Mamici de martie-aprilie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
ama_kaly spune:
Laura Ioana
cred ca inebunesc daca nu-mi spune
eu ii zic ca pentru asta am venit sa se concentreze foarte mult pe putza lu' bebe
MP iti multumesc mult de tot
..si eu tot la Iosup mi-am facut programare luni si am incredere ca ce imi va spune el asa va ramane tocmai de aia tin neaparat sa merg la el!Parca nu mai am rabdare pana atunci..
Despre kilograme, esti o norocoasa..eu am luat deja 5
Iar la intalnire vin si eu daca voi mai fi in Bucuresti!!!Cand e??
Delia bafta la dr sa fie bine si sa iti treaca!!
Cat despre sotul tau subscriu la ceea ce a zis Laura Ioana pai cum sa stea separat??
Eu am nevoie de sotul meu sa fie tot timpul langa mine si de cand a plecat innebunesc..si cred ca toate avem MAI ALES IN PERIOADA ASTA..iar el sta in alta parte??Pai tu si bebee sunteti mai importanti decat cariera..suna-l sa mearga cu tine!!
Trebuie batut putin
Daca vrei te ajutam si noi!Tina asa e..fiecare cu pasarica lui,iar eu am mai multe
Ce sa-i faci daca pana nu ajung la dr nu ma linistesc??Trebuie sa stiu eu neaparat ce e bebe ca ma racaie
merci inca o data pt doctor,stiu ca ai vrut sa ma ajuti!Gata am tacut si cu varza..da lasa ca iti trimit fetele si tie curand!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
aida_o spune:
si eu am uneori respiratie mai greoaie, dar am citit ca asa se-ntimpla in sarcina. incerc sa ma asez intr-o pozitie mai confortabila, si parca e mai bine. la mine e mai ok daca stau pe partea stinga.
ieri cred ca a inceput bebulina sa dea din craci pe-aici prin burtica, pt ca am simtit niste chestii pe care nu le simtisem pina acum. parca isi intindea oasele undeva mai la stinga de buric ![]()
si eu am probleme cu aplecatul/incaltatul, unde mai pui ca ma doare si mijlocul de ma termina uneori (reumatismu', maica!). ma ajut de o cutie pe care pun piciorul pentru a-mi lega sireturile de la bocanci, ca altfel nu se mai poate. oricum voi apela la sot cind nu o sa mai am alternativa.
astept si eu cu nerabdare vinerea viitoare (9 decembrie) sa vad daca ne da doctorul unda verde la activitati intime si dubioase
. noi de la sfirsitul lui august suntem pe tusha...
19+2
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
dianad spune:
Am fost ieri la doctorul ginecolog care ma urmareste si, printre altele i-am povestit cum imi bate inima ca nebuna, cum ma trezesc cu senzatia ca ma sufoc. L-am intrebat daca e cazul sa-mi fac un control la cardiologie si mi-a raspuns ca sunt sanse de 1/1000 000 sa-mi gaseasca ceva. Sunt simptome normale de sarcina. Si ne va fi din ce in ce mai 'bine' pe masura ce uterul va creste , va inghesui organele noastre inspre diafragma. Iar inima trebuie sa bata mai repede pentru ca trebuie sa faca sa circule sangele cu oxigen si apoi pe cel cu dioxid de carbon pentru mama si copil- lui i-l duce pana la placenta de unde preia sangele care a hranit deja bebelusul. Pentru linistea mea, o sa-mi fac totusi un control la cardiologie.DianaD 20+
dananita spune:
Salutare fetelor!
Tina sau Ama sau pt cine mai este interesata: TOP MEDICAL CENTER, Str Stirbei Voda nr 69
, sector 1, Bucuresti, il recomand din toata inima pe dr Horia Cioflan (la spital il gasiti la Polizu). Pentru programari la cabinet: tel 314 27 74; 0722 521 728; 0722 288 051. Nu mai retin preturi, dar stiu ca nu sunt piperate.
Noi suntem foarte bine, putin mai devreme ne-am intors de la consultatie. Peste 3 saptamani facem si eco.
Va pup!
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Qamar spune:
cu un ochi pe HBO la 'Uite cine vorbeste' (cu Travolta si K Alley)
si cu un ochi pe forum
Tina, eu o sa nasc la CF2 cu doctorul Gherasie Cristian -am incercat sa te contactez si pe Y Messenger dar nu a mers...oricum, si pentru celelalte fete care vor sa mai palavrageasca, ID-ul meu e diana_roua
o seara frumoasa,
Noemi
22+
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
lumysti spune:
Tina Welsh am vazut ca m-ai sters de pe listuta
!!!
Oricum, ma asteptam sa se intampla asa, daca n-am mai dat un semn de viata de atata timp... Insa am avut niste probleme cu niste virusi care mi-au invadat computerul
, plus ca am avut niste dureri si a trebuit sa stau cateva zile internata in maternitate.
Dar, acum lucrurile au revenit la normal si, in sfarsit pot sa-ti dau si eu datele complete ca sa ma treci inapoi pe listuta:
D.N. 29.06.10980, U.M. 05.06.2005, D.N.P. 12.03.2006
O sa avem o
fetita!!!
Voi naste la Maternitatea Brasov, cu dr. Badea.
Iar azi, la ultimul control, bebelina mea avea: 25w4d - 837g!
Sper ca ti-am dat toate datele necesare si acum astept sa ma vad din nou pe listuta!
Acum va pup, ca am de recuperat tot ce ati mai scris, si ati scris, nu gluma!
Mi-a fost tare dor de voi si de abia astept sa vad ce ati mai facut!
Pupici,
Lumy
25+
Serj spune:
salve fetelor!!!!! da ce activitate!
aida bietii de voi, de la sf. lui august???? pai sa-i spun sotului ca la alte case se sufera si mai rau![]()
succes la control!
nshiro bravo tie ca reusesti sa raspunzi la toate!!! mama mi-a spus ca am facut toate bolile, dar si daca nu as fi facut-o ce puteam sa fac? nu pot sa nu stau langa copilul meu.
apropo' tu cum ai rezolvat cu haina de iarna? eu am una nu tocmai groasa (noroc ca aici nu este mereu frig)pe care am purtat-o si la prima sarcina.
ariadna eu fac tratament de la inceputul sarcinii pt. tensiune, ca altfel nu puteam ajunge aici. tin sub control si eu tot, dar mi-a spus medicul ca primul trim. si ultimul este periculos. acum sper sa fie bine ca in primele 3 luni am zacut in pat.
si cu aplecatul.... am reusit sa ma epilez singura pe picioare sapt. asta, dar cred ca a fost si ultima, ca sa nu vorbesc de taiat unghii, incaltat, imi este greu si ma gandesc ca la prima sarcina toate astea au inceput mai tarziu. si de respirat am avut probl. dupa 7 luni, acum toate incep mai devreme
catrinel nu stiu sa-ti raspund la intrebare, banuiesc ca se pun amandoi. dar sotul are un prieten preot si am sa-l intreb pe el.
ma bucur pt. toate care stiu ca bb-ii ca sunt bine.
eu ma duc sambata la medic sa-i arat analizele si sper sa ma puna si la eco putin.
florentina bine ai revenit! ma bucur ca esti bine si mai da un semn de viata uneori.
delia nu trebuie sa mai stai singura acum, iar sotul tau trebuie sa inteleaga. vorbiti si ajungeti la o intelegere, ca este perioada in care ai multa nevoie de el (chiar si dupa, un ajutor la copil conteaza enorm).
fetelor, pupici si o seara placuta
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
tcelen spune:
multumesc ptr sfaturile cu maseaua,desii azi abia am reusit sa le citesc pe toate,din cauza netului care nu merge deloc bine,abia,abia reusesc sa intru sa citesc cate ceva!maseaua m-a lasat in sfarsit si sper sa nu ma mai doara pana cand nasc!
si eu am prb cu respiratia ,ma misc greu ,ma aplec foarte greu,dorm foarte prost, ma foiesc intruna cand pe stanga cand pe dreapta!fetita mea misca nonstop aproape si noapte si zii,nu tine cont ca mami vrea sa doarma!
DELIA21,aceleasi prb le am si eu cu sufocarea si cu dureri in piept si am fost si la cardiolog si am aflat ca e ceva normal in sarcina,ptr ca inima bate mai repede,pompeaza mai repede iar uterul marit apasa pe diafragma de aici su sufocarea si restul prb.............
TWEETY GEO,sapunul si prosopul se dau dupa ce nasti,moasei(asistentei)care il ajuta pe doctor la nastere si nu ptr bebel ci e un obicei ce vine de demult!
dar azi am vb cu altcineva care a nascut tot prin cezariana si aspus ca nu a dat ptr ca e altceva cand nasti prin cezariana si altceva cand nasti normal,dar eu le iau totusi cu mine ptr ca nu se stie!!!!!!!!
fetelor am pus pozeeeeeeeeee noi cu burtica,asta ca sa vedeti ce burtica uriasa am,si poze de la aniversarea baietelului meu!!!!!!!!
sper sa mai pot intra cat de curand,m-am saturat de netul asta care nu mergeeeeeeeeeeeeeeeee!!!va pupppppppppp pe toate dulce dulce pe burtici!si sa fiti cuminti!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
mamaariadna spune:
Tina, am ajuns azi la turc. Ca varza murata are atat la borcan de sticla cam de 2 kg cat si in pachete vidate (cum povestea Catrinel) de 1-1,5 kg. Eu am cumparat o varza in vid, dar abia acasa am inceput sa am indoieli daca a fost bine, pentru ca turcul o tinea la rece. Iar transportul dureaza cateva zile bune, daca nu mai mult. Borcanul nu era tinut la rece, dar nu stiu ce sa zic, ca era cam greu si de sticla...
Amandoua sunt fara conservanti, si de undeva din Croatia, Macedonia.
Tu ce zici, ce e mai bine?
In rest mi-am cumparat si o halva, ca m-a busit pofta in magazin, ardei capia in otet si o zacusca, toate fara conservanti. Si binenteles rahat pentru cozonac.
Kim, Anairda(buna ideea cu chinezoaicele), Catrinel, Aida si Serj, vad ca nu sunt singura cu probleme din ce in ce mai mari la aplecat. Acum am reusit si eu sa ma epilez cu aparatul si sa-mi fac pedichiura, dar cu niste eforturi deosebite si dup-aia parca ma durea si burta. Cum o fi peste 10 saptamani??!
Serj, si eu stiu de tensiune la fel, cu primul si ultimul trimestru. Din fericire pana acum am avut mai degraba tensiune mica, si sper din tot sufletul sa ramana asa. La tine a persistat problema cu tensiunea si dupa nastere, sau a disparut si a reaparut acum cu sarcina?
De uns, eu ma ung zilnic seara cu ulei de bebe, si peste zi cu un unt de cocos (Body Shop, iubesc produsele lor).
Si palpitatii am si eu, cateodata simt efectiv ca nu pot respira.
Polixeni, frumoase poze!
Va pup,
Ariadna,
26+
Tina_Welsh spune:
Ariadna eu zic ca aia in vid.Sa imi spui cat costa si sa imi spui cum vrei sa iti trimit banutii.Te
si multumesc mult de tot!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea