Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, maine implinim 37 fix si problema este ca azi am vazut ceva gelatinos pe chilot....oare am inceput sa pierd din dop?
Mamicilor, cele care ati trecut prin asa ceva, e cazul sa-mi fac griji mari?
Din cate stiu eu poti sa pierzi dopul si cu cateva saptamani inainte de nastere....sau nu stiu eu bine?

Ioana cu Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata am revenit din oras. Putina plimbarica, am papat o inghetata la Mall si ne-am luat papica pt. acasa de la KFC.

Bee mersi de info. Chiar vroiam sa mergem sambata pana acolo sa vedem si dfe caruselele alea de care ziceai. La Selgros nu am gasit camasi cu nasturi de sus pana jos.

Monica draga mea, ai grija, dar cum a zis si Denisa daca nu sunt regulate sunt contractii false. Stai in pat, sau suna-l pe dr. pt. linistea ta.

Ioana tot ce e posibil sa fie dopul gelatinos.
Nu sunt printre noi mamici care au mai nascut? poate te pot lamuri ele. dar am auzit ca nu are aceeasi culoare la toate femeile. Si ai dreptate se poate pierde si mai repede de termen, dar atunci trebuie avut grija la infectii, ca nu mai e acl dop sa protejeze sarcina.

la celelalte fete, merg in pat sa-mi faca Clau un masaj la stomacel ca tare ma doare. Eu n-am alte probleme cum aveti voi, insa stomacul, cred ca e tare inghesuit si nu pot sta deloc adunata, ca urgent ma doare.

Noapte buna/ dupa amiaza placuta va doresc la toate.
Aveti grija de voi!!!!

gio si bb Marco 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana pai o fi vreo bucata de dop. Se poate . Cica se poate duce cu cateva saptamani sau chiar zile sau chiar ore sau deloc. Depinde de persoana. cred totusi ca ruperea apei si contractiile sunt baza. Ai grija sper sa te simti bine si Razvanel sa fie cuminte.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit iar pe-aici se pare ca pe scaun e cea mai confortabila pozitie .In pat am stat aproape o ora si e mai rau.La picioare l-am pus pe sotzior sa-mi faca masaj si ieri si azi de cateva ori,nu stiu ce naiba-s asa umflate de doua zile, sau n-am observat eu pana acuma???
IRINA chiar ca ar trebui sa ma intorc la birou ! Decat la medicul de garda...incerc sa mai o duc noaptea asta fara el ...Sper ca daca nu ma doare spatele odata cu contractiile nu-i alarma inca.Nu vorbesc de spatele de la sciatica...ala-i neschimbat! Si cand ma strange, ma strange jos de tot aproape de osul pubian...n-ar trebui sa te doara toata burta la contractii?
Vorba ta cand ne mai lamurim odata?
Revin ca m-a sunat mami trebuie sa fac urgent niste adeverinte...poate mai uit de dureri!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

MOnica, noua chiar ne-ar trebui o experta in contractii!
La mine contractia e o durere momentan surda, de scurta durata, localizata mai mult foarte jos (ca la ciclu dureros) si in spate. Dar burta e intarita peste tot. O fi de bine? . Si mie mi-e groaza de pat si de nopate in general. Hai ca o s-o scoatem noi la capat! Acum imi doresc sa mai stea puiutza macar 10 zile sa intru in 37+ si apoi, cum o vrea Dumnezeu. Dar momentan "targetul" meu e "pana vine RAdu", adica Duminica.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

BEE am citit azi pe net cateva descrieri de contractii de dinainte de ...si mai rau te-ncurci ca fiecare are stil de "contractii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Mama , ati scris o gramada de pagini. Inca nu am apucat sa le citesc pe toate . Voaiam sa va dau un semn de viata ca sunt si eu pe aici. Va scriu la toate cand termin de citit tot ce s-a scris. Eu azi am avut o zi teribila : toata ziua contractii, da toata ziua. Nici nu mai stiu ce sa fac, si sigur va zic ca nu vreau sa nasc inaintea nimanui !!! Eu vreau sa imi respect termenul. A si eu care pana acum nu am avut nici o pofta nebuna, m-a apucat acum pe ultima suta de metrii : l-am trimis pe sot la singurul magazin unde se gasea ciocolata cu pasta de migdale ( Maraki , tu trebuie sa stii e vorba de marzipan in Lidl). Am mancat o ciocolata intreaga de 125 gr odata
Revin

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

IOANA o fi si dop sau n-o fi, tu macar ai 37 s! Felicitari!
IRINA care-i treaba cu runda a doua sau varsta ca n-am inteles...? N-ai incurcat borcanele cumva? Te gandeai la cele cu cumva? Ce legatura am eu ...in afara de... eventual! Apropo de varsta eu sunt "babeta" 35 ani!
MARAKI,DENISA si restul, mersi de sfaturi,cum ziceam, sper s-o mai duc macar 2 saptamani...
ANA,URSOAICA unde sunteti azi?
Mai voiam sa va zic ceva ...dar imi amintesc eu!

Mergi la inceput

Ei, poftim! ANA te-am chemat prin telepatie, contractiile care de la care le-a transmis???
URSOAICA sa nu zici ca si pe tine te-a apucat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna sera burtici.
Noi ne-am intros victoriosi...trusoul e aproape complet, mai lipsesc lenjeria de patut, monitorul si caruciorul pe care probabil il vom cumpara mai tarziu. Si cu neuronul meu am uiat sa imi iau cele trebuincioase pentru spital.
Fetelor, imi pare atat de rau sa va aud ca aveti contractii. Sa va zic ce mi-a explicat mie doctorul a fi contractii periculoase pentru ca nici eu nu mai stiam ce sa disting si chiar la ultimul control ii spuneam ca la cate dureri de burta am avur nu voi sti sa le disting pe cele de nastere: sunt durerile ca de ciclu menstrual insotite de intarirea burticii si de multe ori la mine radiaza in spate. Si imi zicea ca cele de la travaliu nu cedeaza cu medicamente, respectiv Nospa, Scobutil, Gynipral si devin regulate. Eu tin pumnii la toate burticile sa nu incerce inca aceste contractii si sa mai tinem bebeii la caldurica inca un pic.
Ioana, ce descrii tu pare a fi dopul gelatinos, cumnata mea imi explica faptul ca in timp petele pe care le vom vedea pe chilot vor deveni de la roz la maro inchis, asta in cazul in care se pierde dopul treptat. Dar stiu ca mai dureaza si pana la trei saptamani pana cand se pot rupe membranele dupa pierderea dopului...incearca sa stai cat mai cumintica si lasa renovarile pana dupa ce vine bebe Razvanel.
Mai fetelor, am si eu o rugaminte si cred ca mai sunt aici si alte persoane care ma aproba...adresati-va animozitatile prin PM pentru ca pe mine una ma deranjeaza sa vad aici "intepaturi" si zau ca aceastea nu ne fac bine in aceasta perioada. Sunt constienta de faptul ca in aceasta perioada suntem un pic mai irascibile, dar haideti sa ne limitam la discutii constructive .
Si daca tot m-a apucat impaciuiala...fiti si voi mai intelegatoare cu socroseniile ca sunt si nepotii lor si va dati seama ca si-ar da si sufletul pentru ei..nu dati cu oua dupa mine
Va pupic pe toate, sa aveti o seara frumoasa in continuare.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput