Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
MARAKI la faza aia si eu as fi denaturata...
Oricum in Arad toate care au facut cezariana au vazut bebelinii cel mai devreme a doua zi.O sa incerc eu sa schimb asta!!! Poate de aia ma cam gandeam la anestezie locala...
GIOVA eu la BEGA am facut laparoscopia anul trecut...la parter era jalnic (mai ales la baie), dar sus in salile operatorii arata mai normal.Cred ca acolo sunt si nasterile si bebelusii...Si de la sonda n-am luat nici un streptococ...sa vedem la ARAD (la baie era la fel de sexi si pe-aici....

)!!!
MONI 34+ si bebelina DIANA
alina80 spune:
BUNA GAVIDUTE!
URSOAICA, bine ca m-ai lamurit cu alergatul. In cazul asta il practic si eu daca se numeste tot asa si cand nu
.
GIOVA, stai linistita, o sa fie bine bebelinul tau, n-o sa ia tocmai el streptococul.
MARAKI, ce pofta mi-ai facut cu piftia! Este mancarea mea preferata! Bine ca te simti mai bine cu raceala.
Deci nu stii intotdeauna data exacta a nasterii nici la cezariana. Eu asa credeam.
BEE, spor la alergat inainte de sarbatori! Depinde totusi de dr., dr. mea este in Bucuresti si de Craciun si de Revelion. Poate si dr. tau va fi si atunci poate veni bebelina cand vrea ea.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Monica nu ma mai speria si tu.
Oricum fetele care au nascut au zis ca e binisor. Conditii mai bune sunt la Odobescu, dar dr. meu e la Bega. ce sa fac? nu-mi pot schimba dr. acum.
Am inteles ca acum sunt in renovari pt. iarna, sper sa termine pana nasc eu.
Si vreau sa-i zic la dr. sa-mi aduca bebele in salon cu mine, cica sunt aceste saloane, unde aduc bebele de cand se naste. asta daca nasc normal, binenteles.
Fetelor ma uit la Parada militara de la Alba Iulia, si plang ca proasta. Asa as fi vrut sa fiu acasa, acolo in mijlocul evenimentelor...
De cativa ani nu am mai fost acasa de 1 Dec.- ba in Italia, ba la Timisoara.
La anul sigur nu voi rata.
gio
si bb Marco 34 fix
monica70 spune:
GIOVA mie doar mancarea mi-a placut la BEGA (daca-ti duci sare de-acasa
ca eu am facut scandal sa-mi dea,dar dupa completarea asta, totul a fost surprinzator de comestibil).In rest, daca le dai si 50000 de lei umbla dupa tine ca pe sarma, daca nu...n-au nici perne,nici cearceafuri...vai, ce sarac e spitalul asta!Cum apar banii, cum gasesc de toate! Si au si timp sa-ti scoata sonda mai repede, sau sa-ti dea calmante, daca nu, sant extrem de ocupate...n-au timp acum, mai tarziu...UAUUU! Ce m-au enervat, ca de-al dracului nu le-am dat la niciuna nimic! Doar la medic si anestezist! Eu sant de principiul sa se comporte toate normal si daca sant amabile si cumsecade, le dau din proprie initiativa ceva, dar cand le vad asa nehalite...nu suport! Ca nu toate au bani de dat! Si se comporta ca niste ordinare cu ele!
Giova spune:
Am auzit ca asa se practica. dar ce e mai rau, cum se comporta asit. de la pediatrie. La ala trebuie sa cotizez la greu, ca de nu, nu vede de bebe, poate sa planga, sa rada, sa fie ud, ca nu-l baga in seama.
Asa ca voi cotiza la greu, ce sa fac, e vorba de bebele meu si de mine.
gio
si bb Marco 34 fix
monica70 spune:
GIOVA sigur am sa fac si eu asa,ca-i vorba si de bebe nu doar de mine, eu sunt calita, fac haz de necaz. Dar sa stii ca la Arad cand am stat cateva zile in vara (cu febra...), au fost foarte dragute toate,am intrebat tipele din salon daca le-au dat ceva si cum niciuna n-a dat nimic, n-am dat nici eu sa nu stric linia...Doar ziare si reviste la citit le-am dat
ca eram bine aprovizionata si erau incantate
mai ales cele din tura de de noapte! I-am dat doar doctorului sef de sectie 200000 lei ca atat s-a agitat, mai ca nu cersea sa merg in continuare la el, mi-a facut de doua ori urocultura (tot negativa era) , mi-a dat recomandare la o internista etc. Am aflat dupa aia ca e cotat mai sub linia de plutire si probabil n-avea cliente, oricum a fost atata de superatent, chiar enervant (in fiecare zi mi-a facut si control pe masa
sa se asigure ca-i bine...)
maraki spune:
of, of, offf....am anuntat socrosenia ca nu ne ducem la ea de Craciun si Revelion
si nu concepe ideea![]()
![]()
Daca ma vede gravida de ce continua sa insiste??? Credeam ca a lasat-o mai moale
Nora-sa nu ma inghite si nu vorbeste cu noi, nici macar nu ne-a salutat ultima oara cand eram la socrosenie
Acum insista sa fim toti acolo, cica de Craciun trebuie sa fim iubitori

I-am raspuns: crezi ca pot sa iubesc o zi pe an doar ca e Craciunul?
Catalina nu ne-ai scris : cum se prezinta côlul?Parca ieri ai fost la control nu?
Alina scuze daca ti-am facut pofta mare
Am scris direct pt. ca mai e putin si vom face toate de sarbatori piftie
Tu cum te mai intelegi cu socrosenia? Te ajuta cu ceva? A mea ultima oara cand a venit i-am spus ca nu am sters de mult praful ca imi este greu sa ma aplec,mi-a raspuns: nu-i nimic![]()
![]()
Cred ca nu s-a prins si din cauza asta nu s-a oferit![]()
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Vad ca-i pauza totala pe-aici!
Nu stiu ce sa ma mai fac, am ca si azi noapte durerea aia de burta ca la ciclu, nu-mi trece deloc, si picioarele-s umflate...n-are efect nici daca stau intinsa. Daca incerc sa umblu sunt asa de greoaie, zici ca am pus 10 kg peste noapte...O fi si de la vremea asta umeda?
Merg sa mai citesc ceva, apoi finisez dupa sot ca s-a apucat de curatenie...dupa ce a fost la cumparaturi (alimente ca batea vantul prin frigider...).Doamne, ca zau, mai bine ma simteam la birou, acolo ma luam cu treaba si uitam de altele...Sper sa-mi mai revin dupaamiaza.
monica70 spune:
MARAKI da' cumnata aia a ta ce natie e grecoaica,nemtoaica...?
Si cu praful....si eu aia trebuie sa fac...sotul e antitalent...mai mult il imprastie...eventual il prind cumva si il mai educ!
Mai un pic si ajunge aici in camera cu aspiratul,fac o pauza...si revin!
maraki spune:
Monica e grecoaica
Aici e vorba si de rautate ca asteptam un bebe, il convinse-se pe socra-miu sa mosteneasca fata ei apartamentul nostru din Grecia( abea a fost terminat acum 1 an ) noi aveam doar dreptul sa stam in el...atat....noroc ca am pe cineva la ei in familie care stia din timp ca fac tratamet de fertilitate, altfel cine stie ce se mai intrepreta cu bebelinul nostru! Imi pare rau ca te simti asa, poate iti revii de maine incolo, erai obisnuita cu alt program, mai activa
La mine s-a vazut diferenta, de cand stau acasa ma simt mult mai bine
Fetelor ce tare este imnul Romaniei pe ritm de manele

32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36