Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Amakaly,si daca este fetita TREBUIE SA MI-O DAI MIE

O saptamana buna va doresc la toate,inclusiv mie.Am avut un weekend bunicel,cu un scandal....de zile mari administrat lu tati si....urmat de o impacare;Ce sa fac asta e,asa mi l-am ales ,daca nu am deschis ochii la timpul potrivit.....trebuie sa fiu eu adulta cat pentru 2.Printre altele,bebe va avea numele meu de familie,lucru care nu prea i-a convenit.....trebuie sa-l fierb si eu un pic cu ceva,ca nu se poate.Incerc ,pe cat se poate sa fiu calma,pentru mine si pentru bebe aci defapt nu prea stiu cat realizeaza el ce inseamna bebe,faptul ca in 3 luni va fi tatic.Oricum,macar l-am facut sa-mi jure ca de craciunul viitor va fi cu mine si cu bebe,nu....hai-hui,prin Australia cum are de gand sa plece anul acesta.Bine,nu ca sa-l scuz,dar prietenul lui din liceu,cel mai apropiat se insoara pe 26 decembrie si si-a gasit mireasa tocmai la celalalt capat al lumii si nu a gasit data mai potrivita de nunta decat chiar 26 dec,caci vezi doamne atunci este ziua miresei si....bla-bla bla,si best-men cine altu putea sa fie decat.....gherghita al meu,caci fara el nu-si poate tine nunta.In fine,nu ma mai consum degeaba si....sper sa-mi dea si mie doctora unda verde sa pot zbura catre Romania inainte de craciun ca sa fiu cu familia.Ramane de vazut ce s-o mai intampla.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Andreea, misto faza cu aparatul foto

Aida, o sa fac si io poze la pozele de la echo, sa vad ce iese… Multumesc!!

Multumesc Noe si Ile!! Mi s-au parut putin ciudata intarirea burticii, pt ca pina acuma aproape nici nu am simtit-o, (numai pe nabadaioasa mica…care nici nu misca asa tare ca la voi, ca nu-mi tresalta burtikul, cel putin nu am vazut).

In fine, oricum ma duc vineri la control, sa vada si de membranele alea. Doamne, sper din suflet sa nu mai fie acolooooo!!! Sau macar sa fie tot inofensive.

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noe si eu am crezut ca ai facut intentionat scrisul rosu (in ton cu sarbatorile)

Ile inseamna ca erai cam batz inainte

Delia ma bucur ca s-a terminat cu bine si cu negociere (dar sa-l faci sa se tina de cuvant si nu-i mai lasa atata "libertate" cum ai spus tu)

Nshiro eu cred ca sunt exceptia care intareste regula: nu-mi place sa gatesc, da' deloc, nu asa, si nici nu ma pricep!!!

Laura cu ? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Laura, multam. Probabil ca celalalte fete nu au avut probleme de genul asta in sarcina de nu mi-a mai raspuns nimeni.
Catrinel imi si imaginez un bebe mic, gras si dulce care doarme tun pe un rock de se zguduie peretii :)) :))

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Anairda, da’ pe bune asa era!! Dormea tun si la capul lui erau niste boxe – si iesea un rock serios din ele!! Si destul de tare!
Ceeee Mozart, dom’le….

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutari la toata lumea,
am mai pus si eu niste poze cu mine la 25 de sapt, si tot am impresia ca am burta cam mica. In rest, n-am ajuns inca la doctor ca vineri a fost furtuna naspa cu zapada si nu am condus asa ca m-am programat vinerea asta sa vedem ce s-a mai intimplat cu bebe.
Pe mine ma tot impunge bebelina chiar intre picioare si spre fund (scuzati) si ma cam doare, cred ca loveste vreun nerv acolo, o sa-l intreb pe nenea doctorul.
Nu prea realizez eu ca in 3 luni o sa fiu mamica si o sa mi se schimbe total viata ... exciting! Venim si in Ro in vacanta cu bebelina mica la anul in vara ... abia astept!
Andreea 25 sapt.

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Fetelor sa va aduca mosul multa sanatate bebei linistiti si sanatosi
si tot ce va doriti voi si cei apropiati voua!

Multam` pt incurajari. Si eu va tin pumnii la echo morfo celor ce urmeaza sa faca acesta analiza.
BB al meu misca intr-una, dar nu-i o problema asta. Problema este ca uneori il simt miscand foarte jos, aproape de noada, nu stiu cum sa va explic. Ma ingrijoreaza asta fiindca am cerclaj, ar putea sa-l rupa?! Se intampla de cate ori stau mai mult pe scaun sau in picioare. Ce ziceti? Care aveti cerclaj la voi cum simtiti bb?
Delia21 eu nu m-as mai uita la individ nici cu ......... nu merita, e las
Bobo si bb de 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor m-am intors..cu o veste buna si una proasta!
In primul rand,e BAIETEL asa cum mi-am dorit si nu mai pot de fericire..ne-a dat poza cu putza si a scris penis si scrot ca eu l-am intrebat de 3ori daca e sigur
Mi-a facut o impresie f f buna dr Iosup,la sfarsit a dat mana cu sotul meu si l-a felicitat pt baietel,i-a trecut numele pe fisa Eric-Sebastian bebele e bine,misca incontinuu,pare de 20sapt nu de 19!
Am dat 3.200.000, 2.900.000 a fost ecografia morfologica,200 caseta si restul pozele..la tel mi s-a spus k e 1.900.000 am fost km socata la casa cand am platit ..
Problema e ca am colul scurtat-28mm..vechea problema de care nu scap si DESCHIS! Prin urmare e nevoie de cerclaj si mi-e o frica de mor sper sa fie bine!Deci durerile de burta au fost contractii care mi-au scurtat colul si prin urmare s-a deschis
In rest totul e bine,dar mi-e groaza de faptul ca va fi nevoie de cerclaj si apoi repaos la pat..
Va pupic si va doresc numai bine..
io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ama, in primul rand, felicitari din nou pentru baietel si cum vad ca deja pe aici se fac planuri de genul asta, poate ne inrudim...in viitor, ca bebelina mea cred ca abia ar astepta un baietel asa simpatic care sa semene cu mamica luicat despre col, eu am mai tras cu ochiul la mamicile mai avansate si cele cu colul scurtat care au facut cerclaj au fost ok pana la urma, chiar si procedura in sine se face foarte repede si nu stai mai mult de 2 zile in spital....atata doar sa nu faci eforturi mari si sa stai cat mai linistita ...gandeste-te ca e pentru binele lui bebe si ca o sa te descurci foarte bine

pup toate burticile si mai multe...maine, ca acu' il asteptam pe MOSHU

Noemi23+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe iti multumesc!da..ne inrudim ca si noi vrem o fetita frumoasa Baietelul meu misca de zor acum..te si iti multumesc din suflet pentru incurajari..Fetelor are ceva daca stau pe scaun intina si cupicioarele in sus?stiu ca trebuie sa stau in pat da nu am stare,insa nu stau in fund stau mai mult intinsa pe scaun..Tina trece-i te rog tot numele acum ca stim sigur ca suntem baietel,am vazut si cucu la eco,ERIC-SEBASTIAN ne cheama!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput