Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna seara,

Fetelor ,am reusit sa-mi pun niste pozici.
.
Va rog sa-mi ziceti daca le puteti vedea.
Sper sa nu fie probleme.

Am facut sarmale.Måi, måi ,nimic nu se compara cu mirosul de sarmale.Au iesit super bune.Am mincat 5 bucati.
Acum stau cu burtoiul in sus,rugindu-ma sa nu explodeze.

Va pup
O seara buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/my_photos

ile 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anairda,o punem de o intalnire candva cand cresc pruncii

Nshiro,felicitari pentru bebelina sanatoasa
Fetele,totul e ok,dar....am picat pe scari ca o vacuta din cauza de cizme cu toc de 3cm si am chemat salvarea,pentru ca m-am speriat rau de tot si am vrut sa fiu sigura ca totu-i bine cu bebe si....in drum spre spital mi-am sunat sotu....care nu era la garsoniera ci era la o petrecere.....si la celular nu a binevoit sa raspunda desi am sunat de cel putin 100 de ori,ajunsa la spital nu am mai avut voie sa folosesc celularul si desi am lasat 2-3 mesaje,domnul meu m-a sunat la 10 dimineata sa ma intrebe cum sunt.La spital am plecat pe la 11 pm,cazusem pe la 10:30seara.Nu mai vreau sa continui dar......m-am lamurit din nou cat contez pentru el.Si la intrebarile mele mi-a spus ca ce,e vina mea ca nu el nu stia la ce spital m-am dus eu si acu nu era sa ia la rand cele n-sute de spitale care sunt in New-York.Si in plus mi-a zis ca de ce mai fac atata tam-tam ca sa-l pedepsesc pe el cand uite ca defapt nu am patit nimic,nu mi-am rupt nici un os,doar am cazut si gata.Of,of,of.....azi imi vine sa divortez,de ce as mai amana pana maine sau luni.....sau mai bine as lua un pistol,daca auziti la stiri sa nu va intrebati de ce.....

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Delia e scandalos!! Vai ce m-am enervat..unde l-ai gasit pe sotzul asta al tau??Trebuie batut zdravan de data asta..pai el de aia sta in alta parte sa se duca la petreceri?? Si nu are nici macar BUNAVOINTA sa raspunda la telefon??Pai ce se crede un adolescent rebel fara obligatii?? Eu zic sa-l omori in somn daca nu-si revine!!!Saracutza de tine prin ce ai trecut si fara pic de ajutor din partea nimanui..da hai lasa ca trece nu vreau sa te mai enervez si eu,gandeste-te la puiul mic din burtica ca el e cel mai IMPORTANT acum si nici macar nu trebuie sa-ti mai pese de asemenea om,ai grija de tine si de bebe!!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Delia, imi pare rau sa aud asa ceva. Dar stii ce? lasa supararea, gandeste-te ce bebe frumos si sanatos o sa ai si ce pierde taticul lui ca nici n-o sa-i mai dai voie sa se apropie daca nu se poarta frumos.

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

kim,
io zic ca bebelina voastra seamana cu amindoi

19+4

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro ma bucur mult de bebe sanatos. Apropo de vazutul fetei, macar pe tine nu te-a speriat ca pe mine, daca iti aduci aminte ca povesteam, m-a speriat de era sa lesin de una singura pe aici prin casa ca eu m-am gandit nu ca era pozitia lui bebe de vina ci ca are cine stie ce malformatii de nu se vad bine trasaturile faciale. Pana la urma m-a lamurit medicu ca sunt nebuna si m-am linistit.
Cu infectia urinara se pare ca stau un piculetz mai bine, cel putin asa cred dar nah mai vedem pana joi.
Acu ... alta dandana ... eu cand iau antibiotice ma apuca asa o mancarime jos si se inroseste un pic vulva, nu tare dar sufcicient ca sa ma deranjeze. De obicei dupa 2-3 de ovule sau aplicari de crema de clortrimazol nu mai am nimic. Intrebarea intrebatoare este : am voie clortrimazol in sarcina?
Delia aveam eu planificat sa vin in toamna asta la NJ dar din pacate nu s-a mai potrivit planul. Nu suntem tare departe asa ca ... n-ar fi exclus si mie mi-ar face placere. Te rog sa ai grija de tine, nu mai purta nimic cu toc. Nu te mai necaji cu a tau pls, ii faci rau lui bebe mic. Stiu ca esti mai sensibila acuma si ca ai nevoie de mai multa protectie dar daca el asa este nu ai sa-l schimbi tu acuma. Te-ai gandit ca poate e un pic speriat de faptul ca va fi tata si de aia se comporta ca si cum te-ar respinge? Incearca sa ai o discutie serioasa si calma cu el si in primul rand ai grija de bebe si de tine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua popor de mamici si burtici! Cum va mai merge?Ce ati facut in weekend? Sper ca totul e bine pentru toata lumea.

Noi am fost ieri la un alt doctor pediatru,am citit ca e printre cei mai buni.Si avem speranta ca se va rezolva problema noastra cu tusea si cu nasucul care ne chinuie de atatea luni.Nu ne-a pus din prima discul cu "are polipi, trebuie scosi" sau "are bronsita astmatiforma;o sa o aiba toata viata".A privit lucrurile dintr-o alta perspectiva,ne-a recomandat un tratament cu totul diferit de siropurile si prostioarele ce ni le recomandau toti,plus niste analize de bun simt,pe care nimeni nu ni le recomandase inainte.In fine,ne rugam sa fie bine la analize si sa se faca si puiul nostru bine,pentru ca nu e normal sa tuseasca de atata vreme.

Astazi am fost cu puiul pentru prima oara la teatru,la Tandarica si a fost asa de frumos...Era plin de parinti si bunici cu copilasi,care mai mari,care mai mici...toti dornici sa o vada pe capra cu iezisorii ei.Vladut s-a simtit tare bine;imi pare rau ca nu l-am dus mai demult,pentru ca am vazut copii si mult mai mici ca el,unii cu suzeta la purtator.O sa mai mergem insa,cu siguranta ca una e sa ii citesti povestea si alta sa o vada el pe scena...cu personaje care au viata.

De 1 decembrie am vrut sa mergem sa vedem parada,dar s-a trezit cam tarziu Praslea si nu mai aveam timp sa ajungem.Insa am iesit seara,in Piata Universitatii ca sa vedem cum aprind luminitele din oras.Ploua rau de tot si era destul de rece,dar l-am imbracat bine si era tot numai fas de sus pana jos,asa ca apa nu trecea;s-a distrat frumos si chiar dansa atunci cand canta fanfara.A fost frumos si a meritat.Mai ales atunci cand il vedeam pe pui privind artificiile si facand "oaauuu..".

Ieri dupa-amiaza am avut cam multe contractii...vreo 5 asa..si m-am cam speriat.M-am asezat in pat si nu m-am mai miscat de acolo.Noroc ca sotul m-a ajutat cu pregatirea mesei,in sensul ca s-a ocupat el de tot.Am stat calma si au trecut,fara sa iau pastilute.Iar astazi nu am mai avut probleme.

Aseara stateam in pat cu o carte in brate si cand dadea Matei cu piciorusele sarea cartea pe burta mea....Acum cand se misca se vede bine de tot...aproape imi dau seama cand da cu mana si cand da cu piciorusul.Abia asteptam sa il avem cu noi,sa fie familia intreaga.El deja e parte din familie,vorbim de el,cum va fi,Vladut a spus ca o sa il duca si pe el la teatru de papusi,cand mergem la biserica Vladut pune o lumanare pentru el si alta pentru Matei...e minunat.Ne rugam lui Dumnezeu sa decurga totul bine si dupa 22 martie sa va salutam in formula completa;adica de patru.

De asemenea va doresc si voua numai sarcini usoare pe mai departe,bebelusi sanatosi,soti care sa va iubeasca si sa va inteleaga si sa fiti cu totii fericiti,asa ca sa putem forma mai tarziu "Clubul celor mai fericite familii de pe planeta".

ama,bafta luni la doctor! Sa iti dea vesti bune si fie ca Mosul Nicolae sa va faca un cadou frumos.Bebe Seby sa ramana cu tot ce are in dotare,sa nu ii cada nimic.
dianad, si mie imi face inima figuri...uneori bate prea tare,alteori mai incet si am senzatia ca ma sufoc.Sper sa fie doar din cauza sarcinii.Daca dr tau ti-a zis asa,inseamna ca si mie tot asta mi-ar zice..asa ca nu il mai zapacesc si eu de cap.
tcelen,frumoase poze.Iti doresc sanatate multa si bebele tau sa stea acolo cat mai trebuie! Se dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Lumysti,sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
andreaa georgiana,ma bucur ca lipsa ta s-a datorat unor probleme tehnice si nu unor probleme de alta natura.Si ca ce a fost rau a trecut repede.Bine ai revenit si sarcina usoara in continuare!Ah,uitam! Conexiune usoara si fara probleme!
ile77,super faza cu crema,s-a amuzat teribil si sotul meu.Am vazut si pozele.
nshiro,ma bucur sa aud ca fetita e bine si tu la fel.Sanatate maxima in continuare.Am admirat pozele cu mamica si burtica.
Loriana,concediu placut alaturi de bebelus si de tati al vostru! O sa petreci un timp minunat alaturi de copilul tau,o sa vezi!A doua copilarie.
kim,multumim pentru link.Super interesant! Si pozele tale arata o mamica draguta si o burtica tot mai rotunjoara.Sa fii si tu sanatoasa!
delia,imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si pentru problemele pe care le ai cu sotul tau.Fii tare si gandeste-te la ce e mai important pentru tine!
Tina,tin sa te anunt ca in urma febrei verzei murate create de tine pe aici...intretinuta bineinteles si de celelalte fete cu retetele lor care mai de care mai apetisante...m-am decis! Maine fac sarmale!!!

Fetele care vor sa ne vedem in Bucuresti,ajutati-ma,haideti sa organizam,propuneti o locatie..ca eu nu prea am idee unde ne-am putea vedea.Ma gandeam ca intre 8 si 11 decembrie se desfasoara la Romexpo un targ pentru bebelusi si copii(nu zic ca sa nu fac reclama) si am putea sa ne vedem acolo.Nu stiu...propuneti ceva.Eu vreau sa ne vedem,dar sunt in plop cu organizarea.

Ma duc dragele mele,ca ai mei baieti au facut o prajitura si abia astept sa vad cum a iesit.

Va sarut cu drag pe toate! Sanatate multa tuturor si sa auzim cu bine! O seara minunata alaturi de familiile voastre!

24+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP esti o scumpica ca intotdeauna..doar ce ma certasem cu o prietena(mult spus prietena,mai degraba o cunostinta 'proasta' si invidioasa ) pe messenger(unii oameni iti fac rau exact atunci cand nu te astepti si nu ai nevoie de asta) si uite asa ma enervasem la culme,dar citind mesajul tau asa de calm,optimist si frumos mi-a trecut tot!Familia e pe primul loc,in special bebele din burtica si nu are rost sa ma enervez pentru niste "excremente" ale societatii in care traim(scuzati limbajul)
Iar Vladut e un scumpic,de abia astept sa vina si tati al nostru si sa fim o familie la fel de fericita ca si voi!
Da,maine ma duc la eco dar parca nu mai trece timpul o data ca nu mai am rabdare deloc de abia astept sa vad ce e bebe,si eu sper sa nu-i fi cazut nimic
Exact,fetelor spuneti cum si unde ne intalnim pana nu vine sotul si plec la Buzau!
si mamica,si pe Vladut si pe bebe Matei din burtica!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anairda,fetele,care aveti idee ce sa folosim la ungerea burticii cand incepe sa creasca,pentru a nu ramane cu prea vizibile vergeturi?Astept sugestii?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Delia, gasesti in magazinele Motherhood sau CVS creme speciale pentru vergeturi, in special creme pe baza de cocoa butter. Eu mai folosesc dupa dus si baby oil johnson pe pielea umeda.

26+

Mergi la inceput