Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid eu ma i-au dupa DPN-ul calculat in functie de UM, asa mi-a iesit si mie cand ma duceam la eco, o gramada de date amestecate. Tu sa te astepti sa nasti in jurul datei care o stii de prima data
Catalina ai mai mancat strut? Poate ca nici nu iti place, lasa-l sa se inmulteasca Si eu am burta tare in fiecare zi,contractii la greu dar nu sa ma faca incat sa nu ma pot misca, oare asta ne asteapta de acūm incolo pana la DPN ?
Irina eu daca eram in Ro nici nu ma gandeam sa vina socrosenia la mine sa ridice vreun ac, aici sant singura si e nasol ca doar eu fac treaba in casa,imi este cam frica sa ma fortez pt. ca am mai scris ca de la un simplu spalat de jeans in cada, am ajuns cu amenintare de avort in spital( la prima sarcina )

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele am intrat doar sa va spun ca tot asa ma simt, ma doare burta ca naiba !Si iradiaza in picioare pana in talpi.Am luat si ultimul Scopantil si degeaba! Cand ma culc mai iau un NO-Spa...nu stiu cum mai trec noaptea asta, ca deja am inceput sa caut pe net semnalmentele contractiilor adevarate...Si sa notez la cate minute sunt...Pe la ora 17 arau cam la ...10 minute, apoi pauza si urmeaza neregulate, dar burta ma doare tot timpul...Nu ma chef de nimic, am citit niste reviste si-am stat intinsa...degeaba! Deja ma gandesc, oare o fi maine la cabinet doctorul? Nici nr. de mobil n-am de la el...nici bagajul nu-i complet
Se putea sa-mi pice si mie bine o zi libera??? Bine macar ca n-au si musafiri ca n-aveam nici un chef! daca nici de mancare n-am prea avut pofta...dar am mancat nu va speriati!
Vad ca si pe CATA o doare burta acum, ANDIARORO a avut noapte "faina" ca mine...BEE se simte "super"...iar ne apuca pe toate?
IRINA tu cum esti azi? Ma lasi doar pe mine sa va dau emotii?
merg sa stau putin in pat, sa vedem cum evoluez!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, dupa cum ai vazut cele mai multe dintre noi se rezuma la prestatul (tastatul) mesajelor pe net. Si rushine mie, tocmai de Ursoaica m-am luat . Poate cu putin noroc face ceva mult mai placut decat noi.
Ingrid, cred ca socoteala care tine cont de UM e cea mai relevanta. Masuratorile la ecograf tin si de aparat si de mana care masoara, dar si de pozitia copilului. Eu iau in cosniderere UM si data de la calculatorul de sarcina coincide cu ce mi-a calculat doctorul. Dupa ecograf, datele astea se modifica in functie de ritmul de crestere al copilului in burtica. Si doar n-or fi totzi la fel de lungi si de grei la aceeasi varsta!
Cata, 300 si ceva de mii.
Giova, la Metro au camasi cu nasturi de sus pana jos dragutzele (cu carouri albastre). Eu am luat una acum cateva saptamani. Dar trebuie luata mare ca a intrat la apa a mea.
Fetelor nu ma injurati ca stiu atatea despre ce gasesti in hypermarketuri, dar cand era urat eu ma plimbam acolo, si faceam cumparaturi din priviri, asa ca le cam stiu.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- ai grija cu contractziile- eu sper sa nu fie cele de nastere, ca dc sunt neregulate stiu si eu ca nu e momentul inca!
Utocatalina- pot sa te rog si eu cand scrii aici la subiect sa nu mai folosesti expresii ca: cur, rahat( insensul care l-ai folosit)si altele, ca unele din noi suntem in pauza de masa si nu ne pica bine, nu mai spun ca nu sunt frumoase deloc.Multumesc!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica, vorbeste cu Dienuta ta sa te mai pasuiasca acum ca tot esti in concediu. Eu am amenintat-o ieri pe fetitza mea, daca indrazneste sa se nasca azi de 1 Dec, o s-o cheme ca pe tziganci: "Natiunea", "Patria", "Romanica". SI vad ca ziua de azi trece, mai avem 3 zile si vine tati si pot sa nasc in liniste. Dar fara el, nici nu ma gandesc!
Nu-ti forta norocul sa cronometrezi contractiile! Sunt neregulate si gata! Eu asa-mi spun, chiar daca vin in valuri si-n grup. SI Rali parca avea contractii cam rebele, daca tin eu bine minte. sa treaca!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica daca te simti asa rau eu zic ca e mai bine sa te duci la spital, acolo o sa iti faca ei niste injectii ca sa iti treaca starea asta .Am fost si eu internata la 8 luni, m-au bagat pe tratament si in 3 zile am fost acasa bine merci.Este mai bine sa fii vazuta de medic!

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee chiar nu ai dat mult pe cuvertura! Maraki, nu am mai mincat carne de strut, dar sotul a papat si a zis ca-i faina plus ca stiu ca are cel mai putin colesterol...as incerca!Denisa, scuze...nu am stiut ca-ti sta meu in git!Monica, asa este....ma doare si pe mine burta de citeva zile ca la ciclu, dar contractiile s-au rarit..iau oricum 3 No-Spa/zi!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Utocatalina- eu te-am rugat frumos, nu trebuie sa te portzi asa, aici trebuie sa ne SI RESPECTAM, nu numai sa ne dam cu parerea- daca tie ca jurist ti se par frumoase aceste cuvinte, atunci continua sa vorbesti si sa te exprimi asa, eu am o solutie pt. asta, nici o problema!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee mi-am adus aminte ca vroiam sa te intreb ceva...tie ti-a fixat exact ziua de cezariana sau a zis in jur de ce date? La cite sapt. de sarcina o sa o faci? De care anestezie o sa faci, generala? Zi-mi daca ti-a dat informatii in plus despre nastere!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Offffffffff lipsesc un pic si va apuca pe toate, toate cele.
Pai mai Monica cum naiba sa ma doara burta doar de ras poate : auzi la Bee : Natiunea,Patria, Romanica ( aici nu ai vrut sa spui Romanitza ? ). Eu nu m_am gandit la asta pana acum. Da ce daca nasc de sf. Nicolae trebuie sa ii pun Nicolae ca lui raposatul?
Acum sa revenim la lucruri serioase. eu cred ca tu ai doua solutii: ori te intorci la servici ca acolo nu aveai probleme ori te urci tu in masina si mergi pana la doctorul de garda de spital sa vada care e treaba . Nu sta nici cu dureri asa mari .
Mai si tot nu stiu eu care sunt contractiile poate isi face cineva mila si ne explica cu lux de amanunte.
Monica si Denisa asteptam runda doi mai "emotionanta" decat asta ca pe bune ca atunci am sa stiu care sunt contractiile ca o sa ma ia de la ras. Cati ani aveti voi? Asa de curiozitate.
Irina 36+

Mergi la inceput