Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
M-a lasat bateria la laptop exact cand sa inchei mesajul, deci reiau..
Ursulino- unde ai disparut acusi?
Ioana-eu zic ca baietzelul tau e destept si va mai sta la caldurica, caci pierderea dopului poate dura si 2 sapt, asa ca o sa termini peretzii, te inteleg perfect cum e ca si noi mai avem cateva de facut, ca de ex. ieri cand ne-au reparat aia o teava in perete in basement, au stricat o bucata de eprete, deci trebuei sa o puna Dragos, eu s ao varuiesc, ca cica eu sunt experta, am facut de fapt tot basementul eu, nu egreu si apoi el sa puna bucata de mocheta noua care nu o pusese din cauza asta.Mai am saptamina viitoare sa comand si un recliner, sper sa reusesc sa gasesc bucata d epiele de la canapea ca sa dau comanda.Si stitzi voi ep linga asta bagajul de spital si alte m,aruntisuri care iau timp insa , pssu curatenia de Craciun, ca m-am hotarat sa o fac singura,mai putin geamurile,le las pt ianuarie, inainte sa nasc, totusi..
Hai ca va fi bine, ai grija
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor m-a apucat o ameteala subita.
Pe bune cred ca ... oau... imi tre' Ca si nu pot sa iau ce pot sa mananc in loc.
Maraki pai am inteles ca tu ai facut tratament ca sa mai ramai (sau gresesc nu esti tu) deci tu trebuia sa stai numai la pat.
Ursoaica
35+
Denisam spune:
Ursulina- CA cel mai bine se ia din cascaval, cica asa se asimileaza cel ma rapid, si din iaurt, lapte si coaja de ou- asa ca eu zic sa maninci acuma niste cascaval si lapte dc potzi!
Ai grija de tine
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Deci cum dispare omul la un film , o telenovela , ceva, cum se termian aproape un capitol.
Monica nu ma refeream la tine atuncici la Denisa si Cata. Dar lasa...
Raluca este ultima luna dar si cea mai palpitanta.
Ana pai tie ti s_a intarit burta de la ciocolata . Pai ai manacat una singura doar tu? Lasa ca revii mai tarziu la "secta show" de noapte.
Ioana pai acum eram sa ma inec cand am citit ce ai scris si ca sa fie in nota de azi era sa ma inec de ras. Auzi ce idei . Mai eu am impresia ca acum pe final ne "ramolim" incet incet.Pe bune . Ca daca ma uit pe ce scriam la inceput nu ai zice ca suntem tot noi.
Mai da nu exista chat aici ca le_am bloca forumul la astia. Ma intreb cine se mai inghesuie dupa ce naste.
Ai numai stiu care ce a scris ca nu imi adic aminte decat ce vad pe pagina asta. Revin.
Irina 36+
Ursoaica spune:
Pai tocmai acum 1 jumate de ora am terminat un litru de lapte.
Faza naspa ca a inceput aceasta stare cand a inceput bb sa se agite dar ma linistesc eu.
Daca auziti poc sa stiti ca am cazut de pe scaun
Gata incep sa imi revin
va multumesc pt ajutor.
Ursoaica
35+
monica70 spune:
DENISA pai la mine cola+lapte a functionat! Oricum am avut inainte de sarcina recorduri de pana la 10 zile...cand eram plecata de-acasa mai ales (la mare, la tzara...) Acum stau bine, merg zilnic
Dienuta sper sa se simta ca la 5*****, macar ea. Apropo...pacat ca n-ai gasit iconul ala
MARAKI doctorul asta mi-a zis sa iau 1/2 NO-SPA dimineata si seara ca e sarcina jos si ajuta la destinderea uterului si chiar s-a mirat ca nu ma doare burta (acum o luna!). La medicul de dinainte, mi-a zis sa iau cand ma doare sau mi se intareste burta 1/2 No-SPA(acum doua luni se intampla foarte rar...).Nu prea am avut probleme, n-am luat de cate ori se intarea ca nu ma deranja. Doar acum cand a zis celelat medic de sarcina joasa am inceput sa iau...si nu chiar regulat. Se pare insa ca trebuie sa maresc doza pe cum inaintez...Marti sunt programata la control, sunt curioasa ce zice!
Voi va ganditi cum ar fi fost daca nu era forumul asta? Unde ne mai jeluiam noi?
MONI 34+ si bebelina DIANA
Ana_m spune:
Chiar asa cum zicea Irina, in ultima vreme un randament ce exista aici la scris, ceva de speriat ! Un capitol pe zi ! Poate ne premiaza ! ![]()
Denisa, incearca orice ce crezi ca iti va fi bine, dar supozitoare cu glicerina ai incercat ? Astea sunt indicate in cazuri din astea disperate. Sincer eu le urasc, da recunosc ca isi fac efectul !
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Ursulica mie nu mi-a spus dr. sa stau la pat, am facut tratament pt. ca aveam probleme cu tiroida si afecta fertilitatea, nu am avut probleme niciodata cu colul, nu am luat nimic pt. sustinerea sarcinii. Ai grija c u ametelile astea, bine faci ca bei lapte, poate ai nevoie si de niste magneziu.De sapt. viitoare incep sa ma dau cu Garmastan la sani, se mai da cineva?
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Ursoaica dc ai sa pici cu scaunul iti spun eu ce sa faci apoi ca eu am rupt unul.
Monica asta i_am zis si eu Denisei de cola cu lapte .Eu nu le luam pt constipatie ca nu am probeme le luam de nebuna ca nu aveam ce face insa efectul era...imediat.
Irina 36+
Ana_m spune:
Gagicile, plec sa ma intind in pat ca nu mai pot. Sper ca maine vom avea o zi mai buna
Somn usor tuturor 
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos