Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tcelen, si tie vroiam sa-ti scriu dar m-am grabit si am uitat...arati super! Cum a zis si Kim, ai o liniste pe fata si o stralucire! Iar burtica e maaare, de invidiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ariadna, si mie imi place mult Body Shop!! Te ungi si seara si peste zi? Poate ar trebui si eu sa fac asa….. pielea mea sta sa crape de intinsa ce e, si se destrama!! Brrr!
Am fost si eu aseara si am luat varza in vid, am luat 2 just in case, turcul de la care le-am luat eu nu le tinea la rece…. Si e oricum frig afara. Am facut primele mele sarmale!!! Fetelor, voi cit le tineti pe foc? Ca mama mi-a zis ca ¾ de ora, dar dupa o ora am gustat una si nu era cine stie ce. Le-am lasat doua, si parca au fost mai OK. Sapt viitoare o sa pun in album pozutze noi, ca in sfirsit avem aparat foto!!!

Tcelen, am vazut pozele noi cu burtica! E maaaare! Dar tu arati foarte bine!!! Ai grija de tine!! Ce dragutz e baietzelul tau cum te pupa pe burtica! Tare frumoasa poza!

Serj, pliz, pliz, poti intreba? Daca poate sa fie nas numai o persoana din cuplu? Multumesc mult!!

Ama_kaly, parca am simtit si eu ieri ceva arsuri… deja???

Off, Delia, nici nu vreau sa imi inchipui ce greu iti este acuma singura! Beeeei, ce om, nu pot sa cred!

Maaamaaa, kim, sa vezi ce-i mai cint eu bebelushei…. Sper s-o si linisteasca, avind in vedere ca vocea mea…. Al meu sotz zice ca aia mica se talaveste prin burta de ris. Sau sta cu mainile la urechi…. Da’ io tot cint.

Lumysti, felicitaaari!
Pispi, iar ai disparut?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Catrinel, eu ma ung dimineata dupa dus, ca daca las fara am senzatia ca-mi plezneste pielea. Iar seara dau cu uleiul ca sa-l las sa actioneze peste noapte fara sa umplu hainele de unsoare.
Felicitari pentru primele sarmalute! La intrebare nu stiu sa-ti raspund, dar sigur sunt pe aici fete cu experienta in domeniu.

Cat despre cantat, eu nu prea ai-am cantat primului meu pui, dar tot am avut cateva luni dupa nastere in care nu adormea decat daca faceam eu vocalize. Si sunt un antitalent la cantat, dar pe el nu-l deranja. Dar pana sa implineasca un an s-a schimbat situatia, a inceput sa-l deranjeze daca cant si am renuntat,. ca altfel nu adormea. Acum adoarme cu povesti, oricum e obosit de tricicleta, lego, trenulete, topogan si alte d-astea.

Cum am mai zis, eu nu mai cumpar nimic de imbracaminte, o sa vad la momentul potrivit. Ce am facut insa, i-am comandat un prosopel cu monograma. Asa am facut si la primul pui si nu am vrut sa existe diferentiere. Sunt niste prosopele cu un fel de gluga, tare dragute si bune. Puiul meu il foloseste inca. (Pe fetele din D, daca va intereseaza, se gasesc la babybutt sau babywalz si sunt f. convenabile).

Pupicuri,
Ariadna, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tcelen merci pt raspuns!o sa incerc sa evit mancarurile care dau aciditate..vad ca azi nu am mai avut arsuri pana acum!Catrinel asta am zis si eu..DEJA? Nici eu nu am voce si prin urmare ma limitez doar la a vorbi cu bebe..dar tu esti dragutza rau de tot cu cantatul kim felicitari pt fetita sanatoasa!mamaariadna si eu am zis ca e cam devreme pt arsuri..cred ca din cauza alimentatiei am avut ieri..sper sa nu mai am!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Tina, spune-mi daca mai iau si eu varza? Vad ca fetele au gasit mai repede. Sotul mi-a promis ca ma duce maine sa caut varza.
Catrinel, eu sarmalele le bag la cuptor acoperite si le las la 200° (sa nu fiarba prea tare, cu clocote mici)cam 2 ore, pana se ridica grasimea deasupra si imi ies f bune. Eu in carnea tocata pe care o iau mai pun un pic de slanina ca ies prea uscate fara. Sotul meu nu manaca deloc gras, dar nici lui nu-i plac daca nu pun deloc grasime. Daca mai vrei amanunte iti spun. Si la noi tin varza tot in frigider. Insa nu cred ca se intampla nimic cateva zile.
Tcelen, asa m-am bucurat sa te mai vad! Ai o super burtica si Iulian e frumos foc. Cred ca esti tare mandra cu un asemenea cavaler! Cel mai importnat e ca rezisti si timpul trece.
Va pup si va doresc o zi buna!
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ama_kaly nu conteaza ca nu ai voce, lui bebe ii place sa-ti auda vocea (cica…)

tcelen, cum mai e cu maseaua?

Ariadna, si manu, multumesc pt raspunsuri!! Manu, si in carena tocata ce pui in afara de ceapa si orez? Piper, sare? Pui si foaie de dafin in oala? Multumesc!
O sa pun in album o poza cu “prima mea sarma” ca va e clar c-am pozat-o

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Catrinel o sa incerc,dar pentru inceput doar cand voi fi singura acasa Sotul meu a terminat liceul de arta si avea si ore de muzica..si el e la fel de afon ca mine la cantat si imi povesteste mereu ca profesoara ii zicea:"Stiu ca poti,dar canta mai incet!" Ca el dupa ce ca nu avea voce tipa si cel mai tare si el tot asa zicea ca de abia aseapta sa-i cante lu' bebe..deci va avea de indurat cu doi parinti afoni in ale cantatului io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Suntem aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici!

Va multumesc din inima pentru urarile de Sf.Andrei si chiar daca nu am putut intra pe net,stiam ca va veti gandi la mine.
Locuiesc pe o strada doar cu case si exista o singura firma care se ocupa de internet(sau,mai bine zis ar trebui sa se ocupe...).Sunt neseriosi,vesnic li se strica serverul,le pica ceva,ploua...,fel de fel de motive pentru neprofesionalismul lor.Cert este ca 6 zile nu am avut acces la internet si mi s-a parut o vesnicie!
nu am reusit sa citesc cu atentie tot ceea ce s-a mai intamplat intre timp(aproape 2 capitole),dar am retinut cate ceva.

Tina,ma voi interesa la cei care fac transport de persoane spre Anglia(spune-mi exact unde stai),sa vad cum iti pot trimite varza murata(si daca pot!).Facuta de mine,cu mirodenii si...gata,tac!Iti multumesc pentru faptul ca mi-ai purtat de grija!

Catrinel,ma bucur ca-ti place numele de alint Pufosica si te astept cu drag p;e la mine,asta daca ajungi in Bucuresti.Mai ales ca vii de sarbatori.Fac fel de fel de bunatati,pe care nu are rost sa le amintesc,din respect fata de care nu au acces la ele(din motive de ...tara,daca intelegeti ce vreau sa spun).Pupam Pufosica!

Delia,ma intreb cum pot exista pe lume oameni aidoma sotului tau?Ce ti-a placut la el si cum te-a convins sa-l alegi?Ce este in neregula cu el,de se poarta astfel cu tine?Sincer,imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta,dar ai o mare motivatie pentru a nu-ti pierde cumpatul:MINUNEA din burtica.

MP-vrem si noi intalnire!!!!!!!Ce?Cum?Unde?

Tcelen raman la parerea mea cea veche:cea mai mare burtica!Si frumoasa!Si...stai cuminte in continuare!

Lumysti,felicitari pentru fetita!INCA UNA pe listuta!!!!

Kim,sa-ti traiasca miscacioasa si s-o tina tot asa!
Eu ii cant Theei in fiecare zi,orice imi vine in minte:arii din opere,fragmente de lied,jazz,folk...si mai nou,vibreaza la auzul colindelor(care si pe mine ma topesc).Ii cantam ieri Silent Night si se legana de mama focului.Abia astept sa-i cant ,,pe viu,, si sa o privesc in acest timp,sa o musc de grasunici...Ufffff!

Zilele trecute m-a durut foarte tare burtica,exact acolo unde incepe parul pubian.Am crezut ca mor,n-am dormit o noapte,am luat 4 No-Spa,sotul meu nu mai stia ce sa faca,iar eu abia asteptam sa se faca dimineata.Nici pe bebita nu o mai simteam,a fost absolut groaznic si in plus,atunci cand am adormit pentru putin timp,am visat ca nasteam si nu intelegeam de ce se intampla asta de Sf. Andrei,pentru ca pe fetita mea nu trebuia sa o cheme Andreea(era in noaptera de Sf. Andrei.Ma rog,dimineata am vorbit cu dr. mea,care pe un ton foarte calm m-a linistit si m-a trimis sa fac o eco-renala,sa vedem daca am ceva la rinichi(ma durea mai tare atunci cand faceam pisu).Am fost,nu am nimic...la nimic si evident ca in toiul ecografiei Theea s-a trezit si a inceput sa se miste de mama focului iar eu am inceput sa plang.In fine,am ajuns si la dr. mea,a vazut-o pe bebita(eco nu dauneaza!!!!!!!)care este foarte bine,nu are circulara de cordon si am inteles ca dupa 23 de sapt. nici nu mai poate sa-si infasoare cordonul in jurul gatului.Este cu capul in jos,colul este inchis si de dimensiuni normale,iar durerile mele se pare ca au fost provocate de niste contractii aparute in urma unor zdruncinaturi.In ziua respectiva am fost la niste prieteni care locuiesc la Chiajna,undeva langa Bucuresti,unde pur si simplu nu mai exista drum.M-am tinut de burta tot timpul,de parca presimteam ceva.Bine ca s-a terminat!Dr. mea mi-a recomandat, in cazul in care se mai intampla asa ceva,un cockteil de scobutil cu papaverina(fiole,injectabile)si...gata durerea!Dar nu mai vreau!Si nici voua nu va doresc sa treceti vreodata prin asa ceva!

Va pupam pe toate cu multa dragoste!

ANDREEA GEORGIANA +22 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Dananita, ma bucur ca esti bine.Te
Noemultam de date.Te-am adaugat pe yahoo!
Lumysti,iarta-ma!Te!Te-am adaugat din nou pe listuta.SA-ti traiasca printesa si sa creasca mare si voinica!
Tcelen,WOW!Ptiu ptiu sa nu fie de deochi!Minunata burtica!SA vezi tu ce bubulina frumoasa o sa ai tu!
Ama_Kaly, e normal sa ai arsuri.Nu ai ce face!Bea mult lichid!
Aha..acum am inteles Kim!
Delia, de ce nu zici asa?Pai daca e putin englez si putin irlandez...de-aia are naravu asta!
Anairda,sanatate maxima!
Manu, multumesc.Deocamdata hai sa vedem daca reusesc sa primesc ce imi trimite Ariadna.Ca nu stiu deloc regulile de la vama ce are voie si ce nu!Iti multumesc mult!
Catrinel..si tu esti la prima sarma?
Fetelor,despre cantat eu nu o sa am probleme in casa.Adica eu...habar n-am sa cant..voce nici atat...dar avem muzicianul in casa!Fost basist,chitarist..si vocalist..si are si voce!Asa ca tati o sa fie ala cu cantatul!Vi-l inchiriez daca vreti contra-cost!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

ANDREEA GEORGIANA ai grija de tine si bebelina!Si eu stiu cum e drumul spre chiajna..bine ca au trecut durerile!!
Uite acum mi-ai dat o idee exceptionala sa iau si eu colinde de pe odc!Asa-i ca nu dauneaza ecografiile de nici un fel?de abia astept sa ajung iar luni la eco io18+(maine 19) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput