Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, nu supermarket, ci "hyper", gen Metro, Carrefour, Cora. Gasesti tot ce vrea muschiul tau si la preturi mai rezonabile.
Catalina, eu din Metro am luat o cuvertura 150*200 cm, din fleece (sau cum ii spune materialului acela moale si pufos), ieftina. Dar astea se cam fac urate dupa spalat! Sa va fie de bine cu toate cumparaturile pe care le-ati mai facut. Eu la covor nici nu ma gandesc. Cuvertura am luat ieftina dar dragutza, ca am o canapea horror pe care voi si alapta (ca altceva n-o sa am la indemana). Si tot in Metro, am vazut seturi "indiene", cuverturi mari (2.40*2.60), fete de perna, fata de masa si carpete, toate dintr-o panza groasa (poate putin cam scortoasa pt o camera de bb), pe un albastru frumos si tot asa la preturi rezonabile (dar nu l-am pacalit pe sotzul sa le ia).
Janina, imi pare rau de faptul ca nu te poti hrani.
Irina, despre plecat, eu si sotzul n-am prea pleca, desi el cel putin a avut ocazia sa plece in Europa sa munceasca bine. Dar cum aici castiga foarte bine si suntem "acasa", momentan ramanem aici. SI eu cred ca s-au schimbat multe in bine pe la noi.
Nicole, sper sa va priasca plimbarea, desi cam ploua si e urat.
Cine mai baga contractii si dureri pe ziua de azi? Ursoaica, am vazut ca tu de dimineata cand te plangeai, n-ai prea prestat pe net? Ana?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, ai sa razi, dar la mine singurul leac contra constipatiei e halvaua! Si cafeaua decof (dar mai putin eficienta)Crezi ca gasesti si pe la voi asa ceva (halva)? La mine merge snur, de cand am intrat in post. Ar trebui, macar ceva supe putin mai grase. Crede-ma ca inainte combinam fructe cu iaurt cu apa, cu miere, cu lapte, cereale si nimic nu reuseam.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- multam de lamurire, banuiam ca se nuemsc "hyper-marketuri"- doar ca aici le spune altfel=superstore, de exemplu.Nu de alta dar acu 4 ani jumate cand am plecat eu nu aveau asa ceva si vroiam sa stiu la ce sa ma astept.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina m_ai facut sa rad. Am fost toate culorile in cap mai putin blonda si asta nu neaparat ca am ceva cu blondele ci ca nu am crezut ca imi sta bine. Acum sper ca nu ai spus ca subinteles ca ma vedeai blonda.
Ursoiaca presta pe net?
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa depinde: s-ar putea ca in Rm. Valcea sa nu fie magazinele astea
Fetele eu ma simt rau, m-a luat somnul la tv si m-am trezit cu o aciditate cumplita

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu de ieri seara n-am avut net, asa ca azi incerc sa recuperez citind si capitolul trecut...
Denisam, Maraki, mersi pentru felicitari! Cum arata la eco e totul in regula si sper ca in continuare sa fie atat de usor ca si pana acum de suportat sarcina.
Giova, dragutza mea, normal ca m-am speriat, desi nu asta era intentia ta! Mai stiam pe cineva in aceeasi situatie cu tine, care a nascut la termen, a fost ok pana la final. Stai linistita ca asa va fi si la tine. Si nu mai plange, azi ar trebui sa fim fericiti ca e 1 Dec., ca la americani de 4 Iulie sau la francezi. Numai la noi toti au fetele triste si bocesc, in loc sa sarbatoreasca.
Monica, Irinadum, sa stiti ca e ceva ciudat. La inceput, a aratat cu 10 zile in minus (ca acum), dupa 2 luni a inceput cu 10 zile in plus. Si din luna a 3-a pana acum tot asa, acelasi calcul. Normal ca trebuia sa se schimbe ceva, era prea frumos asa. Speram ca o sa nasc pe 18 febr, na...ma schimba pe 28. Si data urmatoare poate o sa-mi arate martie cu putin noroc. Ce aberatie si cu ecografurile astea!
Daniela, sa nu deschizi usa la nimeni, stai su bucura-te de momentele astea!
Ana M, mersi de invitatie, dar dupa observatia facuta de doctor, cum ca nu mananc fructe, i-am cedat sotzului portia de inghetata si am trecut pe kiwi. Papa tu si gandeste-te la mine.. Uf, cate eforturi trebuie sa faci.... Va sarut pe restul fetelor de pretutindeni si o zi de 1 Decembrie frumoasa!
Ingrid S 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

sunt pe fuga, dar nu o pot lasa pe denisa asa. eu nu am pb cu constipatia decat f rar acum cu sarcina, dar nu e grav. parca taratele sunt bune la constipatie . tarate lasate peste noapte in iaurt si mancat pe stomacul gol sau 1-2 linguri de tarate intr-un pahar cu apa, iarasi lasat peste noapte si dimineata baut apa si manact taratele inmuiate.si ceai de crusin parca-acu nu stiu cat poti tu sa gasesti pe acolo ceaiul sau cum s-o zice in engleza si in plus nu stiu cat e de indicat in sarcina........vrei sa facem galerie: haide denisa- glumesc
eu am avut cea mai naspa noapte de cand sunt insarcinata si astazi am zacut toata ziua si pt prima oara am atipit 15 min peste zi-culmea e ca nici macar nu stiu ce-am avut..arsuri, frisoane, carcei -tot tacamul...am eu o vaga banuiala ca mi se trage de la niste tiramisu cu carea venit cristi aseara, dar poate ma insel.....acum vad ca mi-am mai revenit.....v-as mai povesti, dar tr sa ma duc sa pregatesc masa ca aruncat buzduganul....scum tr sa apara si Fat-Frumos

ana 27+

Mergi la inceput

Maraki- eu din 1993 am stat in bucuresti pina am plecat in 2001 si am mai fost si in vanzari, nu zic functia sa nu crezi ca ma laud singura si stiam de toate super marketurile, Carrefour, Gima, etc..Asa ca am vrut sa fiu informata, ok

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee la Selgros am vazut si eu ceva dragut acum vreo luna...duminica cind ma duc la mama ca-si serbeaza mai devreme cu 2 zile Ziua de nume...o cheama Nina....am sa caut si la Selgros si la Metro...dar nu vreau set, ci numai cuvertura! Cit ai dat pe cuvertura?Alina asa am zis si eu, ca splendidul covoras merge la fix cu camaruta ei.Mie piftia nu-mi place, dar toba si sarmalele cu varza si sorici imi plac mult...mama face unele dementiale! Abia astept..tot incerc sa-mi conving socru sa taie un strut, ca are 3, dar cred ca vrea sa moara astia de batrinete si cica un strut traieste 60 de ani...Rahat!Si Bee apropo de contractii, am foarte putine, in schimb ma cam doare burta ca la ciclu de citeva zile!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Ana- mersi de raspusn cu taratzele, o sa le caut sa vedem dc gasesc.
Ai grija de voi

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput