Mamici de martie-aprilie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

VALEU!!!!!

TRADUCERE

1. "erclaj" = cerclaj
2. "ma-m rugat" = m-am rugat

etc.

hihihi.....ma grabeam si eu....

pupici,
adar si bebel

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

ama, cu anestezie generala iti face cerclajul. Eu am sta 7 zile in spital. Astia sunt f precauti, dar cred ca dupa o zi puteam sa plec acasa. Totusi, cred ca macar o zi tot ai sa stai in spital. Eu n-am avut nevoie de nimic. Aici iti dau ei tot ce ai nevoie. Dar cred ca o sa ai nevoi eed niste tampoane si camasa de cu ce sa stai acolo. In rest nimic special. Si da, nu trebuie sa mananci nimic. Hai curaj, ca o sa fie bine!

manu

Poze

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult de urari!
Catrinel, eu cred ca ai contractii, insa e bine ca nu sunt regulate. Mie in spital mi s-a tot zis ca rau e daca sunt regulate si nu conteza cat de mari sunt in intensitate. Si pe la 28 de sap, spuneau ca e normal sa ai 2-3 pe ora. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji!

O zi buna la toate burticutele!
Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

ama_kaly si eu stiam ca pentru cerclaj se face anestezie totala si ca necesita internare...oricum iti tin pumnii si sunt sigura ca o sa fie totul ok!!!

io21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Feteloooooooooor...cum se activeaza PM??????

Io21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

adar iti multumesc pentru incurajari! sa ma rog sa fie totul bine! Nici nu concep ca bebele meu sa pateasca ceva!trebuie sa fim bine!pe scaun stau lungita nu in fund..nu prea am stare in pat dar stau,orice pentru bebe!Va multumesc si tie si bebelului tau ca sunteti alaturi de noi!!Catrinel merci!stau linistita si sper sa trec cu bine si peste asta!manu tampoane? din alea always ca la ciclu?doamne ce le mai urasc o sa imi iau..sper ca intr-o zi doua sa fiu acasa.Pe tine te-a durut dupa?si anestezia nu-i afecteaza lu' bebe nu?merciLady hawk Pm ul il activezi de meniu=mesaje private (ai sus pe pagina) multumesc pt pumnii stransi!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata burtici.
LA MULTI ANI! celor care-si sarbatoresc ziua azi si cadouri minunate tuturor.Sper c-ati fost cumintele si v-ati facut ghetutele.
Ama sa-ti traiasca Seby si sanatate multa. Fa operatia cat mai repede, ca sa fie bine pentru tine si puiul tau. N-am inteles exact ce program ai zis c-ai facut si ti-a iestit baiat inca dinainte sa ai confirmarea medicilor. Si eu am fost asa de hotarata sa fie baiat de nu-ti spun. Nu mai pomenesc de cat de mult am ca-i fata, dar intre timp am avut alte probleme si chiar mi se pare nesemnificativ sexul acum. Sanatosi sa fim si ea si eu, ca-i cel mai important. Tre' sa recunosc ca inca mai sper ca s-a inselat tipa de la echo.
Nashiro poate ca nu-i convine ca-i locul stramt? Ai grija de tine si lasa ca-ai sa ai o gymnasta cand iese de-acolo.
Dea0277 arati tare bine in pozici. Sa stii ca si eu am aceeasi problema doar ca nu se intampla decat din cand in cand ... dar am niste dureri de ma fac sa tip: AU! fara sa-mi dau seama unde sunt. Poate-mi spui si mie ce-ti recomanda medicul pentru asta.
Bobo9 cel mai bine ar fi sa consulti medicul eu n-am cerclaj dar nici n-o simt pe pitica prea activa. Simt doar niste dureri acute in zona descrisa de tine si banuiesc ca e vorba de miscarile ei. Sanatate multa si da un telefon doctorului ca sa te linistesti.
Bucurestencelor buna idea voastra. Intalnire placuta la "LA MAMA". Ce mi-ar place sa vin si eu pe-acolo. S-aveti parte de-o vreme buna si petrecere frumoasa. Sa nu uitati sa faceti poze si pentru noi.
Andreea da chiar ca esti down. Ce-ai patit? Cum de-ai reusit sa scrii atatea "complimente" in doar un paragraf? Hai ca acum chiar ma superi printeso. Pai se poate? Esti o mamica frumoasa si sexy si daca in ma crezi intreaba-ti sotul si-ai sa vezi. Pai daca tu esti grasa eu ce sa mai zic. Rusinica sa-ti fie ca vorbesti asa despre tine si sa stii ca data viitoare scot batul de la Mos Nicolae. Te de mii de ori dulcel si sper s-aud ca ti-ai revenit. Bebel are chef de harjoneala ca sa te bine dispuna. Bucura-te de asta ca eu inca mai ca a mea pice e puturoasa. Sa nu vrea ea de loc sa se joace cu mami? A miscat putin saptamana trecuta, de fiecare data dupa masa de pranz (cred ca-mi multumea), si-acum nu mai zice nimic. Chiar mi-e frica sa nu i se fi intamplat ceva mai ales ca am avut niste "socuri" in ultima vreme care m-au stresat cumplit.
Tcelan fromoase poze ai si tu. Si-mi place salopeta ta de blugi la nebunie. Ti-ai facut-o sau e cumparata? Ma bucur c-a urcat placenta si sper sa fie totul bine pana la intalnirea reala.
Manu felicitari pentru printesa. Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai satisfactii si bucurii.
LadyHawk vesti bune la morfo si sa fie ce va doriti.
Catrinel lasa ca daca e doar tester nu era bai daca-l spargeai. Au destule. De fapt aici cred ca nu-i bai de nimic cand e vorba de spart. Stai linistita ca au luat magazinele in calcul si evenimentele de genul asta si toate costurile sunt incluse deja in produse. Hai dezcremenestete ca nu-i faci bine printesei.
ROROSU bine-ai venit, nastere usoara si bebel frumos si sanatos.
Adar multumim de sfaturi. Te admir ca nu te lasi coplesita de problemele zilnice si ignori orice te-ar putea afecta negativ. M-as bucura s-ajung si eu in stadiul ala dar sunt inca mic copil. Am avut o perioada cand de suparare nici sa mananc nu puteam. Mi se facea rau de foame si tot nu puteam inghitii nimic. Nici nu-i de mirare ca printesa la echo arata mai mica decat varsta. Inca sunt in pasa asta si nici macar sarbatorile nu-mi aduc zambetul pe buze fara sa n-am si-o lacrima pe obraz, dar ma bucur ca am sotul alaturi de mine care ma incurajeaza si sustine. O fi depresia gravidiei? exista asa ceva? Nu stiu dar am momente cand cad in butoiul cu melancolie blegoasa si greu mai ies din el.
Dragelor sanatate multa tuturor si sarbatorile cu bine.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

ama, eu n-am avut nici un fel de durere. Nu am simtit nimic.

manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ZUZILICI - pai nu-i bine maicuta, ca face rau la bebel....iote, daca eu am crezut mereu ca va fi totul bine si nu m-am lasat afectata nici macar de greutatea mea, al meu bebel era la ultimul eco mai mare cu 2 sapt. ca si dimensiune!!! Tare sunt curioasa cum va fi luna asta, ca avem si eco special pt. malformatii si 3D pentru depistarea chestiutei dintre picioare...daca vrea sa ne-o arate, ca daca nu...asta e...
In orice caz, capul sus si lasa prostiile ca nu-i bine ce faci. Tre sa papi bine si sanatos ca sa creasca bebe si sa nu te superi pentru nimic in lume. Gandeste-te: tocmai ti se intampla cel mai minunat lucru din lume! Trebuie sa radiezi! Cat despre depresie...mai ai putina rabdare...aia se face dupa nastere si se cheama post-natala...dar sa te fereasca Dumnezeu si de aia!!!

Hai ca iar am scris de ma injurati....
Pupici multi si zambete pe buze...

adar si bebel

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Va pup.
Catrinel,uite eu sunt in febra cumparaturilor de craciun si anu nou!Tot caut chestii similare ca la noi..insa nimic!
Ama_Kaly,mult succes iubita!Te pup!Stai linistita si ai sa vezi ca totul o sa fie bine!Te

AM DESCHIS UN NOU CAPITOL!VORBIM MAI TARZIU!PUPICI!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput