Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Maraki- eu zic sa o tzii pe a ta cu socrela, nu ceda, nu te lasa ca cu diplomatzi nu tine, cunosc si sa nu mergi de sarbatori la ea..
Giova-lasa ca rezisti o zi cu socrela iti vezi de ale tale, mai iesidin casa cu pretextul ca trebuie sa te misti si ai nevoie de aer..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Incerc sa ma descurc cat mai bine cu soacra. Nu vreau s-o scap din ochi sa nu-si bage manutele prin dulapuri, ca atunci a incurcat-o.
Ma gandesc, caci Doamne diferite suntem noi femeile. Monica ar vrea sa-i faca soacra curatenie, dar nu se prinde. A mea se ofera si nu-mi convine mie. off, off!!!
Vorbeam cu un prieten din Franta si se uita la TVR si ii vena sa planga, ca el vrea acasa.
E greu sa fii departe de casa. Acum vb. cu sora-mea si ea e distrusa.
M-a mai linistit tipa cu streptococul. Ea a stat 9 zile in spital, a zis ca daca stam putin, exista speranta sa nu-l ea bebe. Asa ca, doamne ajuta sa nasc normal, sa nu fie complicatii si in 4 zile sa venim acasa.
Dar tot ii voi face analize, dupa, pt. linista mea.
Saraca de ea, partea proasta e ca nimeni nu se incumeta sa-i faca injectii, ca e prea mic.
gio
si bb Marco 34 fix
irinadum spune:
Monica bun de abia astept sa imi spui ce ai facut de craciun. Asta dc am sa fiu acasa si nu prin spital. Acum ma gandeam ca pana la urma urmei trebuie sa fie ceva exceptional sa iti faci craciunul in spital cu bebe asa ca ce o fi o fi.
Giova eu am toate canalele romanesti si le butonez de le inebunesc insa sincera sa fiu si mie imi e dor de atmosfera de decembrie , de mos Nicolae, de mos Craciun, de pom , de tot, dar cand imi vad burta uit pe loc. Ma gandesc cum o fi in vara cand Mario o sa aiba vreo 7 luni si il duc acasa la mare , atunci sa vezi soc pe bunici, rude , prieteni... In plus e primul decembrie petrecut aici , niciodata nu am ramas in Franta de sarbatori.
Irina 36+
monica70 spune:
MARAKI stai tu de Craciuna casa linistita...numai sa nu cumva sa te trezesti cu socrosenia si cumnata (convinsa de socrosenie)venite cu colinda
la biata gravidutza,sa fiti in familie...HRORRRR, nu?
DANIELA te cred ca esti in extaz! Esto o eroina ca ai stat atat singura!
JANINA mi-a placut peisajul (dealuri,vale..)
DENISA,IRINA, DIANA si celelalte de pe-afara si voi santeti eroine,eu n-as putea pleca de-aici...eventual in vizita si gata, inapoi! Tin minte ca prin '95 am fost cu ai mei (mami,tati si fratele) doar o saptamana pe ruta Ungaria,Cehoslovacia,Germania ...ca atat era permis pe-atunci si cand ne-am intors, ajungand in Ungaria doar, a fost super ca mai auzeam o limba cunoscuta (la noi in Arad sunt unguri en gros si aveam prietene si vecini din belsug), dar cand am ajuns acasa!!! Nemtii si cehii aia erau atat de reci...
In rest, pe unde am mai fost doar asa cateva zile...dar sa stai cu lunile departe de rude, prieteni...trebuie sa fie tare greu! cel putin pentru mine!
Plec sa pap!...Janina i'm sorry ca nu poti si tu manca orice..
MONI 34+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Vad ca ati devenit melancolice si va e dor de atmosfera de Carciun de acasa.
Mie sincera sa fiu, nu imie prea dor, de ce? Ca aici mereu am petrecut bine,am avut un brad frumso , cadouri, pregatiri de toate, prieteni buni, chair dc ne lipseste familia intregita- dar cu zicea si Irina- ma gandesc ca la anul vom fi aproape totzi, is sanse sa vina si socrii al noi de Craciun si sa stea 6-7 sapt sa ne termina dupa Anul noi baile si deci casa, fratele meu va vaeni chiar mai devreme si el de tot aici, mama paote vien si ea de Carciun, dc nu in Februarie 2007, si poate ne vin cumnatzii din Anglia, si vom fi cu bebe, asta e cel mai important.
EU cu canalele romanesti nu ma omor, ca in afara de cateva Talk show-uri, nu vad nimic bun,nici al stiri si nicaieri si chiar ma enerveaza cum vorbesc unii moderatori- cuvinte ca NAspa si altele, chair asa , is la TV- ma rog nu mai zic nimic ca mi-aduc aminte si nu imi face bine.
Ma intorc la treaba!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Pai Denisa cum petreci tu in Canada sarbatorile asa le petreceam eu in Romania, acasa
Eu NU am plecat de la rau la bine,Giorgos e nascut aici si are sv bun, asta e singurul motiv.
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica70- pofta buna!
Referitor c asuntemeroine- pai eu nu as putea sa ma intorc in RO nici daca ma platesti 1 mil euro, imi dai de toate, dinc auza sistemului, de aia am plecat, SINGURA, nu stiam aici pe nimeni, si as lua-o de la capat oricand, mai ales sa ofer copiilor ceva mai bun si sa scap de coruptia si mita care sunt pe fatza acolo.
Nu zic ca nu mi-e dor de anumite locuri si anumite persoane, putine e adevarat, dar crede-ma ca desi financiar nu mi-a lipsit nika in RO si o duceam bine, eu tot mai fericita am fost aici, si sunt convinsa ca ma asteapta multe chestii mai frumoase, e adevarat ca o a 2-a copilarie nu o sa am, dar vorbind de satisfactzii, iubire, impliniri totale- aici le am si le voi trai intens, simt asta - NU UIT INSA DE UNDE AM PLECAT SI UNDE M-AM NASCUT si FORMAT! Fiecare e fericit acolo unde simte asta si unde poate spune ca e ACASA!
TE
ca mi-ai adus aminte de copilarie acuma!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Stiu ca e greu, mai ales acum cu sarbatorile.
Mie imi pare rau ca suntem singuri in Timisoara si nu acasa in Alba cu toata familia.
Dar macar vie verisoara mea cu prietenul de craciun la noi si cu praji si alte bunataturi de la mama si bunica si soacra.
Mamaaaa Denisa, dar multe neamuri vin la tine.
Cum poti sa te ocupi de toate si cu un bebe mic?
E frumos sa fie toata familia, si mie imi place, dar nu dupa o nastere.
Eu numai pe mama si pe Clau vreau sa-i vad cand ies din spital.
Pe nimeni altcineva, pana ne acomodam cu noua situatie.
gio
si bb Marco 34 fix
Denisam spune:
Giova- familia vine la anul, nu de Craciunul asta, deci in Dec 2006, si dc vin vor ajuta, Emma va avea aproape 1 an, va fi ok!
IN Ianuarie acuam va fi doar mama cu noi pin ape 26 martie cand pleaca in Ro si noi mergem cam de pe 10-15 Mai in Ro pt o luna, eu cu Emma deocamdata.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
adriana_i_ spune:
Monica70:esti dragutza
, dar nici eu nu ma consider eroina... Material imi mergea bine in RO, aveam serviciu bun si bine platit, numai ca deh, drumul tumultuos al vietii
m-a adus intr-un punct in care am simtit ca trebuie sa imi iau lumea in cap... Si mi-am luat-o, singura... si m-am aruncat in necunoscut... si cativa ani mi-a fost cumplit de greu, dar a trecut.. Iar acum, sunt fericita, mi-am gasit linistea si mai ales locul... si mai ales am gasit un om asa cum mi-am dorit intotdeauna, omul impreuna cu care vreau sa imi traiesc viatza... indiferent unde... pentru ca e o vorba, acasa e acolo unde iti e sufletul...
Imi e si mie dor de ai mei - parinti, frate, bunica, dar asta e viatza... in timp ne-am obisnuit si eu si ei cu departarea... nu e usor, dar asta e drumul meu, iar familia mea principala e acum aici - sotul si fetitza care e pe drum ![]()
Adriana 28+