Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Offff
Buna fetelor!
M-am trezit pe la 14.30 si inca ce as mai fi dormit...
Si vazand ca ma simt cam zburdalnica si cum nu era nimeni pe aici, m-am apucat de dat cu aspiratorul, periat covorul, spalat baia si holul...si sa te tii acum dureri de spate .
Ralu nici cand nu eram nu dormeam noaptea dar acum nici atat, ma foiesc de pe o parte pe alta pana pleca sotul si pe la 9.00 adorm si eu. Pot sa zic ca de mica asa am facut.
Janina sa nu te mai sperii ca asa fac ei. Se strang intr-un loc. Si eu ma speriam la inceput dar ma linistit dr.
Dar sa stiti fetelor ca nu-i deranjeaza deloc din contra le place, pt ca, corpul nostru in timpul secreta o substanta (nu mai stiu cum se numeste) care le creaza o stare de bine.
Bee ... nu-mi place singura

Maine ma duc la dr dar data asta nu mi-au mai facut figura cu mutatul...cred ca le strangeam de gat pe toate, de la intrare pana la sala de asteptare.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Of ce groaza imi este....sper sa nu fie dopul, ca nu am timp sa nasc, sambata mai trebuie sa dam un strat de glet si sa finisam geamurile, dupa care vin zugraviti peretii respectivi si nu imi spuneti sa o las balta ca se uita toti vecinii la mine ca la televizor(nu mai am perdele, galerii, draperii etc) si trebuie sa terminam....
Baiatul meu se face ghem in burtica si a venit gramada in partea de sus a burtii, saracu' probabil nu stie pe unde e iesirea, o crede ca il vomit....?!!! Hai ca vorbesc numai prostii!

Ioana cu Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ioana
Monica nuuu adica nu nasc acum, nu nu nu inca.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana la mine dopul arata incolor, gelatinos si cu firisoare de sange. Eu am gasit dopul chiar cand mi s-a rupt si apa, acum nu stiu ce sa spun ca e la tine.Fetele de la noiembrie au avut cateva burtici care au pierdut dopul treptat, in cateva zile.
Ralu sa poarte bebe sanatos trusoul
Monica de ce nu iei cate un no-spa intreg? Nu face rau deloc Si eu am burta intarita aproape non-stop, simt ca imi plesneste si ma misc greuO sa i-au si eu in seara asta un Scobutil,sper sa nu mai fac noapte alba pt. ca am doar 3 ore de somn la activ
Mai fetelor dar parca burticile de la noiembrie nu aveau asa multe dureri si contractii cum avem noi dupa sapt. 30!!! Cam ciudat mi se pare....
Ana si tu ai inceput ca noi?

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu incerc din nou sa ma intind. Daca iar nu reusesc sa dorm . Mi-e somn si am nevoie de odihna asta de noapte! Sper sa nu ma mai vedeti in noaptea asta pe net! Asa ca fetele din Europa, somn usor (daca se poate), iar cele din America, spor la "alea, alea" si o zi buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am plecat la o baitza,mai intru dupa, sa mai vad ce-i pe-aici!
Noapte buna pentru cele cuminti ce pleaca la culcare!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Pai Maraki cate fete de la ele s-au agitat cum au facut ale noastre: pus geamuri, zugravit, facut curat, munci, carat mobila, carat cumparaturi, fetele de dincolo de ocean facut mancare non stop, etc ... sincer nu stiu pt ca nu am citit dar sunt curioasa.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Iar ati disparut toate sau va cazut si voua netul?

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica -baie placuta, si din cate am avzut inca odata ieri la cursul prenatal, dc contractziile nu sunt regulate, neinsotite de dureri de spate, mai ai, eu zic ca Diana e fata desteapta si cuminte si mai sta ea al caldurica, ca la hotel de 5 stele la mami in burta nu e nicaieri.
Ursoaica- ai dreptate cu cata ne-am agitat noi, si mie mi se pare ca la fetele de noi-dec, in afara de 2-3 fete, restul nu au muncit asa ca noi..chiar dc unii si-au alergat "consortul" prin diverse locuri si si s-au straduit sa ne impresioneze cu ....nu gasesc icon-ul..dar e ok..
Ana- mersi frumos, o sa incerc cola cu lapte!Restul le-am incercat!
Ralu- sa poarte bebe sanatos trusoul si sa le folositzi cu placere!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino pai am citit si pe la ele ca erau in zugraveli, curatenii, etc. Acum cinstit: eu ce mare lucru am facut? Si tot am burta intarita

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput