Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nuuuu m-au apucat!
Am scris un mesaj si mi s-a taiat conexiunea.
Stati sa-l rescriu.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A! GIOVA mi-am amintit! Masaj la stomacel ???? Chiar ca n-am mai auzit!!! Mai invata omu'...In rest, ce fain ca poti merge la plimbarica!
BEE chiar, cum e cu cezariana la tine (ce te-a intrebat CATA) ca si pe mine ma-ntereseaza!?

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rali, sa-ti fie de bine cu trusoul! Dar vrei sa spui ca pt tine n-ai pregatit nimic de spital? Ca eu am inceput cu mine: camasi de noapte si halat, am continuat cu bebitza si am terminat tot cu mine (sutien)- vorba vine "am terminat", ca eu carucior pauza si in general pauza, mai putin mobila fetei si lucrusoarele esentiale de spital.
Aha si sa-nteleg ca ale mele (contractii dragi) sunt de-alea "periculoase".. Eeeeeeee, macar sunt scurte si neregulate, ca nesimtitele se fac ca nu vad cand eu ma servesc cu NoSpa.
Ursoaico, ai patit ca mine dimineata. Cand te-am vazut bantuind singura pe net, am scris si eu un mesaj luuung de s-a luat curentul!
Ioana, o fi dopuletzul, dar poate fi si vreo secretie gelatinoasa (eu una am facut candida si ma tot gandeam la dop care era bine mersic la locul lui)inofensiva. Si oricum la tine nu e mult prea devreme, dar mai bine il mai tii pe Razvanel vreo 2 saptamani.
Fetelor, mai am vesti pt voi! Pana la luna plina, care e pe 15 DEcembrie nu e nici un motiv sa nastem vreuna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

URSOAICA bine ca tu nu...
Asteptam lamuriri!
RALU sa folosit sanatosi cumparaturile! Si mersi pentru lamuriri! Din ce zicea doctorul ala...poate
Eu am luat dimineata 1/2 No-SPA, pe la amiaza inca 1/2 No-SPA, dupaamiaza un SCOPANTIL si acum iar 1/2 NO-SPA. Uite, daca stau pe scaun parca nu ma mai dor ...picioarele.Spatele nu ma doare deloc (cum ziceam in afara de partea cu sciatica), acum ma doare nu chiar incontinuu burta jos (si cand ma doare iradiaza usor in picioare), si se intareste burta sau se face ghem, dar in momentul ala nu ma doare... e mai mult o presiune in partea de jos a burtii! E tare aiurea! Care-i contractia??? cand te doare si nu se-ntareste , sau cand se-ntareste si nu te doare????
Cred ca ma enervez si merg sa fac o baie, ma relaxez, poate dorm si eu bine ca GIOVA azinoapte!

Mergi la inceput

Monica, cezariana la mine e un mister. Nu s-a discutat, nu s-a pus problema decat tangential, nu se programeaza, etc. Dar stiu ca asa a ramas. Copil in prezentatie pelviana (cu capsor in coastele mele) si placenta previa + probleme de coagulare. AM auzit ca unde nasc eu se poate naste si fara anestezie generala: adica sau rahianestezie sau epidurala (nu stiu daca la asta te refereai, ca eu probabil n-am vazut intrebarea Catalinei). Eu nu vreau sa ma adoarma aia in sala de operatii. Nu m-am operat in viata mea si mi-e cel mai frica de anestezie! Stiu pe cineva care a nascut de curand, cezariana, acelasi spital, acelasi doctor, termen considerabil depasit(10 zile), totul ok, in 3 zile afara din spital. Singura problema a fost cu lapticul (care nu a vrut sa vina).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, sutien am si eu, chiar doua si azi mi-am luat si tampoane de sani. Camasi de noapte cu nasturi am primit de la cumnata mea care l-e folosit tot la nastere. Dar azi aveam pe lista capot, papuci, tampoane, vata si am uitat pur si simplu.
Nici pe mine nu ma tin contractiile mai mult de 30 de secunde de obicei, dar ramane o durere asa surda. Pa mine, pe langa contractiile de rigoare, m-au apucat mai nou dureri de muschi si ma tin nonstop. Ma doare toate burta de zici ca am facut abdomene si am in dreapta jos ca un nerv care ma sacaie la culme..eu tot pun acea nevralgie, sau ce-o fi, pe seama aderentelor de la operatie si tot astept sa se schimbe vremea, adica sa ninga.
Fetelor, va dati seama ca pentru multe dintre noi este ultima luna in care suntem gravide? Eu de cate ori ma gandesc ma cuprind fiorii.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Na, hai ca am reusit sa citesc tot ce ati scris. Ca sa inteleg , va sa zica ca azi a fost o zi de contractiii :Monica , Bee si inca cineva, Andioro parca ? Fain Pe mine m-a lovit si o stare de greata acum ( asta sigur mi se trage de la portia aia imensa de ciocolata , combinata cu frica de a nu naste )
Denisa, 6 zile ? Groaznic... Incearca,( tot aici de pe forum stiu ) cu stafide inmuiate in apa de cu seara si dimineata le incalzesti putin si le mananci cu apa aia cu tot. Eu mai fac combinatii gen : mandarine, apoi imediat lapte. Taratele sunt bune da au un gust cam nasol.
Rali , felicitari pt trusou !
Maraki, Irina, Ursoaica, Giova cate un pupic si pt voi .
Ma duc sa ma intind ca vad stele verzi , burta mea e un bolovan. Poate revin mai incolo

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana "si tu Brutus"? Pai tu erai cu probleme de cap, tensiune si in ultima vreme constipatie! Lasa contractiile ca ai altele pe cap!
La mine, cand se intareste burta doare ca la ciclu cu iradiere in spate. In rest doare cand ma ridic, cand ma intorc in pat, cand stau pe scaun, dar asta cred ca e ok. Si cu medicamentele, daca tot le iau degeaba.....Ieri si azi am luat doar seara 1 NoSpa (dimineata am uitat, am avut treaba la mine acasa si nu aveam la indemana).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, contractiile adevarate sunt clee in care se intareste si te doare. Mai sunt cele false, sau Braxton-Hicks, in care se intareste si nu te doare, dar alea nu sunt deloc periculoase. Relaxare placuta si somn usor.
A, am uitat sa va multumesc celor care mi-ati raspuns cu detergentul...ne-am hotarat pana la urma si nu vom lua special pentru bebe.
Noi am plecat la somn, noapte buna!

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

ANA,RALU,BEE...in concluzie, vai de nostru! Aoleu, sper ca nu-i nimeni in pauza de masa
Noapte buna !

Mergi la inceput