau cu un body cu maneca scurta, dar subtire. La noi cum sunt 24 grade. Mai sta invelita doar cu o paturica.
Eu care i-am cumparat sac de dormit....:))) in ala moare de cald.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Codruta, Vlad doarme in pijamaluta aia fara nimik pe dedesupt ... noaptea. la noi in casa sunt cam 22-23 de grade ...uneori cand dau mai tare centrala ajungem la 25 da mi se pare prea cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu de cind am aflat ca sint n-am mai pus tigara in gura, si fumam de la 15 ani. Nu stiu de unde atita ambitie pe capu' mru, copilu' asta vad ca scoate lucruri nebanuite din mine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Doruletz, cu piscina/innotul cica nu e bine, cata vreme alaptezi (sau te mulgi ca-n cazul meu), ca cica te pricopsesti cu mastita. Desi taaaaaare mi-e dor de o balaceala, eu una stau potolita.
Kid, ce e electrostimularea aia si unde se face?
Despre diversificare, parerile sunt tare impartite. In CC, ca si in opinia dr mele, pana dupa 4 luni organismul nu e suficient maturizat (dr vorbea in mod special de pancreas). Cine stie daca nu tocmai obiceiul de a da f. devreme mancare de-a noastra nu a dus la atatea tulburari metabolice in generatia noastra.... Eu cred ca voi incepe pe la 4 luni jumate.
Radu s-a speriat ieri de marsupiu. O sa incerc si azi cu el, dar pe-afara, de data asta. Fetele ce au practica marsupiului, cum ati obisnuit copiii cu el?

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Salut, eu sunt noua pe aici. Imi spuneti si mie va rog cum intru in clubul bebelusilor de oct-noi?

Vio

Mergi la inceput

Vio bine ai venit! da-ne datele bebelusului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Si Matei s-a trezit intr-o noapte urland,dar nu la ora la care trebuie.I-am dat putin ceai si a adormit la loc imediat.M-am gandit ca i-a fost sete ,la noi in camera e foarte cald!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Al meu urla daca se sperie de ceva... Cateodata se trezeste si el urland, dar asta se intampla ziua, nu noapte pe intuneric. Poate viseaza urat.... Odata cand statea singur in patut am intart val vartej vorbind si l-am speriat pe mititel destul de tare. A inceput direct sa urle, dar l-am linistit repede.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput