Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Andreea Georgiana, iti multumesc pentru intentie.As accepta bucuroasa dar deja imi trimite Ariadna, si + ca eu nu stau in Anglia stau in Scotia si aici nu e nici un autobuz sau ceva direct din Ro!Te si iti multumesc inca odata.Iar cu purtarea de grija normal!Doar suntem amice toate nu?

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mercic mult tinuta,asa o sa fac!Chiar acum beau o cana de lapte!io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Salutare tuturor burticilor!
Am incercat sa citesc ce a-ti mai postat, muuult tare!
La mine BB misca bine, acum la 20 sapt si sunt tare mandra de asta.
Nu am mai intrat pt ca in ultimele 2 sapt am facut 3 drumuri la Bucuresti la control si m-a rupt ........ si fizic si financiar; ultima vizita am facut-o pt alte investigatii( ac fosfolipidici ???)
As vrea sa va spun ca noi cu stam can rau, nu prestam din august asta e, dar am un sot super intelegator si grijuliu
Arsurile la stomac au disparut cu dicarbocalm, e nemaipomenit!
Pe 21 dec am programare la morfologie fetala la Giulesti la dr Albu.
Va pup pe toate si sa fim sanatoase
Bucurati-va de iarna !
Bobo si BB 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Tina, ok.
Catrinel, eu mai pun si bulion facut de mamica mea (daca nu am pun un pic de pasta de toamate), cimbru care ii da un gust f bun si apa calduta. nu stiu cata apa sa-ti spun ca pun. Pun cate un pic in timp ce framant carnea si o bat cu palmele pana se leaga f bine compozitia si se face pufoasa. Apa depinde de cat orez pui, la 100g orez cam 100-150 ml apa. Pun si dafin intre sarmale si intre randuri bulion sau pasta de rosii, nu multa.
Andreea, imi pare rau ca ai trecut prin asa speritura, dar e bine ca totul e bine. Eu si pe drumuri de aici simt vobratii in burtica.
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anairda,in ce stat stai tu?

Catrinel.
Tina,esti o haioasa.
Andreea-Georgiana,normal ca are si calitati.Apreciez faptul ca este muncitor,mai bine asa decat vreun pierde-vara pe care sa-l intretin eu.Este responsabil,este sexi si suuuper destept.Si printre calitati:M-a cerut de nevasta,bine,eu am luat-o ca gluma,la prima intalnire,ne-am cunoscut la o petrecere de la care am fugit impreuna.Ne-am casatorit in mai putin de 6 luni de la data la care ne-am cunoscut.Este un dulcic in felul lui,marele defect:iubeste prea mult cariera,banii si de aceea petrece prea putin timp cu mine.Nu ma apuc sa ma duc pe capul lui la garsoniera pentru ca nu vreau sa devin sufocanta,daca are nevoie de spatiu......numai al lui.Plus ca am la mine de 2 saptamani pe matusa-mea,adusa din Romania ca sa ma ajute cu bebe si ca sa nu fiu total singura si ea nevorbind engleza si la peste 60 de ani nu imi vine sa o las singura in casa.Eh,las ca vine bebe si sunt tare curioasa cum o sa-l afecteze pe domnul tati,oricum nu ma astept la o schimbare de 180 de grade,dar cat de cat.Oricum,mi-a primis ca atunci isi va lua 2 saptamani sa stea cu mine si cu bebe sa aibe el personal grija de noi cand venim acasa de la spital,abia astept.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam burticile mari si frumoase si ... ce sa mai zic, m-ai nenorocit Tcelenuto cu burtica ta...e o frumoasa de burta la o frumoasa de mamica... esti o dulce...

Noi suntem bine, dam din picioare rau de tot, si am remarcat un lucru minunat: lui bebu meu ii place cand crosetez!!! Daca iau andrelele in mana si ma apuc de creatii, incepe sa danseze, sa fie fericit...tare cred eu ca-i fetita....doar ca pe aici am auzit ca daca e miscaret, e baiat...nu stiu ce sa zic...

In rest, in afara de vechea noastra problema, intratul in haine, nu ne supara nimic, si daca ne supara ceva, nu punem la suflet, ca asta-i prima regula, nu???

Hai, va pupam cu drag pe toate si sa aveti mare grija de voi.

adar si bebel

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna,buna

Måi fetelor ,hai sa va povestesc si voua, ca eu m-am amuzat teribil ieri.
Prietena mea si-a cumpårat o crema de la Lancome, si stiti si voi ca produsele Lancome sint destul de scumpe.
Si o folosea mai cu masura sa aiba mai mult timp. De ceva vreme n-o mai folosise, si ieri cind sa-si dea cu crema pe fatå, ia crema de unde nu-i. Asa ca-l intreaba pe sotul ei. Ce credeti ca facuse mindretea de sot( barbatii astia). Se daduse cu ea pe cålciie ,ca i se crapasera.

Cum Doamne iarta-ma, sa te dai pe calciie cu crema de la Lancome de citeva zeci bune de euro
Barbatii astia habar nu au ce inseamna o crema buna

Fetelor, gata m-am decis, miine fac sarmale. Påi dupa atitea discutii despre varza si sarmale ,cum sa ma mai pot abtine.Din påcate nu am varza acra, dar le fac cu varza dulce si le acresc cu zeama de lamiie.
Si cu mamaliga...mmmmmmmm..
Eu mereu le-am facut asa, si ies destul de bune, minca-le-ar mama de sarmalute a la romania

Laura si Catrinel,am incercat si mere si pere si miere si prune, dar nica nica. Decit imi fierbe stomacul.
Se pare ca is condamnata la constipatie vesnica

Ama-kaly, tu esti si la mamici de martie- aprilie si la mamici de mai -iunie???? Trebuie sa te simti privilegiata, nu gluma

Sapt viitoare o sa.-mi pun si eu niste poze ,ca vaz ca toate aveti poze asa frumoase cu burticile.

pupici la toate si o seara linistita

ile26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ahaaa, Ariadna, am inteles. Io fac dus seara si ma ung atunci…. Ar trebui si dimineata, ca simt ca napirlesc.

Haios sotzul tau, ama kaly!!

Pupam Theiutza, Andreea, si ai grija de burtica. Nasol cu drumurile astea, mai bine vin prietenii la tine!!! Bine ca ti-a trecut!
Moaama, ce misto ca poti sa cinti atitea - jazz, folk! Te invidiez! Da’ cu drag!

Tina, ce, si tu esti la prima sarma ? Sa stii ca tu m-ai bagat in priza!! Au iesit bune, mi-a mai confirmat o persoana!
Hmmm, cit costa tati de inchiriat pt o cintare ca lumea? O varza acra?

Bobo

Manu multumesc mult de sfaturi! Data viitoare imi ies si mai bune!!

Adar, tu esti cea mai cuminte!! Te simti mai bine? Ai mai fost la doctor? Pupam adar si bebel

Mi-a adus o prietena un mos de ciocolata tocmai m-am dat la el… eh…. Am gresit si io acuma, na…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Alooooooooooo mai terminati frate cu sarmalele astea. Innebuniratzi cu toatele tztztztzz si eu dupa voi .... maine fac si io!

Delia eu sunt in partea de nord a Virginiei. Nu suntem tare departe :) Ce bine de tine ca ai pe cineva de acasa sa aiba grija de tine .... si eu ma tot rog sa primeasca mama viza si sa poata veni la mine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

AndreeaGeorgiana, am avut si eu azi-noapte ceva dureri de burta in stanga jos, nu stiu de la ce au fost, dar m-am tot foit pana sa-mi gasesc o pozitie comfortabila si sa adorm. Ma pregateam sa iau un tylenol. Spre fericirea mea, dimineata nu mai aveam nimic.

Ile, nu cumva iei Fe? cica si el constipa. Incearca cu un pahar cu apa si miere pe stomacul gol, papa multe cereale...

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput