Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ohh scuze Denisa, ma gandeam ca acum vin toate rudele.
Daca vin numai la anul e super, asa te si ajuta, Emma va fi maricica.

Ma bucur ca n-ati cedat la greu in strainatate. Eu nu am mai vrut sa vin de acolo, dar al meu a cedat, n-a mai suportata.
Si cum i s-a oferit un salariu mult mai bun decat in Italia, la alti italieni, nu a mai stat pe ganduri.
Si eu l-am urmat, ca dehhhh nu puteam ramane acolo fara el.
Si acuma plang cand ma gandesc, ca am facut-o si pe sora mea sa vina in Italia, iar dupa un an am plecat si am lasat-o acolo singura.
Ne e super bin aici, dar la fel ca si Denisa urasc sistemul nostru, mita, pilele, etc. Dar n-avem ce face.
Si mor, cand stiu cum e dincolo si cum e la noi.
Nu ma mai gandesc, caci iar ma enervez.

Gata, ce ne-a apucat pe toate nostalgia asta?

Plec sa-l scol pe al meu din pat sa ma scoata la o inghetata, ca mi-e tare pofta.
toate !!!!

gio si bb Marco 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Ce activitate, dar si nostalgie cam multa prin zona!
La Multi ani! Sa fim cu totzii sanatosi si fericiti oriunde ne-am afla.
Irina si Monica, cu chinurile nocturne, de la o colega de suferinta. Am disparut eu aseara devreme, dar toata noaptea am facut abdomene si rostogoliri (nu se poate spune ca ma intorc, ci ma rostogolesc de pe o parte pe alta). Din sfert in sfert de ora cu ochii pe ceas. Pe la 4 am reusit sa atipesc mai bine, pana pe la 7. Deja sunt disperata noaptea. O sa-mi ajunga cearcanele la genunchi. Si nici ziua n-am dormit de treaba, asa ca ........
Ursoaica, imi pare rau ca nici tu nu te-ai simtit bine.
Maraki, grecii astia cred ca sunt maniaci cu sarbatoritul in familie! Daca nu vrei sa mergi fii tare pe pozitii!
Giova si tu ai soacra saritoare! Soacra mea a venit azi la mine "sa ma ajute". EU eram cu mama sa facem ceva treaba, dar cand a venit socrella am luat-o la povesti vreo 2 ore, ca eu nu suport sa se bage nimeni in treaba mea. Si dupa 2 ore a plecat. Imi place ca nu e deloc insistenta.In schimb socrul, vrea sa vina sambata sa intinda nu stiu ce sarme pe balcon, cornere, etc! I-am retezat-o elegant si sunt tare mandra de mine.
Adriana, tu la 28+ esti nepregatita? Ai tot timpul. Eu abia de o luna am reusit sa imi inving superstitiile si sa mai iau strictul necesar. Am patutul montat, dulapul aproape montat si strictul necesar de hainutze pt bb spalate si calcate. Restul, om vedea.
Intrebati de detergent pt bb? Eu am spalat totul cu detergentul nostru obisnuit. Am pus chiar mai putin detergent si am dat pe clatire intensiva. Mi se par putin cam aspre, dar stiu sigur ca nu e indicat balsamul. Momentan am calcat totul, pt spital, dar sunt constienta ca in momentul in care am sa vin cu bebitza acasa si intru in priza, nu voi fi chiar atat de maniaca.Daca voi avea probleme, o sa iau si eu detergent special, dar sper sa nu.
Mi-am luat Garmastan si sutiene de alaptat. Sunt fericita ca am scapat si de grija asta.
Daniela, ma bucur de revederea emotionanta cu Robert. Cred ca numai de rude si vizite nu aveti voi chef!Dar cand intri pe net, poate ne spui ce i-ai pregatit bun si dulce (ca tu erai responsabila cu desertul).
Hai ca fetele si fug sa mai rezolv ceva probleme.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...iaca ca apar si eu...aseara am dormit mai bine din cauza plapumei pe care am pus-o sub mine...dar spre dimineata tot m-au durut sodurile...azi am fost la Unirea cu viitoarea nasa a Biei si cu Dan....am cumparat covorasul pentru camera Biei...l-am pus pe mailul nostru comun...este super, cu pestisori...cel cu ursulet nu mi-a placut....asa ca l-am luat pe asta fain cu pesti....am mai cumparat niste cadouri de Mos Niculae, ca le am de sarbatorit si pe mama si pe o prietena...ramine sa vad ce-i cumpar si lui Danut!Am luat si termometru de baie si am cautat cuvertura de pat, tot ptr. camera Biei, dar ce preturi mama nene...cica 4 sau 5 mil...ha...eu mai mult de citeva sute de mii nu dau nene...o sa merg la supermarketuri poate gasesc acolo pina intr-un milion...Hai ca ma apuc sa vad ce a-ti scris!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Apropos de soacre si ajutat... A mea soacra e de treaba in general, si in plus ma adora , asa ca nu am ce sa ma plang ...

Numai ca face numai ce vrea ea cand vrea ea si cum vrea ea . Daca se nimereste sa pici peste cum s-a gandit ea e perfect, altfel ... Na si s-a oferit sa ne ajute la curatentie/aranjat/amenajat, dar ... in ianuarie, ca mai repede nu poate . Plus a si inceput ca ea ar face asa in camera bebitzei... I-am spus ca eu vreau la 1 ian sa fie absolut totul gata pregatit, nu am chef cu burta maaaare sa fac curatenie si sa aranjez. Iar sotul i-a retezat-o scurt cu "nu" la ideea ei de amenajare .

Asa ca de voie de nevoie, ne facem singuri, si parca e mai bine, macar nu trebuie sa si convingem pe cineva sa se faca lucrurile cum vrem noi

Adriana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat...Maraki colul l-a verificat ecografic luni...era ok, adica inchis...cred ca scurt dar inchis...si inca ceva, am inceput sa ma umflu din cind in cind...azi nu am mai putut sa un verigheta, asa ca de acum ciuciu inele! Si sosetele vad ca ma cam string, iar azi noapte mi-a amortit mina dreapta de 3 ori!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BUN GASIT,BURTICUTELE MELE DRAGI.....
LA MULTI ANI!!!!!
Acum am intrat si noi...azi am stat cu tati al nostru acasica...ca a fost liber...Si ne-a rasfatat...Bebelina..cam somnoroasa...acum sper sa-i inceapa souletele...In rest...suntem binisor..papic,somnic...si citit sau tv..cam asa am sarbatorit noi ziua nationala....
As minca ceva dulce..si cred ca-l scoatem pe tati la o plimbarica..sa luam o prajitura....si sa luam si noi aer pe ziua de azi....
Va pup pe toate...si revin....
Nicole si Daria
28+
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai fetelor eroina sau nu eu una m_as intoarce acasa daca as avea cel putin conditiile de aici ( ma refer la salariu) pentru ca venind cel putin doua luni sau chiar trei pe an acasa din punctul meu de vedere s_au schimbat multe si se schimba multe. Dar poate doar eu le vad. Eu una ma simt bine si aici si acolo insa inca as inclina spre Romania nu de alta dar stiu sigur ca am ce face si acolo .Iar faptul ca sistemul nu functioneaza "perfect" cum e in alta parte asta mai e si din vina noastra insa asta este . Ma gandeam acum ca dc toti ar gandi ca noi si ar pleca pai cine ar mai ramane la noi in tara ... sistmul poate. In fine asta e subiect lung si de ... scandal . C a si naturala contra cezariana; deci fiecrare cu damblaua lui. Mie imi place in Romania si am sa o spun la toata lumea.
Bee sa stiu ca si eu cam amm uit pe pereti noaptea dar pentru ca nu imi e somn si apoi dorm ziua.
Mai da ce aveti frate cu soacrele? Si de unde pana unde tre sa vina soarca sa faca curat? Mamele voastre se duc la nurori sa faca curat? Eu nu prea am auzit si am cam ramas ca a dentist cu soacra care vine la curatenie si din proprie initiativa.
Ma duc sa imi fac nsite cartofi ca iar adorm.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Utocatalina- chiar asa la supermarketuri se vand si cuverturi acuma?
Mai ce dotate au devenit- credeam ca se vand la en-gros sau la alte magazine care au legatura cu casa.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici- voi ce metode aveti impotriva constipatiei?
AM incercat suc/nectar de prune, apa caldutza cu miere, iau si laxative, de 6 ziel nu vrea mai cu nimik, oare ce sa mai fac sau sa incerc?
a si am incercat seara lapte cu o linguritza d emeire, maninc usor, cereale, supe si iaurturi ziua..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, stai linistita, mi-ai facut pofta cu piftia, dar o sa pap de Craciun, face socrosenia si ne da si noua. Ea m-ar ajuta cu tot, curatenie, mancare, dar e genul care dupa ce te ajuta te barfeste ca tu nu esti in stare sa faci si ca esti o imputita. Asa ca prefer sa fac eu, ce se ofera ea asa de mancare sa ne dea si noua cand gateste, dar asta rar, e ok, dar nu vreau sa-i cer mai mult ajutorul. Plus ca daca vine o data n-o mai scot de aici.
JANINA, sper ca nu te-ai speriat prea tare. Si Gabi se sperie cand sta Ayan asa. Acum a inceput sa se obisnuiasca.
IRINA, tu macar ai un motiv sa dormi ziua, eu dorm si noaptea si ziua. Am vazut acum poza cu tine, ce burtica frumoasa ai! Nu stiu de ce, dar imi imaginam ca esti blonda!
CATA, sa stapaneasca Bia covorasul sanatoasa! Este foarte frumos si se potriveste cu camera ei.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput