Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Buna dimineata burtici,
O sa fiu cheauna astazi
m-am culcat la 1.30, m-am sculat la 4.00 si de atunci nu am reusit sa mai adorm
Am
in doua reprize asta din cauza ca am continuat sa raman in pat![]()
Adriana merci mult
pt. informatii
Dar cand nastem nu ne dau ei camasi speciale?Nici eu nu am mai putut dormi pt. ca aseara nu prea am mancat si toata noaptea s-a miscat bebelinul meu![]()
Denisa ce v-a spus despre nastere indusa? De ce esti asa impotriva? Eu am avut la a doua sarcina nastere indusa si nu mi s-a parut ceva diferit de cea naturala.
Giova felicitari pt. saptamani
Sa o tii asa pana pe la 39-40 
Dana cred ca nu ai timp astazi sa stai pe net la servici
Aveti primar PSD-ist daca impartiti fasole cu carnati![]()
![]()
![]()
pup fetele, revin![]()
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by Giova
Adriana dar nu se poate ridica camasa aia, ca sa ajunga bebele in contact cu pielea, pe piept?
Am auzit ca e super bine, si in Ro, daca nu cerem acest lucru la dr. nu ni-l dau.
si eu m-am gandit la asta dar am incercat practic acasa, si practic trebuie sa o ridici, implicit ingramadesti pana sub gat, ca sa ajunga bebe pe piept, intre sani, adica unde aude cel mai bine inima mamei, sunet cu care e asa de obisnuit... Si e cam incomod
Pe mine m-a intrebat cand am vizitat spitalul daca vreau sa mi-l dea pe bebe imediat pe mine, cateva minute, am zis ca evident. Iar din tonul tipei am inteles ca ei considera firesc sa il vrei pe bebe imediat pe tine, sa il simti. Oricum nu il lasa mult, il iau de il spala, masoara, etc, si apoi ti-l pun la piept sa suga
Adriana 28+
maraki spune:
Am spalat si eu hainutele si paturicile cu dero normal( dar am pus mai putin decat de obicei ) si le-am calcat.In prima luna o sa le calc doar pe cele care intra in contact direct cu pielea!
32+
Monica
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by maraki
Adriana merci multpt. informatii
Dar cand nastem nu ne dau ei camasi speciale?
Din cate am inteles de la cumnata mea (a nascut anul trecut in septembrie), si din cate am vazut intr-u serial aici legat de nasteri, daca totul decurge normal, fara complicatii, stai cu tricoul tau/camasa ta. Se merge mult pe sa te simti cat mai relaxata, si probabil ei consideara ca sa te trezesti cu o camasa de aia de spital, e psihologic un stres in plus. Evident ca daca se pune problema de cezariana, urgent iti dau camasa de a lor sterila pe tine.
Iar in ceva poze legate de peridurala, am vazut ca tipa avea pe ea tot asa, camasa sterila de spital.
Adriana 28+
maraki spune:
Eu cred ca sant mama denaturata
vreau sa mi-l aduca pe bebe spalat![]()
32+
Monica
maraki spune:
Adriana la ce am vazut prin spitalele din Ro cand am nascut, nu ma streseaza camasile din spitalele nemtilor, sant deja calita
lasand gluma la o parte,sambata ma duc sa caut ce imi trebuie pt. spital
32+
Monica
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by maraki
Eu cred ca sant mama denaturatavreau sa mi-l aduca pe bebe spalat
figura esti Monica

... stai linistita, nu esti mama denaturata Iaca ii zici la moasa sa ti-l dea numai dupa ce il spala
Adriana 28+
Giova spune:
Asa e Adriana, nu e mult timpul cat sta p pieptul mamei, dar e foarte important.
Oricum aveam nevoie sa-mi cumpar o camasa cu care sa nasc, asa ca voi cauta cu nasturi de sus pana jos, dar cred ca sunt slabe sanse.
Monica te simti rau? Saracuta de tine. Poate reusesti sa tragi un pui de somn, totusi.
Dana lucreaza azi? Ca nu mai stiu, daca ne-a anuntat ieri sau nu.
Sunt putin cam trista, caci o prietena care a nascut de curand unde voi naste eu, mi-a zis ca a luat bebe din spital nu stiu ce streptocop si la numai 3 sapt. trebuie sa bage injectii cu antibiotice in el.
Si ce e mai grav, cica 90% din cei care se nasc la maternitatea Bega, pleaca acasa cu asa ceva.
Of doamne!!! Spitalele romanesti!!! Mi-e scarba!!
gio
si bb Marco 34 fix
monica70 spune:
Buna dimineata,hop si eu la schimbul 1!
Am avut cea mai nasoala noapte de cand sant! Am luat si NO-SPA si SCOPANTIL si degeaba! Dureri ca la ciclu,pana in picioare spre talpi, burta ca un pietroi, bebelina agitata se impingea intruna in col cu putere (nu mai beau cola!!!!)si ca sa puna capac, durerile de spate-sold-picior drept imi limitau si miscarile...Nu mi-am dat seama cum am adormit, dar m-am trezit la 2,00, iar pe spate, "anesteziata" cu senzatia ca am un sac de nisip pe burta...abia am reusit sa ma ridic sa "merg" la baie (mai bine zis tarat...)Si afara o vreme...o ploaie...pana acum dimineata nu s-a oprit!!!Ca m-am trezit in acelasi stil si pe la 4-5, apoi pe la 8.Pe la 10,30 n-am mai rezistat si m-am ridicat definitiv! Pe scaun e mai bine...la mine.
Am avut iar picioarele umflate aseara, acum am degetele de la maini umflate. S-a trezit si bebelina si se invarte da' azi incerc sa nu-i mai dau...cola, eventual nici ciocolata, sa vedem...poate ca de-acolo mi se trage!
GIOVA ma bucur ca ai dormit bine! Spor la cumparaturi!
BOMBONICA si URSOAICA pe mine nu ma doare fundul de scaun ca am antrenament
si la birou ma ridicam destul de des...si daca doar pentru ...wc
ADRIANA vad ca avem simptome asemanatoare , dar eu la 28 s eram inca fara bebe asa agitata si umflaturi de maini picioare...acum...asta e!
RALU spor la cumparaturi, la mine sotul are chef sa aspire azi...Nu i-l stric ...sper sa termine pana vin musafirii, daca vin!
IRINA si eu tot cu detergent normal le spal si le calc pe cele albe sau sifonate, macar la inceput, dupa acea mai vad eu...
Chiar am spalat cateva si vreau sa le calc azi daca am timp, e vorba de cele pe care le-am ales sa le dau vecinutei (si colega de serviciu) cu flacaul proaspat nascut (era de 2,900 kgnu 2,200 kg eram surda eu!).Daca tot am primit atat de multe...ii dau si ei ca-i prinde bine la salariile pe care la dau italienii astia la muncitoare.Si pana ajunge la indemnizatia de 8 mil...mai e !
DENISA cum stai cu chifteaua de-aseara ? 
DIANA vai de vulturii aia care ar avea ochisori ca ai mei (miopie forte -11 / -15
).Dar mi-a facut o deosebita placere
sa obbserv ca mai scoti si tu perlutze chiar daca mai rar...si mai micutze... Si eu am chef sa vina sarbatorile, dar nu stiu unde pun bradul...
Care v-ati mai trezit?
MONI 34+ si bebelina DIANA
adriana_i_ spune:
Giova: offf... saracul bebe
... Tu incearca insa sa gandesti pozitiv, nu te lasa. Repeta-ti ca bebe Marco o sa fie in cei 10% care nu iau acel streptococ
, iar noi tinem pumnii sa fie asa, si nici un bebe sa nu pateasca nimic.
Adriana 28+