Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Uitati-va aici la filmulete despre minunea din burtica:

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici! Vin si eu cu vesti de la doctor de joi. Bebelina e bine, sanatoasa, s-a facut de 736 de grame, cat o sticla de vin... (Tina schimba si la mine la date plizzz-24 saptamani). Alte masuratori ar fi diametrul capului 6 cm, suprafata trunchiului 29cm2 si lungimea femurului 4,5cm. Toate sunt in grafice, de fapt mai micuta cu doua zile, doar lungimea femurului e pentru varsta de 25 saptamani si 4 zile!!!!! Doctorul a zis ca e totul perfect! Cat despre lungimea femurului, sa insemne ca va avea picioarele lungi?! . Mie nu mi-a spus nimic de pozitia placentei, de lungimea colului.... si cred ca nici nu s-a uitat caci eu nu am vazut pe monitor altceva in afara de bebe. Inca e fetita si sper sa ramana asa pana la sfarsit . Nu stiu daca v-am zis dar un mare stres pentru mine a fost sa nu cumva sa-mi spuna ca i-a crescut ceva intre timp! A incercat sa mi-o arate si 4D dar se misca si nu se vedea fata ca lumea plus ca era cu capul undeva jos de tot si nu se putea intelege nimic... A spus ca imi repeta 4D-ul si data viitoare. De acum inainte sunt programata din doua in doaua saptamani! Bucuria mea.... Singura faza nasoala e ca mi-a picat fata cand m-am uracat pe cantar. 60 de kilograme!!!!!!! Cu noua mai mult... si inca mai e drum lung... Asta e...

Tina bravo ca te-ai scos cu o eco si felicitari pentru bebitza. Ce dulce si iubitor e tati al vostru...
Ciuf distractie placuta la Vegas, poate te imbogatesti . Te asteptam cu impresii si cu pozici.
Noe si eu stiam ca bebe percepe eco la fel ca zgomotul unui tren in gara. De daunat nu stiu daca ii dauneaza fizic, insa cu siguranta il sperie si-l streseaza...
Ama_kaly poate unii doctori spun ca nu dauneaza eco la bebe si din interese financiare...
Mamaariadna am inceput si eu sa am probleme cu aplecatul dar nu neaparat din cauza burticii cat a durerii de spate... Ce frumos prosopel cu momograma! Vreau si eu! Halva zici??? Rahat zici?? Mila si indurare...
Ile din pacate nu stiu nici o metoda impotriva constipatiei... japonezii nu prea sunt cu leacurile babesti (aia-s chinezii). Astia una doua alearga la doctor pentru orice porcarie si sotul meu rade de se prapadeste cand vin eu cu cate-un leac de prin Romania... Spor la facut sarmale! Tare faza cu sotul prietenei!
Kim eu sunt la secundar, ma rog junior high school cum se zice pe aici...puberi, cum e mai rau, nici copiii nici adolescenti... dar concediu tot nu-mi iau decat la inceputul lui martie. Sper sa ma tina balamalele. Acasa nu as avea stare, as avea senzatia ca se opreste timpul in loc. Cat despre scris, tu scrii in fiecare zi, pe cand eu nu ma asez la scris decat daca am timp si sunt relaxata... Felicitari pentru dunga neagra! Superb link-ul cu filmulete!!!!!!!!
Anairda sanatate si sa te imbraci bine sa treaca infectia urinara.
Manu si eu m-am apucat de curatenie, vreau din ianuarie sa ma apuc de instalat lucrurile bebelinei si sa incep sa-i cumpar hainute si tot ce trebuie, treptat treptat pana in martie...
Fetelor voi cum faceti? Camera separata sau cum? Eu voi pune patutul in dormitorul nostru si nu voi face cine stie ce decoratii caci oricum in maxim doi ani sper sa ne mutam...
FlorentinaE bine ai revenit felicitari pentru bebitza sanatos si iti tinem pumnii cu placenta sa se ridice. Ma bucur ca a scazut fibromul... poate se absoarbe de tot!
Delia mititica de tine cum trebuie sa stai tu singurica... Ar trebui sa incerci sa te impui cumva, ca deciziile legate de viata in doi tot in doi trebuie luate. Dar bine ca e matusa la tine si nu esti singura... poate asa gandeste el, cine stie... In schimb, e foarte romantic cum v-ati cunoscut si casatorit! Sanatate multa sa te faci bine repede!
Laura misto faza cu stersul dumneaei...
Polixeni felicitari pentru bebe burtos!
MP de ce zici tu ca la 2850 e matza? Aici asa se recomnda... sa nu creasca bebe mai mare de 3200. Si mai e vorba din batrani "cu cat il nasti mai mic, cu atat creste mai mare si mai sanatos!"
Lumysti bine ai revenit si felicitari pentru printesica!
Serj inca nu am rezolvat-o cu haina de iarna caci inca ma cuprind alea vechi. Grija mea e ce o sa fac in februarie martie cand aici e poate mai frig decat in acum in decembrie si burta va fi imensa probabil... voi vedea eu... Sanatate puiului!
Tcelen sa-ti traiasca burtica, a mai cresut intr-adevar dar tu nu te-ai mai ingrasat. Tare frumoasa poza cand Iulian pupa burtica!
Catrinel felicitari pentru prima sarmala! Chiar prima? Nu-mi vine sa cred...
Andreea Georgiana bine ai revenit! Te invidiez ca poti canta .... ca o adevarata profesionista. Thea e o norocoasa. Eu la fel ca fetele pe aici sunt un antitalent (m-au dat si afara de la cor... cat am suferit...) asa ca nu pot sa cant absolut nimic, nici versuri nu stiu. Cat despre colinde o incant si eu (cred) pe bebelina am doua CD-uri cu Madrigal si cu Hrusca, sunt superbe. Deja sunt patrunsa toata de spiritul Craciunului datorita lor. Imi pare rau ca ai avut de suferit cu contractiile... Bine ca s-a terminat cu bine. Adesa mea de mail am scris-o intr-un post anterior.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Kim, am vrut sa vad si eu filmuletele de care ai scris, dar nu apare nimic cu bebe, apare mereu un filmulet cu o caroserie de masina

Nshiro, felicitari pentru bebelina sanatoasa! Scuze pentru rahat si halva, n-am vrut sa-ti creez pofte...

Un weekend minunat la toate gravidutele, si cu o vreme mai buna ca la mine,
Ariadna, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Buna dimineata burtici!
Tina, merci pentru modificarile de pe listuta si poate ne-om 'auzi' si pe yahoo
ile77, eu inca nu am probleme de genul constipatiei, insa am auzit ca putina miere pe stomacul gol dimineata ar avea ceva efecte benefice...sper sa iti fie mai ok, oricum
Catrinel 17, dar tu nu stii ca burticile au din cand in cand 'dezlegare' la Mosi de ciocolata?asa scrie in regulament
Kim, foarte frumoase filmuletele, ne-am holbat si eu si consortul mai ceva ca la HBO, intr-un cuvant: hipnotizati
nshiro, felicitari inca o data pentru bebelina, si eu sper acelasi lucru, ca a ramas fetitadar pana pe 15 decembrie mai am putin suspans...iar la cantar sper sa ajung si eu cat de curand pentru ca ieri am avut revelatia domestica a faptului ca intr-adevar ceva ceva s-a intamplat cu kilogramele mele: vin eu cu sotul din oras si gasesc EU, normal, in baie un gandacel...chem ajutoarele care, fara mila, nimicesc animalul direct pe gresie....pe urma, ca sa fac eu pe interesanta ii zic sotului ca eu nu mai pot sa trec pe acolo ca sunt matze de gandac pe jos si sa ma duca in brate pana la papuceii de casa! El, bietul, vine cu curaj si incearca sa ma ia in brate, dar se opreste pe la jumatate, evident depasit de ...gravitatiesi imi zice: da, sa stii ca te-ai ingrasat un pic!pana la urma si-a adunat toate fortele si a indeplinit misiunea, insa faza m-a cam pus pe ganduri ...iar concluzia e: YES, CRESTE BURTICAAAAAAAAAA!!!
fetele care vad chestia aia cu masini in loc de filmulete, sa astepte sa se termine, ca la mine asa aparea, reclama si pe urma filmuletu....

pe mai tarziu!
pupaturi la burtici!

Noe23+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Poze noi cu burtica

http://community.webshots.com/album/465628480qQrzYS/1

si de la petrecerea de pitici

http://community.webshots.com/album/515978862EppLrQ

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

nshiro in primul rand,felicitari pentru bebelina sanatoasa!!
Despre eco:Doctorul meu imi face toate ecografiile la maternitate,unde sunt gratuite..asa ca nu are nici un interes financiar!am vazut si eu pozele..ce burtica frumoasa!!
Asa cum te rugai tu sa nu-i fi crescut nimic intre timp fetitei tale,asa ma rog eu sa nu-i fi cazut nimic baietelului meu si sa-mi spuna luni la eco ca e fata kim super interesante filmuletele!!multumim pentru link!io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Buna ziua burticutze!

Am lipsit cateva zile, fiinca imi petrec ultimele zile la serviciu si apoi gata, ma intorc peste 2 ani. Dupa ce am stat o luna in CM, imi dau seama cat de putin imi pasa de serviciu. Imi place tare mult ceea ce fac dar, stand acasa, in mare parte numai eu cu bebitza,s-a creat o alta lume si nu-mi pasa aproape de nimic altceva. Si imi place!

nshiro felicitati pentru bebelina sanatoasa! Spuneai ca nu i se vedea bine fata, la fel a fost si la mine, cu fata in jos, dar ce crezi ? Doctora mi-a spus sa merg afara si sa beau apa pana cand simt ca fac pe mine, ca sa o deranjez pe bebelina si sa se intoarca cu fata in sus,sa avem si poze de frumusete. A avut dreptate, s-a intors si a pozat. Ma intrebai cu cine va semana bb daca va avea ochii verzi; cu tati. Pentru albastri ar fi mai mult de cautat, dar sper la ambele variante.

tcelen ai o burtica supeeeer A mea arata acum asa cum era a ta la 23 sapt

kim nici eu nu pot vedea nici un bb in filmulet, la fel ca mamaariadna, numai ca la mine tot apare o pisica.

Weekend placut tuturor!

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele care ziceti ca nu vedeti filmuletele cu bebe, aveti rabdare :))) asteptati sa se termine spotul publicitar (aia vedeti voi cu pisica si cu masina) si dupa aia incepe filmul cu bebe. deh... si pe internet sunt reclame inainte de film

Nshiro,
phuai ce mamica frumoasa si ce burtica la fel! sa-ti mai zic cit am salivat la vederea mesei imbelsugate de la party-ul de copii? rosiile alea umplute se vad asa apetisante, si restul la fel...

19+4

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Dragutelor, am pus si eu in sfarsit ultima poza de la echo (18 sapt), daca vreti sa vedeti, s-o mariti si sa-mi ziceti cu cine seamana.

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Rocsana, superbe pozicile tale! Ce frumosi sunt copiii de japonezi (apropo al meu era hotarat sa adoptam un pui de japonez daca nu reuseam sa facem copii) si ce de bunataturi la petrecerea piticilor!

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput