Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Lasa Maraki, ca eu nu mi-am chemat soacra la noi, si s-a oferit ea sa vina sa-mi faca curateni de sarbatori. Si nici macar nu ne-a zis noua, numai la mama. eu de la ea stiu.
Mai bine ma lipsesc de vizita ei, dar nu stiu cum s-o refuz. ce va fi mai nasol, e ca, Clau va fi la munca si eu cu ea acasa.
I-a zis la mama ca nu doarme la noi, ci la neamurile ei, dar parca mi-e rusin. Ai mei au vnit, ce e drept pt. o noapte, dar au dormit aici.
Voi vedea cum sa procedez, sa nu se supere nici Clau.
Auzi dar socrii tai nu sunt in Grecia de sarbatori? Unde stau ei de fapt?
Unde ai vazut pe ProTv?-imnurile?
Nu pot sa dorm, pierd timpul pana apare sora-mea pe net si vine Clau acasa, sa mergem la cumparaturi, dar nu pt. Marco, ci pt. casa.
Monica si eu sunt, dar cum am vazut ca nu mai scrie nimeni, mi-e cam jena sa ma tot plang de sistemul nostru sanitar.
Vom face ce putem, ca sa ne fie bine noua si bebeilor.
gio
si bb Marco 34 fix
maraki spune:
Giova o suporti si tu o zi
Cat face ea curat tu iti vezi de ale tale, te uiti la tv, mai stai cu noi pe net![]()
mai dai vreo indicatie pretioasa socroseniei
Parintii lui Giorgos stau aici in Munchen, mai au 6 ani pana la pensie
dupa care se muta definitiv in Grecia
Nu te mai stresa cu gandul la spital, nu o sa ai tu ghinionul sa i-a bebe ceva ! Doamne fereste!!!
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Buna burtici!
Tocmai ce ma pregateam sa va scriu de dimineata, eram complet isterica dar m-am linistit citind ce ati vorbit aseara. De ce? Statea in pat, pe spate, cu ochii pe pereti (tocmai ce
in toata regula - v-am zis ca nu stiu ce m-a apucat) in fine stateam eu asa si la un moment dat ma uit la burta si... mai fetelor, se facusera 2 dealuri, unul mai mare in dreapta sus si unul mai mic in stanga jos si intre ele pauza... adica o vale intre dealuri. Ziceai ca nu mai am apa deloc si se vede perfect plodul in burta!! Vad ca voua vi s-a mai intamplat, la mine e prima data si va dati seama ca am crezut ca am stricat copilul cu fugareala mea!
Sa nu radeti de mine, ok?
Giova nasoala rau faza cu spitalul unde nasti! Si mai ales ca nu poti sa faci nimic, nici impotriva streptococului nici a pediatrului care daca asteapta bani ca sa se ocupe de copil e cam nesimtit rau de tot! Poate ai niste pile, ceva, sa fii mai favorizata! Mai in ce tara traim!
Eu e aceea am schimbat doctorita (prima) pentru ca nu vroiam sa nasc la spitalul unde era!
Maraki ce urat din partea cumnatei tale... ce oameni! Si chiar nu poti lipsi de la ei de sarbatori, sa te dai lovita ca ti-e rau? Eu asa as face.
Monica cand descrii ce mananci ma apuca toate alea. Cum am arsuri de la orice nu mai mananc, ma uit. Atat!
Va mai scriu mai incolo, trebuie sa ma uit la mancare!
J 30+
maraki spune:
Janina spor la treaba
Stai linistita ca nu ai cum sa deranjezi bebelinul cand prestati
El este in saculetul lui, nu are treaba cu ce se intampla in afara
Eu i-am spus lui Giorgos sa prestam in sapt. care trebuie sa nasc, nu vrea neam......cica nu deranjeaza el bebelinul....
32+
Monica
marchplayer spune:
Ola, abia am reusit sa citesc ce ati mai scris pe aici, nu v-ati jucat deloc, ziua si capitolul! Bineinteles ca nu mai tin minte mare lucru!
Sa va povestesc: Zici ca m-am indragostit ieri! Am zambetul ala prostesc pe fata toata ziua, sunt fericita! Este foarte greu sa stai singura 6 luni dar reintalnirea este magnifica! Ma simt ca in vacanta, nu ma mai intereseaza nimic, nu-mi fac program...si ce este cel mai ciudat am "uitat" ca sunt gravi! Nu ma mai doare nimic! Ce as mai pleca de acasa acum ca singurul lucru care ma deranjaza sunt musafirii!
trebuie sa plec! revin cu amanunte cand o sa mai pot! va pup pe toate!
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Noi nici nu mai stim de cand nu am prestat. Uneori imi e mila de saracul Clau. Dar mi-e frica, si parca nici n-am chef.
Stiu ca nu se intampla nimic, mi-a zis si dr. dar.....
Monica pai stati acasa, zi-le ca nu te simti bine, ca trebuie sa stai intinsa, bla-bla-bla. Baga din top!!!
Janina, nu stiam ca sunt chiar asa conditiile, oricum dr. sunt mult mai buni decat la cealalta maternitate. Si mi-e tare drag dr. asta, nu am putut pleca de la el.
O sa dau cat trebuie ca sa avem conditii normale, mai ales bebele si cu asta basta.
Daniela UUUUAAAAUUUUU!!!!!
Ma bucur pt. tine. pai nu raspundeti la telefoane, la sonerie, la nimic!!! Numai asa puteti avea si voi putina liniste.
Fug sa vb. cu sora-mea. Intru mai tarziu.
gio
si bb Marco 34 fix
maraki spune:
March ma bucur ca esti cu sotul tau
Doar tu stii prin ce ai trecut atatea luni!!! Intra cand ai timp, important e sa stati impreuna acum, noi aici santem si in alte zile
Giova eu nu mai sant diplomata de ceva vreme, le-am spus pe fatza ca nu vreau sa ma duc si degeaba insista![]()
32+
Monica
irinadum spune:
Pai ce e aici ? Cu mici exceptii schimbul a devenit si schimbul unu si tot asa.
Eu de cand am scris ultima oara am mai dormit vreo 3 ore
.
Giova nu te mai speria ai sa vezi ca va fi bine cand nasti tu.
Maraki pai si pana la urma mergi de craciun sau nu? Poate nasti acolo de nervi.
J G si mie mi s_a intamplat in ultimul timp sa se mai separe asa in doua. Pacat ca pe asta nu am prins_o in poza. Cred ca e ceva normal. Sa vezi dimineata muntele meu cum e la locul lui.
Daniela deci esti in luna de miere mai nou. Ma bucur pentru voi trebuie sa fie misto. Profitati din plin. Si uite cum trebuia sa fie ca sa se simta ea bine.
Irina 36+
Denisam spune:
Neatza burtici,
AM venit la job, vad ca iara ati umplut 4 pagini, asta e..
Maraki-nu stiu cum ai nascut tu indusa, dar aici iti baga drugs in eprfuzie sa ti-o declanseze si tot baga ca dilatarea este f. f. lenta si te simtzi mai nasol decat dc ai naste natural, plus ca la un moment dilatarea se cam opreste si iara trebuie sa adauge pitocin-asa se numrste substanta si te doare si te chinui mult, de la 14 ore in sus si nu prea e normal, ca in general aici nu te lasa mai mult de 12 ore sa chinui copilul, deci dupa ei trebuie sa te dilati un cm pe ora din momentul in care a inceput dilatarea..
Nasa mea a stat 12 ore in travaliu cu epidurala si cand se facusera 11 ore medicul i-a zis ca dc nu iese copilul in max. 1 h ii face cezariana, noroc ca a iesit Irinuca, desi avea lcihid rams in plamani, deci nimic nu e garantat si 100% sigur, dar ei tin totul sub control.
AM o alta prietena cu nastere indusa care si-a cam blestemat medicul si zilele ca a recurs la asa ceva, era trecuat de 40 de sapt, asa dureri nasoale si consecinte a avut, dar de, astea is cazuri, noi trebuei sa fim optimiste, eu in nici un caz nu vreau asa multe doguri in eprfuziiel alea si in organismul meu, pt ca spuneau si aseara si mia- zis si medicul pot fi efecet secundare si pt tine si pt bebe, si cele mai multe apara dupa ce esti indusa.
Monica 70- cu chifteaua de aseara nu am reusit sa o scot afara su b nciio forma, sper sa iasa acuma de dimineatza, bag de toate , lapte, cafea, suc de prune, apa..poate, poate![]()
Daniela- sa te bucuri de timpul petrecut alaturi de sot, ma bucur pt tine, intra cnad potzi si zi-ne ce cadouri ai primit..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa eu aveam 40 sapt. si 2 zile, m-a lovit masina pe la 15.30 si am ajuns la spital.Acolo dupa ce m-au examinat vreo 7 medici de toate specialitatile, m-au pus pe perfuzii sa imi induca nasterea.Acum singura chestie cu mine era ca nu puteam sa ma misc deloc, daca ma atingeai cu un deget tipam de durere, din cauza loviturii
Tot ce a fost greu pt mine erau durerile de oase, la ora 1 dimineata am nascut fata
cu incovenientul ca a avut apgar 8,era si normal prin ce trecūsem....
Irina nu ma duc, chiar ma bucur ca o sa fie primul an cand facem sarbatorile la noi acasa
Fetelor asa mi-au facut pofta astia cu programul de la protv...pofta de acasa...vreau acasaaaaa......![]()
32+
Monica