Mamici de martie-aprilie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
mamaariadna spune:
Buna dimineata la gravidute,
Delia, pentru uns, cum zicea si Anairda, folosesc si eu atat unt de cocos cat si ulei pentru bebe. La sarcina trecuta a ajutat bine, ca nu am ramas cu vergituri.
Ile, pozele se pot vedea si sunt foarte reusite! Iar peisajele sunt efectiv de vis.
Mie mi s-a pus ieri de dimineata la trezire un carcel asa de urat ca am schiopatat toata ziua si vad si si acum ma doare inca tot piciorul. Nu stiu de ce, dar carcei asa de urati ca-n sarcina nu am in rest niciodata.
Am reusit insa sa fac si un cozonac cu nuca si rahat, a iesit asa de bun ca s-a si mancat complet.
Maine vine Mos Nicolae!
Va pup,
Ariadna,
27 saptamani
Laura Ioana spune:
Nshiro foarte frumoase pozicile; arati super, cred ca nici nu te-ai ingrasat, asa-i? Dar nu trebuia sa pui pozele cu masa de la pitici (ce frumosi sunt
) ca am salivat
Ama Kaly iti tin pumnii sa pleci multumita de la dr azi
Delia
sper ca esti bine; ai grija cum mergi - eu daca am tocuri merg de parca merg pe oua, de frica sa nu patesc vreun accident!
Sotul tau......bip...bip...bip...bip!!!!!!! Sunt de acord cu ce te-a sfatuit Ama:
in somn sau
cu lama si pui sare pe el![]()
Anairda mie dr mi-a recomandat clotrimazol, in caz de scurgeri mai abundente sau mancarimi, asa ca e bun
Meeey m-ati inebunit cu sarmalele, mie nu-mi prea plac, dar cred ca voi face si eu pana la urma (si am jurat ca nu voi face niciodata
)!!!
Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
dananita spune:
Am pus poze cu mine ca sa ies din anonimat
Acum vreti sa va intalniti si cu mine? Din pacate pe 9.12 si 10.12 nu pot, am cursuri si nu pot sa lipsesc.
Hai ca va astept cu impresiile despre grasa de mine. Pana in sapt 25 am luat 7 kg.
Va pup!
Dana & Alexandru 
[url=http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=517620751] POZE cu MAMA DANA [/url]
Laura Ioana spune:
Dananita nu se vad pozele
Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
Buna dimineata burticutze si pupicei!!!
Sper ca sunteti toate bine sufleteste si "moraliceste".
N-am mai intrat de cateva zile si ati fost fooaaarte harnicutze...manca-le-ar mama pe ele de dragutze!!!!
....am ceva de recuperat cu cititul...nu gluma...uf uf uf...dar ma pun acu` pe treaba!!!![]()
Am uitat sa va spun ca am niste emotzii de mor cand ma gandesc ca joi ma duc si eu la eco-morfologica...nici n-am dormit aseara gandindu-ma numai la asta...ah ...plus ca am avut un disconfort in partea dreapta sub coaste...cre ca matzisoarele mele stau cam inghesuite ca sa-i faca loc suficient lu` bebu_mic
...
Hai ca ma pun pe citit...va pupez de nu va vedeti pe toate
....zmuahhhh!!!!
Io
21+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Laura Ioana spune:
Acum am vazut pozele, Dana. Si esti o draguta
si nu esti grasa, de ce spui asa? Ai o burtica super si ce mi-a placut cum iti sta cu bluzita aia gri
(e super bluzita).
Lady Hawk lasa emotiile si pune mana de te odihneste, ca sa creasca bebu mic, mare![]()

Laura
cu
? 24+
Puiutul meu
dananita spune:
Multumesc Laura, si tu esti draguta si sexy, mai ales in poza de la ziua ta.
By the way, bluza aia e kaki
(dar si la mine se vede tot gri)si impreuna cu acele 2 perechi de pantaloni si camasa alba mi-au fost trimise de prietena mea cea mai buna. Ea e in Germania si lucrurile sunt de la Babywalz (pt cine e pe acolo si e interesat) si mi-a mai trimis un super ulei de corp cu vitamine de la Frei (se gaseste numai in farmacii din cate am inteles).
Dana & Alexandru 
POZE cu MAMA DANA
MP spune:
Buna dimineata,burtici!
Dananita,mi-am bagat si eu nasul prin pozele tale.Sunt super!Si nu esti grasa!Si inca ceva,sigur ca vrem sa ne intalnim si cu tine.Asa cum scriam ieri,haideti sa ne organizam un pic...Help me!
Laura,vii si tu?
stiu ca voiai...Te pup,o saptamana minunata!
Lady Hawk,bafta la eco!Va fi bine,vei vedea.
24+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Catrinel_17 spune:
Noeeeee, misto faza cu caratul in brate!!! Traznet!!! 
Nshiro, felicitari pt fetitza sanatoasa! Sigur totul e in ordine si cu colul, etc, ei se uita oricum, da’ nu ne zic si noua ![]()
Mistooo pozele!
Ile, esti tare dragutza! Ce burtica frumoasa!! Bravo pt sarmale!!
Mai, Delia, sa mor io, ce stil are sotzul asta al tau!!! Incredibil!!! As zice eu sa incerci sa nu-l bagi in seama si sa nu te consumi… dar e usor de zis si greu de facut. Nici nu stiu ce sa mai zic, pe bune, fazele astea sunt de film, pe bune….
Anairda, apropo de trasaturile fetzei, mi-a facut si mie echo din ala un milion D si a iesit un fel de portret abstract ma is mir ca nu m-am speriat atunci. Da lasa ca am avut timp sa a gindesc si m-am speriat dup-aia!! ![]()
MP, suna bune cu doctorul nou, ce bine ca ati mers la el… va tin pumnii sa fie bine cit mai repede!! Hehe, si tu faci sarmale???
![]()
Faaaine poze dananita!!!
Eu simbata m-am speriat putin, ca pina acuma nu-mi simteam burtica, si in weekend o simteam tot tare, ca si cum as fi facut cine stie ce efort… Trebuia sa mergem la niste prieteni, dar am preferat sa stau in pat (am si adormit la TV). Nu stiu ce s-a intimplat…
Si duminica seara, cind m-am pus in pat, m-am pus pe partea stinga, si cumva don’soarei nu i-a convenit sa a inceput sa-mi traga picioare si cind m-am indreptat, cred ca era asezata perpendicular pe burtica, pt ca puteam sa jur ca i-am simtit capsorul, si burtica era destul de tzuguiata. Am simtit-o dupa aia cum s-a mutat usurel transversal… ce chestii… sper ca e in ordine mititica, oricum, am mai simtit-o bine si azi dimineata cind a trezit-o tati.
Am vazut un documentar excelent simbata – cum percep bebelusii lumea inconjuratoare. Erau filmati vreo 3-4 bebei, mamica unuia cinta intr-o orchesta la harpa si micutza cind era in burtica tot din astea auzea. Mamica altuia era fana rock si mergea si pe la concerte…
Dupa ce s-au nascut bebeii, i-au pus bebelusei cu mamica haripsta melodiile ce le tot cinta mami la harpa cind aia mica era in burtica, si bebelusa s-a linistit, a adormit, bataile inimii s-au uniformizat. I-au pus bebelusului cu mamica fana rock aceleasi melodii de harpa, si ala mic a inceput sa zbiere de n-ati vazut din alea. In momentul in care i-au pus melodiile rock (da’ rock serios) ce le asculta mami a lui de obicei, s-a linistit ala micu si a inceput sa doarma, cu boxele bubuind de rock. (al meu sotz a decretat imediat ca vom asculta Iron Maiden non stop de-acuma). Concluzia era ca lui bebe ii place sa auda zgomotele cu care e el obisnuit din burtica, indiferent de gen… asa ca cioara de mine va continua sa cinte in continuare cu multa pasiune ![]()
Ah, da, si ziceau ca bebeii pot recunoaste fara probleme vocea lui mami, dar pe a lui tati ceva mai greu, faza la care al meu sotz a inceput cu disperare sa strige catre burtica: ”aici e tati, tati, TATI, TAAATIIII”. 
Pup cu foc burticile si bebeii!!! 
Catrinel & bb mik

Acum se vad??