Mamici de martie-aprilie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
dianad spune:
Fetelor, in seara asta vine Mos Nicolae! Am gasit intr-o revista ca putem sa-i luam si lui Bebe ceva, ca nu este in zadar sa-i povestim de Mos Nicolae si Mos Craciun inca de cand este in burtica.Voi ii luati ceva lui Bebe de Mos?DianaD 21+
Qamar spune:
Buna, mamici burticoase
tocmai m-am intors de la shoppingul de Mos, si vad ca e mare actiune pe forum
Delia21, ai grija cu tocurile....eu tocmai mi-am luat niste cizmute de iarna plate, de piele intoarsa, insa arata foarte bine...eu nici inainte nu prea purtam tocuri, insa acum sincer mi-e cam frica...iar comportamentul sotului...din punctul meu de vedere e inexplicabil si inadmisibil,...sa-i fie rusine!
ama, succes la echo astazi si sa ne anunti daca a mai crescut/cazut ceva intre timp..eu sper ca nu
Delia21, in cazul in care nu gasesti creme speciale, eus tiu ca si cremele obisnuite hidratante sunt destul de bune, ca ajuta la mentinerea elasticitatii burticii...insa ar cam trebui folosite din timp....![]()
lady Hawk, succes la echo morfo si sa ne dai detalii la intoarcere ![]()
catrinel17, in legatura cu intarirea burticii, si eu am patit la fel weekendul asta, seara, cel mai bine e sa stai linistita in pat pentru ca aceste kestii se pare ca ar fi normale (in limita bunului simt?
), sunt nu numai contractii Braxton Hicks dar si modificari de tonus ale muschilor care inca se adapteaza la noua forma a burticii....in cel mai rau caz, poti sa iei No Spa, dar cel mai important e sa stai relaxata la orizontala...Cat despre muzici, cred ca si bebelina mea o sa doarma tot cu metale grele si cu rock, desi in ultimul timp am lasat-o mai moale si am trecut la Kate Bush si colinde...
danaita, iti spuneam si pe Yahoo, foarte frumoase pozele si imi plac la nebunie pantalonasii tai....eu am gasit blugi care sa imi fie buni si comfortabili doar la mothercare, cel mai mic numar, si m-au cam ruinat
oricum, sa ii porti sanatoasa
ca sunt tare cool
in legatura cu intalnirea in Bucuresti, joi ar fi ok, de fapt pentru mine e ok in orice zi, sa vedem cum ne sincronizam cu mamicile care au program mai strict sau au alte probleme
in centru cred ca e cel mai bine, la Universitate sau la Unirii, si eventual hotaram acolo pe loc incotro ne indreptam? cred ca pana miercuri seara avem timp sa ne hotaram
Cat despre Mos Nicolae, [red]dianad, eu am fost azi la shopping, insa m-am limitat la mine si la sot, pentru ca am hotarat ca de pe la Craciun o sa luam lucrusoare pentru bebe..adica o sa-i aduca Mos Craciun
pup toate mamicutele si sa ne auzim cat mai curand! eventual, sa ne si vedem![]()
Noemi
23+
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
Qamar spune:
scuze pentru scrisul ROSU
episodul acesta al luptei dintre mine si tehnica s-a soldat cu castigul TEHNICII....
sper ca nu v-am tulburat ocular
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
nshiro spune:
Fetelor va multumesc pentru felicitari si aprecieri! 

Noe tare faza cu gandacul si cu sotul...
Ama kaly succes la doctor! Sa dea Domnul sa fie baiat ca vad ca esti mai rau ca Delia cu fata ei...![]()
Loriana sper sa te bucuri de ultimele zile de serviciu, cred ca ai sa ajungi sa ti le doresti.... Cat despre culoarea ochilor zic eu sa nu-ti pierzi speranta caci la mine in familie e ceva tare dubios. Eu seman la perfectie cu mama iar fratele cu tata INSA amandoi parintii au ochii caprui, pe cand eu ii am albastri spalaciti, culoare nedefinita iar fratello un albastru inchis, foarte frumos... Iar in afara de o bunica ce are ochii verzi, toti sunt cu ochi caprui. Acu zi si tu... eu cu frate-meu de unde si pana unde?!
Kim, avand in vedere ca bebe e fetita, eu zic ca nu are voie sa semene decat cu mami..
Ile foarte frumoase pozele si burtica
. Intr-adevar niste peisaje superbe!
Delia offf! Treaba cu sotul tare nu-mi place. Cred ca i-ar trebui administrata o lectie si o sperietura, poate isi va da si el seama cat de mult contati pt el... eu una cred ca nu constientizeaza...
MP ce frumos la teatru!!! Ce-mi mai placea si mie! Ma bucur ca sunteti multumiti de noul medic. Sa speram ca veti fi multumiti si de rezultate! Cum a iesit prajitura facuta de baieti?
Mamaariadna, cozonac zici? 
Laura iti multumesc din suflet, mi-ai facut ziua!
Ca sa-ti raspund la intrebare, nu, nu m-am ingrasat decat 10 kilograme!!!!!!!
Scuze pentru pozele cu tot felul
dar ceart-o si pe mamaadriadna ca si ea imprastie pofte... Cum adica sa te juri ca nu faci sarmale niciodata? Faci zodia de ras! Se spune ca astea capricoarnele le au cu bucataria...
Dananita frumoase pozicile
Si cat zici ca te-ai ingrasat?
Lady Hawk succes la morfologica. Te asteptam cu vesti bune.
Catrinel tare simpatic tati!
Andreea Georgiana nu am primit nici un mail...
. Iti mai dau o data adresa: rocsana@gmail.com
Am zis cat o sticla de vin ca stiu ca astea sunt de trei sferturi adica 750 cat are bebelina mea... nu ca mi-ar fi pofta de vin...
. Si poate nu te-ai uitat la ce par am pe maini!!!! Ca ala de pe burta e la caldurica
...
Pe mine parca ma streseaza bebelina ca misca asa tare, de fapt loveste fara mila... oare ce nu-i convine? Oare ii e bine? Oare nu e prea stramt si o deranjeaza?
Duminica ma uitam la burta cum se misca intr-o parte si-n alta si-mi venea sa bag mainile prin burta sa ajung la ea s-o iau in brate!!!!
rocsana si bebe chan
ama_kaly spune:
Noe ai fost haioasa rau cu tehnologia
Lasa ca data viitoare castigi tu
Merci,si eu sper sa fi ramas cu de toate si sa nu-i fi cazut nimic
dianad eu am si uitat ca e Mos Nicolae!
Am in cap numai ecografia de azi..o sa ii iau ceva dupa eco si lu' bebe ca vom sti sigur daca trebuie pe roz sau bleu
nshiro
da asa e,sunt mai rau ca Delia cu fetita ei..TREBUIE SA FIE BAIAT!
Apropo de asta,eu zic ca am primit un semn
Am luat un program de pe odc si am ales la nimereala unul din lista dupa ce am cautat si mi-au aparut mai multe..iar acum cand m-am uitat ce nick credeti ca avea respectivul de la care am downloadat eu??SEBY!!!Pai nu e asta un semn ca o sa am baiat??
Sau am dat in paranoia?
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Lady_Hawk spune:
hehehe ...Noe io ma gandeam ca ai scris special cu rosu ca era vorba de Sf. Nicolae care face parte din sarbatorile lunii decembrie....si ma gandeam cat de inspirata ai fost!!!...noa...chiar daca tehnica te omoara...macar ai nimerit momentul!!!
Io
21+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Lady_Hawk spune:
Fetelor...voi ati discutat cu medicii vostri cand ar trebui sa intrati in prenatal cel mai devreme???
iIo
21+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
dianad spune:
Lady hawk, ginecologul mi-a spus de saptamana 32, iar medicul de familie de 7 luni si 10 zile. Iti trimit pe PM extrase din ordinul399/2004 care reglementeaza concediile prenatale si de maternitate.DianaD 21+
Lady_Hawk spune:
Dianad legea spune ca acest concediu prenatal este de 126 de zile din care obligatoriu dupa nastere sunt minim 42...asta inseamna ca putem sa ne luam prenatal cu 84 de zile inainte de dpn, nu?
Io
21+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
ile77 spune:
Buna , buna
MP,si eu am contractii f multe pe zi.Nici nu le mai stiu nr. Ca sa nu mai spun ca de fiecare data cind merg la toaleta, cind ma ridic de pe buda, pac ..contractia.
Asta e ,trebuie sa traim cu ele.![]()
Arati super bine in poze.Nush` cum ai reusit sa-ti påstrez corpul asa bine.
Mamaariadna, intr-adevar sint pe aici niste peisaje superbe.
Nici eu nu am scapat de circei. Uneori sint atit de durerosi ca imi dau lacrimile.Sper dupa nastere sa nu mai am problema asta.
Catrinel17, danke danke![]()
Nu te speria , ca alea sint contractii normale. La mine mai nasol e ca uneori se intareste burtika asa nasol ca am impresia ca ma sufoc. Noroc ca dureaza putin.
M-am uitat la pozele cu prima ta sarma
.Eu cind am facut prima data sarmale, stateam pe linga aragaz si ma rugam sa nu iasa carnea din varza, ca le impachetasem si eu asa dupa ochi. Din fericire nu
a iesit.
Laura Ioana, sa stii ca ai drepate. Nu am pus un gram,am pus 11 kg![]()
![]()
![]()
Am noroc ca sint mai inalta si s-a pus mult pe fund si picioare.
Nshiro, ai niste poze f frumoase. Si esti atit de draguta.
Duuuuulci toti piticutii de la party.
Mie imi plac atit de mult copii cu profil asiatic, ca i-am propus sotului ca pe al treilea bb( vrem 3) sa-l adoptam.In norvegia se adopta f multi copii din china( mai ales de catre familiile care nu pot face copii). Cumnata mea va adopta anul viit o fetita din china. Ah, o sa fie o dulcica.
Si bb meu misca la fel de tare, dar hiar ma distreaza cind vaz cum se misca burta.
Bea si tu lapte fierbinte cu miere, si se mai calmeaza bb.
Fetelor, aveti vreo dorinta ce sa va aduca Mos Craciun( nu zic Mos Nicolae , ca aici nu exista).
Eu deja m-am hotarit ,ca printre altele, vreau neaparat noul parfum Celine Dion Belong. Am mai avut un CDion ,si mi-a placut atit de mult.Mereu m-am gindit ca e parfumul feminitatii.
Va pupicesc pe toate si sa aveti o dupa-amiaza linistita.

ile
27+