Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Tina trece-l si pe bebele meu la 19sapt cu 15cm si 329g!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

red]Ama Kaly sa-ti traiasca baietelul mult-asteptat si mult-dorit si sa vina si clipa in care iti vei dori cu ardoare o fetita!

Delia si pe tine te astept pe la mine,atunci cand vii in Romania.Cu tot dragul!

Nshiro[/red] sper ca acum ai primit mailul.

Fetelor,joi am programare la stomatolog si in plus,vine si mama putin pe la mine(de la Bacau).Dar vreau sa ne vedem!!!!!!Vineri?Pe la pranz?La ,,LA MAMA,,,unde putem sa si papam cate ceva?Oricare din rest.,doar sa stiu cate suntem si sa fac rezervare.Incepem

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea, ii spuneam si Danei, eu am programul mai flexibil , deci pentru mine e ok oricand...adica si joi, si vineri, si....Chiar azi am fost La Mama si m-am indopat ca un mic porc cu de toate, culminand cu o crema de zahar ars...Eu zic sa vedem ce zic si celelalte fete cu burtici si hotaram

Noapte buna!

Noemi23+

Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly felicitari pentru confirmare!! A fost si sotul cu tine? Daca ai colul deschis cum de nu te-au si trimis la spital sa-ti faca cerclaj???? Nu e de gluma!!! Mergi maine neaparat!!!! Nu vreau sa te sperii, dar am o prietena care a pierdut doua sarcini: una la 20 si una la 21 de sapt, tot din cauza colului. La a treia sarcina a facut cerclaj de la 16 sapt si a dus sarcina pana la 32 de sapt si acum are o fetita sanatoasa. Te rog sa nu-ti fie teama de procedura, ca nu e dureroasa. astept sa ne mai tii la curent!

Laura cu ? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

FETELOR SA VA ADUCA MOS NICOLAE TOT CE VA DORITI!!! MULTE DULCIURI IN PAPUCI

Laura cu ? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Burtici,tocmai am vazut cum am postat mesajul anterior si realizez ca absolut toti neuronii m-au parasit.De ce mi se-ntampla tocmai mie????Cum am putut sa postez un mesaj cu mai multe caractere si mai multe culori(ma rog,2)?Oare voi mai stii sa ma prezint atunci cand ne vom intalni?Sau voi stii de ce ne intalnim?Sunt deprimata,ma simt grasa,paroasa(nu ca Nshiro),greoaie si neandemanatica,uituca...aproape tampitica!Si bebita are chef de harjoana,tocmai acum.Oare rade de mine?

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Andreea G, hai cå m-am amuzat.
Esti o frumoasa si nu vad cum poti sa fii grasa , påroasa si greoaie.In poza cind iesi din mare iti dau 10 cu plus

Pt mine devine din ce in ce mai greu sa trag fermoarul la cizme sau sa leg sireturile la bocanci.Scot niste sunete de zice ca atunci nasc.
Off, off.

Dea0277, nici mie nu-mi vine sa cred ca in 3 luni voi fi mamica.
Dar asta e cursul vietii:la inceput am fost singura, pe urma mi-am luat barbat, acum vine bb. Si e frumos asa.

Fetelor ma framinta o intrebare.
M-am tot plins de contractiile astea braxton-hicks. E ok, astia sint, trebuie sa traiesc cu ele.
Asa cum am mai zis ,de multe ori se intareste burta asa de mult ca am impresia ca ma sufoc.Si e absolut nasoala senzatia.
Acum eu ma intreb, la contractiile adevarate de nastere tot la fel se intareste burta si tot senzatia asta de sufocare o s-o am, pt ca daca e asa nu stiu ce-o sa ma fac.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/my_photos

VA pupicesc pe toate si sa dormiti bine la noapte

ile27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura Doamne fereste cum sa pierd sarcina??nu m-au trimis direct la spital..dar ma duc eu singurica joi..
Inca ceva..a scris pe foaie col 28mm,OI deschis cu canal cervical dehiscent ..ce inseamna asta??
Fetelor care ati facut cerclaj,ajutati-ma si pe mine cu informatii!!!!!!plsss!!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Dragele mele..
in primul rand va doresc un Sf. NICOLAE foarte fericit, si cum el e si protectorul copiilor si a casatoriei, sa va dea Domnul copii frumosi si sanatosi, plus norocosi, si casnicii bune..
La Multi Ani tuturor Nicoletelor, Nicolaiesilor, Nicusorilor...
Draga Ama uite ce inseamna:
dehiscent (of fruits, anthers, etc.) opening spontaneously to release seeds or pollen.
Deci..clar cervixul tau se deschide spontan..da poate e smecher si de si inchide cum s-o deschis, oricum..ai mare grijuca..
Eu nici nu vreau sa ma gandesc ca nu mi-o zis nimeni nimic de cervix, de e bine, ori altfel, o sa o intreb pe doctorita la urmatoarea intalnire..desi nu stiu cum pana mea o sa am rabdare
Va pup si aveti grijutza..toate sunteti mamici foarte frumusele..si aia mici..o sa va intreaca numai un pic
Bia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mamicutze frumoase, va doresc un Mos Niculas fericit!

Multumesc de aprecieri si celor care s-au chinuit sa vada o asemanare a fetitei cu mami ori cu tati.

Nshiro, imi vine si mie s-o iau in brate si s-o pup, manca-o-ar mama de fetita! Ma tot gandesc si-mi imaginez pozitiile in care sta, si sper ca nu e prea inghesuita acolo...

Ariadna, am si eu carcei uneori, noaptea spre dimineata, am inteles ca e normal, cam multe schimbari in astea 9 luni, dar trec si ele. Ma si gandeam ce-as zice daca ar tb sa purtam bb in burtica toata viata... n-ar mai fi la fel de fanny.

Catrinel, cred ca am si eu un fel contractii desi nu stiu bine cum sa le interpretez.

Ama, felicitari pentru baietel, si ai grija cum faci cu cerclajul sa fie totul bine.

22+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput