Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am niste arsuri teribile..deja e perioada aia cand ii cresc unghiile si parul sau am mancat eu ceva?nu e cam devreme totusi sa am arsuri de acum?sunt groaznice lumysti FELICITARI PENTRU FETITA!!1 tcelen ti-am vazut pozele..ai o burtica mare si frumoasa de abia astept sa-mi creasca si mie ca inca nu am cu ce ma lauda..te pupic si ai grija de tine si de bebelina!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tcelen,mersi mult scumpa de explicatii.Am fost azi la doctora mea si mi-a zis ca am si un inceput de raceala,tusesc,dar nu-mi poate da nimic decat Tylenol,care-i un fel de aspirina.

Laura Ioana,scumpa mea ,el a cumparat garsoniera asta acu 3 ani ca investitie si a fost inchiriata cuiva,dar de aproape un an a plecat chiriaru si.....s-a mutat el acolo.Asta e,am plins si am tipat la el destul si i-am explicat de nenumarate ori ca am efectiv nevoie de el in sa fie cu mine dar.....cariera...este pe primul loc.Las ca-mi trag eu un amant anul viitor,glumesc,dar serios vorbesc si i-am zis-o si lui ca daca in 1 maxim 2 ani nu se face om de casa...fac pipi pe el,cariera si banii lui.Nu am de gand sa accept sa fiu pe locul 2 la nesfarsit,am 26 de ani si suntem impreuna de 3.Asta e,cu Dumnezeu inainte.
Si azi la doctor mi-am vazut bebitu si m-am reindragostit de el...,marti ma duc la spital caci acolo au ecografe performante ca sa-l masuram si noi pe bebe sa vedem cat a mai crescut.
Lumisty,felicitari pentru fetita!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, tehnic, stiu si eu cum reuseste Nshiro, practic e o tema de casa pe care eu una nu ma simt in stare sa o fac oricat de hoata as vrea sa fiu, intelegi de ce o laud.

Delia, am si eu probleme cu respiratia, mai ales cand urc scari, sau chiar cand vorbesc mult si repede. E normal, ideea e sa nu te panichezi. in alta ordine de idei, mi se pare extrem de frustrant ca sotul tau sa nu fie alaturi de tine in toate momentele astea fericite, acum mai ales cand se concretizeaza existenta fiintei din burtica (misca, papa, doarme, viseaza, percepe vibratii muzicale, stari emotionale...). Inainte, sotul meu era destul de indiferent, acum e foarte fericit de cand a simtit fetita cu adevarat, si-a dat seama ca e ceva real si deosebit ce ni se intampla, e clar ca nu ar putea sta deoparte. E adevarat ca si eu il implic mult, dar acum a inteles si el de ce.

Nu stiu cine vorbea de 3D, mie dr. mi-a zis ca e mai mult pt albumul souvenir decat pt depistarea malformatiilor. La mine cel putin, e ceva cu totul extra.

LauraIoana, tare faza cu stersul, ti-ar trebui niste maini lungi, cheama-l pe Lungila (sau Manalunga) poate o sa fie mai cooperant.

Lumysti, felicitari pentru fetita! Sanatate si nastere usoara.

Tcelen, uitandu-ma la pozele tale frumoase, mi s-a intarit convingerea ca o sarcina ne infrumuseteaza, si ne face mai senine, mai blande. Ne tinem mandre si ne sta bine impreuna cu bb inca de pe acum. Eram eu lipicioasa la copii, sa vedeti acum ce lipici am! imi place mai ales poza in care baiatul iti pupa burtica (isi pupa surioara din burtica).

Fetele! Sunt foarte fericita, azi am fost la medic, totu e bine, am ascultat inimioara bebelusei, colul e ok. Dr mi-a dat trimtere pt o alta echo la 32 de sapt, reteta pt Fe (nu ca ar fi scazut dar ca sa fie crescut la nastere si daca imi va lua o banca de sange de rezerva) si inca ceva analiza de sange sa fac odata cu glucoza.
M-am interesat de drepturile mele, peste f putin timp as putea sa ies in concediu de maternitate (la 16 sapt inainte de nastere), dar dr mea vrea sa ies in concediu medical din cauza fibromului (ca sa nu ma obosesc , sa stau atata in picioare, etc)- un fel de retragere din munca din motive medicale care daca se aproba e mult mai avantajoasa financiar (90% din salar si pana la nastere, neafectand per. de maternitate care incepe atunci abia dupa nastere) decat un concediu medical obisnuit care e doar 55%. Totusi nu-mi vine sa ies asa repede, iar la asta mica ii cam place la scoala cu copiii, asa ca am de gand sa aplic pt medical abia dupa Anul nou.
Inca ceva: la capitulul kg am ajuns la frumoasa cifra de 10.
Nu stiu cine vorbea de 3D, mie dr. mi-a zis ca e mai mult pt albumul souvenir decat pt depistarea malformatiilor. La mine cel putin, e ceva cu totul extra. Pupici!

22 fix

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Cu o intarziere de cateva ore (aici e doar 20h41, 1 dec.) La multi ani toturor romanilor de pretutindeni!

O curiozitate, Delia, sotul tau nu e roman?

Aviz fetelor cu bb f activi, un prim calmant:
In afara de ascultat muzica, etc., am citit ca e bine sa-i canti bebelusului din burtica, asta il destinde si-l elibereaza de tensiuni. Chiar si dupa nastere, mai ales daca il recunoaste, cantecul va fi ceva linistitor pt el.

22 fix

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kim ,nu scumpa mea ,e american 100% ,a se citi corcitura cum sunt mai toti americanii,4 bunici de origini diferite,mama jumate evreica-jumate nemtoiaca,si tatal irlandez si englez.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

kim,
eu vorbeam de ecografie 3D, si vreau s-o fac pt depistarea sexului lui bebe, nu am chef sa mai astept pina la saptamina 32 sau cind mai au de gind ei sa-mi faca (la ultima eco nu au fost in stare sa imi spuna sexul, si pe noi ne maninca curiozitatea, deh). nicidecum pentru malformatii sau alte alea. in afara de asta, ideea de a avea poze de dinainte de nastere si film pe DVD... mi se pare deosebita.

19+2

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Delia, ma gandeam eu ca nu e roman...ai nostri nu sunt ei chiar asa radicali, sunt mai familisti un pic. Dar, deh, o fi avand el calitatile lui, ca de-aia l-ai luat de sot si ii faci o frumusete de copil, nu?

Aida, nu tu ziceai de malformatii, noi doua suntem exact in aceeasi oala: la 3D si eu vreau sa ma asigur ca e fetita si in acelasi timp sa raman cu dvd-ul amintire, off course.

Vesti bune: azi dupa dus am remarcat dungulita neagra. De doua zile se pregateste sa apara, a debutat cu un cerc in jurul buricului (de m-am speriat, am crezut ca m-am lovit si ma invinetesc), dr a zis ca e normal ca se intinse pielea. Si fetita face balet la ora asta. Imi vine sa plang de fericire. I'm too happy now!

22 fix

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc ptr complimente despre burtica si inca cred ca o sa mai crestem in burtica!!!!!!!!!!!!!!!

ama_kaly,chestia cu parul si cu unghiile e o chestie asa din popor,cred ca nu gaseau alta explicatie pe la sate inainte su spuneau ca din cauza asta sunt arsurile,dar nu e asa,una la mana,uterul comprima stomacul , musculatura esofagului se relaxeza sub efectul hormonilor de sarcina si mancarea partial digerata ce contine acid urca in sus spre gura!de vina sunt si alimentele care le mancam de exemplu prajeli,tocaturi............

pup fetele

poze noiiiiiiiiiii

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Delia draga si eu am prins o raceala si imi era tareee frica sa nu fac febra. Aici medicii nu-ti vor da altceva in afara de tylenol. Gasesti la CVS Tylenol lichid (e o sticla cu lichid albastru)care mie mi-a facut tare bine. Am luat seara un paharel si dimineatza nu am mai avut nimic desi tuseam de numa si-mi curgea nasu.
Nu te mai necaji cu sotu ca asta e mentalitatea lor - cariera pe primul plan - mai ales la varsta asta. Stii ceva? ia-te si du-te cu el in garsoniera, spune-i ca daca el vrea sa stea acolo weekdays, o sa stai si tu cu el
Papusa mea e la ora de balet si burtica mea tot tare este. Am trecut pe antibiotice si pe cranberry juice si sper sa-mi treaca desi am citit ca infectia asta urinara, odata facuta, va tot reveni.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, ti-am trimis un PM.

Cat despre arsuri, eu vad ca inca nu le am. Din fericire, ca la sarcina trecuta m-au capiat. Dar si atunci au aparut cam dupa sapt. 30.

Ariadna, 26+

Mergi la inceput