Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

ama_kaly sa-ti traiasca baietelul si nu-ti face probleme cu cerclajul ca o sa fie totul ok
Andreea totusi e bine ca-ti mai vin neuronii acasa din cand in cand M-ai facut sa rad
ile si mie mi-e tare greu cu aplecatu, cu incaltatu ciorapilor si a cizmelor da mai folosesc din cand in cand un sot pe post de incaltator sef
Azi a simtit-o pe fiica-sa cum facea bicicleta la mine in burtica si a fost asa emotionat si de mandru ...
Burtica mea tot tare dar parca mi s-au mai desumflat mainile. In schimb m-am necajit foarte tare ca sambata avem christmass party si nu ma incap decat bocancii si niste cizme lungi de velur si alea numai daca trage a meu de ele sa intre calcaiu ... of of of of pantofii nici nu are rost sa incerc nici o pereche....

Va doresc la toate un Mos Nicolae bogat in daruri si bucurii si sa va pazeasca pe toate de necazuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI!!!TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!SI UN MOS NICOLAE PLIN DE DARURI FRUMOASE!!

multumesccccccccccccc tuturor fetelor care s-au uitat la pozele mele si mi-au facut complimente burticii!!am vazut ca ati pus si voi pozeeeee,dar nu pot sa le vad ca netul asta a meu nu-mi incarca paginile,deabea citesc ceea ce scrieti voi si asta care se ocupa de retea e plecat din oras mai tot timpul!!!!!!!!

am fost ieri iar la ecograf,si mi-a dat vesti mai bune,a urcat putin placenta si mi-a dat sperante ca o sa mai urce,copilul meu a mai crescut in doua saptamani cica foarte bineeeeeeeee,are peste 2500g,diametrul capului 79mm,lungimea femurului 61mm,inima ii bate bine,nu are cordonul in jurul gatului, s-a intors deja cu capul jos,lichid amniotic in cantitate normala,si rezistenta cordonului ombilical a in ceput sa scada ,ceea ce e bine ca asa tre sa se intample cand te apropii de momentul nasterii!!!!!!!deci totul este bineeeeeeeee!!!placenta lucreaza bine si nu sufera de nimic!

va pup fetele si aveti grija de voi si de bebei!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly nu te supara pe mine, vreau sa te bag in viteza sa faci repede cerclajul si vei vedea ca va fi bine. Sa fie sanatos Seby si sa creasca mare

Tcelen ai un bebe mareeee, ptiu nu fie de deochi Ma bucur sa vad atatea vesti bune de la tine. Ma minunez ca prostul: 2,500 kg are bebe deja???

Laura cu ? 24+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!
Ama, felicitari pentru baietel! Ai mare grija cu colul! La mine se scurtase f mult dar nu a fost niciodata deschis. Si eu zic sa nu mai stai si sa fugi repede sa-ti faca cerclaj. Operatia asta nu e deloc dureroasa, nu are de ce sa-ti fie frica. Si da, trebuie repaus la pat cat de mult se poate. Stiu f bine cum e sa stai atata timp in pat dar se merita. Nu in scaun, chiar daca e un pic pe spate. Stai lungita in pat si dusuri cat mai putine. Eu din pat ma ridicam decat sa ma duc la baie.
Tecelen, m-am bucurat mult sa aud vesti bune de la tine!
Fetelor am fost si noi ieri la dr si am aflat ca vom mai avea o printesa . As fi vrut un baietel si pentru tata dar ma bucur si pentru fetita. Sunt fericita ca e sanatoasa si eu la fel. O sa fim niste rasfatati la batranete.
Sambata avem petrecere, fac printesele 3 anisori.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

ama_kaly felicitari pentru FLACAIAS!!!!!
manu felicitari si tie pentru DONSOARA!!!!!
Moama ce pofta mi-ati facut sa aflu si eu daca al meu e bebu_mic sau beba_mica...?!?!?!?...sper sa aflu si eu joi cand ma duc la eco-morfologica,daca o sa stea intr-o pozitie mai asa..."cu putza la vedere..."...la noi tati vrea fetitza, iar eu vreau ce vrea tati...dar nu-s asa inversunata...ca de cand am ramas insarcinata am "simitit" eu ca e baiat....cred ca is dusa!!!...o sa vedem daca "instinctul meu de fata mare nu ma inseala"...ca sa citez o trupa romaneasca ...
Pupici cu galeata tuturor de Mos Nicolae...iubire...veselie...pace si intelegere in casele voastre...asta va doresc -duletor!!!!

Io21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

manu FELICITARI PENTRU FETITA!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa sigur o sa fie(am vazut noi ce fete frumoase faci tu ) Iti multumesc,joi ma duc si fac si cerclajul..am inteles ca nu trebuie sa mananc nimic inainte..nu e problema,eu oricum atunci cand am emotii nu pot sa mananc!Eu sper sa imi dea drumul in aceeasi zi acasa..si imi face anestezie generala nu?nu-l afecteaza pe bebe?Ce trebuie sa-mi iau la mine?uff..ti-am pus o groaza de intrebari..Laura tu imi spui ceea ce stii si ai auzit si faci foarte bine,stiu ca nu vrei sa ma sperii! tu cand te mai duci la eco sa vedem daca e fata sau baietel?anairda merci!!incerc sa nu-mi fac..prea multe griji ANDREEA GEORGIANA merci si tie.Pai dupa baiat vrem si fetita Biuta iti multumesc pentru explicatie!!kim multam si tie pt felicitari!!am fost felicitata de doua ori..ce bine e!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lady Hawk bafta la morfologica..te asteptam si pe tine sa te felicitam pt fata/baiat!Deci semnul meu de pe odc cu acel Seby s-a dovedit a fi adevarat!!!V-am povestit ca inainte sa plec la dr am luat un program de pe odc si dupa aia am vazut ca cel de la care il luam avea nick-ul Seby..asa ca am stiut dinainte ca o sa-mi zica ca e baietel!SA AVETI PARTE DE O ZI FRUMOASA DE MOS NICOLAE IN FAMILIE!!LA MULTI ANI CELOR CAE ISI SARBATORESC AZI ZIUA!!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROROSU spune:

Bune sa va fie inimile si burticile, dragutelor!

Tina, iti multumesc pentru intrebarea ta privitoare la locul nasterii, caci, in dorinta de a-ti furniza toate datele, am si luat legatura cu doctorul cu care voi naste !

Bucuresti, Spital Pantelimon - Dr. Bacalbasa
DPN 26.04

Salutari la toata lumea, ROROSU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam Nicoletele si pe Mos Nicolae!"!!!!

nu pot sa stau mult, mai am ceva treaba, dar am intrat sa va spunem ca noi suntem bine, si ca nimic si nimeni nu ne poate face rau. Am mare grija ca bebe sa aiba tot ce ii trebuie si vreau sa stiti ca pentru asta e nevoie de multa rabdare si calm, de baterii incarcate, pe care trebuie sa va spun ca mi le incarc AICI!!!

Ama-Kali - asta e perioada critica, in jurul varstei de 20 de saptamani, dar daca ai grija de tine si de bebel totul va fi OK. Cu statul pe scaun...nu e prea bine, dar recunosc ca am mai stat si eu, ca ma saturasem de pat...incearca pe cat posibil sa stai in pat: citeste, scrie...eu crosetez...si gandeste-te mereu ca faci asta pentru bebe. Eu asa am reusit.
Despre erclaj...am auzit ca nu e chiar rau. Nasa a zis ca pisca putin, dar dupa aia nu ai treaba. Sper sa iti fie bine si sa treci peste probleme.
Eu si bebelul meu, suntem alaturi de tine si sa stii ca ne vom ruga la Doamne-Doamne sa aiba grija de voi. Pana joi, poate ajungi si tu la o biserica. Eu m-am dus. Nu suport atmosfera de slujba, asa ca m-am dus in timpul saptamanii, cand nu era mai nimeni pe acolo. Am plans si ma-m rugat in legea mea, dar stiu ca Dumnezeu m-a auzit. Fa si tu la fel. Te va ajuta sigur.

Iti doresc tot binele din lume si sper sa ne aduci vesti bune.

pup toate fetele si bebeii si sa va aduca mosu tot ce va doriti. Eu mi-am dorit un bebel sanatos.

adar si bebel

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Kim, asa si io, nu stiu cum sa le interpretez, mi se intareste burtica si ramine asa o perioada. Dar nu sunt constante, si apar cind fac cite o chestie, chiar daca nu fac cine stie ce efort… Vineri ma duc la doctor si am sa-l intreb. Sper ca nu mi s-a scurtat colu’….

Andreea, esti o figura!! sa stii ca sie eu sunt asa de neindeminatica, de nu-i adevarat! Ieri am fost intr-un magazin de parfumuri si EVIDENT ca am dat pe jos un tester. Pfoai, bine ca nu s-a spart…. Mi-a stat inima in loc, pe cuvint! Vreo bucata buna tot incremenita am ramas… Am devenit foarte neindemanatica (nu c-as fi fost fro priceputa, dar totusi…) Rastorn tot, daram, vars, imping, ma-mpiedic…. Ce m-oi face cind oi avea ditamai burtoiu’???

Ama, ai grija de tine. Stai linistita pina joi. Fara eforturi. Cerclajul am inteles ca e o procedura destul de standard si foarte eficienta. O sa fie bine!! Felicitari pt baietel!!

Manuuuu, felicitari pt printesa si la multi ani printeselor mici! Va fi o frumusete ca si surorile ei!

Tina, pe unde umbli iaaar? Pispi?

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput