Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinel si eu ii cant lui bebe, asa cum ma pricep, si cant tare ca sa ma auda bine (si cred ca ma aud toti vecinii)

MP tu imi faci in ciuda Asa de tare mi-ar placea sa ne vedem Cred ca e fain sa va intalniti la mall, mai papati ceva, mai faceti o cumparatura, o poza... Dar e faina si ideea cu expozitia pt copii. Deja sunt invidioasa

Ile am vazut si pozicile tale si sunt super. Cred ca nu te-ai ingrasat 1 gram!

Laura cu ? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Catrinel,buna dimineata si tie! Si noi speram sa fie bine de acum cu noul doctor.Multumim pentru gandurile bune!Si sarmale normal ca fac...daca numai despre asta se vorbeste pe aici de cateva zile bune...Muream de pofta.

ama,multumesc pentru cuvintele frumoase.Numai bine azi la doctor iti doresc!

24+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Monica, multumesc! Eu am zis ca nu pot pe 9,10.12 cu intalnirea. Vreti sa ne vedem joi 08.12? Adica, cine poate? Undeva in centru ca sa ajunga usor toata lumea. Pe la ora 16? sau spuneti fiecare cand puteti...

Dana & Alexandru
POZE cu MAMA DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna dimineata,burtici!

Nshiro,felicitari pt. bebita grasunica si sanatoasa!Mi-a placut comparatia....Nu cat o sticla de suc,de sirop,de ulei...ci nici mai mult,nici mai putin,de vin.Frumoase pozutele,iar mami nu este nici grasuna nici paroasa.Aia sunt eu.Ai primit mailul?

Delia,imi pare tare rau ca ai trecut prin asta dar,mult mai rau imi pare ca sotul tau este atat de rece si nepasator.Sau iresponsabil si imatur?????Oare de ce isi intemeiaza o familie astfel de oameni si de ce fetele bune tocmai de ei sunt atrase?

MP-multumim pentru urari.Sa dea Dumnezeu ca Vladut sa incapa pe mainile unui dr. mai priceput sau...sa nu mai aiba nevoie niciodata de madici.
Sunt de acord cu intalnirea si daca vrei pot propune o locatie.

Delia eu folosesc crema antivergeturi de la Chicco si sunt f.f.f.f.f.multumita de ea.Este roz si mare(300 ml),foarte grasa si frumos mirositoare.

Dananita,frumoasa burtica,mandra mamica!

Dragele mele,incepand de aseara,burtica noastra a inceput sa se miste in toate partile(predominant in dreapta),spre deliciul lui tati care,in sfarsit o simte pe Thea si este foarte uimit de performantele ei.Acum nu stiu de ce,dar si asta noapte a avut chef de joaca,in acelasi mod.Voua vi s-a intamplat?O fi normal?
Am fost sambata la un botez(fetita,evident) si tati ne-a facut niste poze tare dragute insa eu,cu singurul neuron neafectat de sarcina(sau cel putin asa se lauda el...)am butonat aparatul(digital) si le-am sters din greseala.Si de suparare(tot eu!),n-am mai vrut sa ,,stau la pozat,,.Asta este,vom face poze cu burtica la 24 de saptamani.

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Ioana iti multumesc din suflet pentru urari,dragutza ca intotdeauna!Da azi ma duc la eco si mor de nerabdare..am programare la 16:30..adica peste 4ore jumate si imediat cum ajung acasa intru si va spun ce si cum!
Nici eu nu ma omor cu sarmalele dar dupa ce am citit ce au scris fetele pe aici am mancat la varza pana n-am mai putut!MP si merci!!O sa vin cu vesti deseara!sa-mi tineti pumnii!Catrinel nu mai pot de ras deja mi-l imaginez pe sotul tau cum tipa isteric la burtica ta sa-l bage si pe el bebe in seama Uff..barbatii astia io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Andreea,da...de acord...propune o locatie.Sunt numai urechi si ochi.
dananita,am inteles care e problema.Uite ca si Andreea ni se alatura si vrea sa propuna o locatie.

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Ile, asa este, nu te-ai ingrasat deloc! Arati grozav!

MP, nu stiu daca ti-am mai zis...esti frumoasa foc si daca am arata asa de bine ca tine dupa primul copil... eu as mai face vreo 10

Dana & Alexandru
POZE cu MAMA DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Delia21 sa stii ca si eu am senzatia ca ma sufoc uneori...in special seara cand ma asez in pat...dar ma foiesc pana gasesc o pozitie in care sa respir mai binisor...de regula atunci cand stau pe partea stanga.
Lumysti felicitari pentru fetitza..!!!!
tcelen naisa burtika...si mai nais e ce ascunzi acolo......bine ca ai lamurit faza cu prosopul si sapunul ca io nu auzisem de asa ceva...noroc cu tine!!!
Polixeni mmmmmmmm...mumoase pozici!!!!
Tinutzo de ofu` tau cu varza murata...cre ca o sun pe mama sa puna de o cratita de sarmale....hehehe...la mine in casa e concurenta si mai acerba...ca tata lu` bebu_mic e fanul number one la ele...asa ca o sa ne pe ele...hihihihi...
Delia21 kill him!!!!!!!!!....
Kim pe fetita ta sa o faci o a doua Ama Pavlova, daca e asa mare balerina....
Catrinel_17 ce mistokutz de tine ca ii canti la bebelina...io nu ma risc...nu vreau sa-mi traumatizez copkilu` deja
ANDREEA GEORGIANAsorry ca ai trecut prin asa ceva...ma bucur ca acum tu si Theutza mica sunteti bine
bobo9 o sa iti tinem pumnii pe 21 decembrie...dr. Albu este un super-doctor.
adar bebu tau o sa fie "croitorasul cel viteaz" ...hihihihi...
ile77 mortala faza cu crema de la Lancome ...si iti vazui pozele....mistoaka mamica
kim super fain linkul cu filmul despre bebici_mici
nshiro felicitari pentru una bucata bebe_chan_fetitza_sanatoasa !!!!
ama_kali iti tin pumnii sa ramana putza la vedere pana la nastere ...asea!!!!
Delia21 sper ca esti ok dupa cazatura aia nasolika...in privinta sotzului tau imi mentin pozitia: KILL HIM!!!
MP succes la analizele flacaiasului!!!!
Laura Ioana sufleca-ti manecile si da-i bataie la sarmale...
dananita mistoace poze...mistoaka burtika...sa-ti traiasca su sa!
Atat pentru moment....de restul...pupici!!!!

Io21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

dananita,m-am facut de toate culorile cand am citit mesajul tau.Zau asa...sa nu exageram...Eu ma asteptam sa citesc un mesaj cu vreo locatie si cand colo...ce vad?Un compliment.Multumesc mult!Si tu esti o scumpa si toate mamicile sunt.Pentru ca li se aprinde in priviri o lumina tandra pe care pana atunci nu au mai avut-o. Si sa stii ca m-am tuns mai scurtulet un pic pentru ca imi cadea parul...si arat ca o matusica acum.Asta este,o sa mai creasca el iar.Multumesc oricum de compliment.

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lady Hawk asa sa fie,sa stea foooooarte cracanat azi dupa 4jumate la mami in burtica ca nu plec de acolo pana nu aflu!
Multa bafta si tie la eco morfologica..stiu cum e cu nerabdarea asta..si eu de cateva zile abia mai adorm noaptea stiind ca se apropie momentul adevarului si stau ca pe ghimpi!Hai ca vine si joi acum ia sa vezi!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput