The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 9

daniver31 spune:
LA MULTI ANI
...sarbatoritilor de azi:SF. NICULAE.Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Si in special:sotului meu(Nae)iti dorim o viata linistita si plina de impliniri,multa sanatate si fericire.Te iubim.Oana si Daniel.
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE!
Sper ca Mosul a fost darnic cu toata lumea
Robert a primit o masina (tir)cu doua animale din plastic in spate,o vacuta si un cal...de care e super incantat,le baga in gura evident...si un telefon cantator
,din acela cu receptor si butoane(haios cum ii sare receptorul cand suna
,mie cred ca-mi place mai mult decat lui...hahahha)...apoi am mai primit o caciulita,set cu fular, si o carte din aceea cu animalute...plus multe fructe...cat despre Mos,hmmmmmmmm,eu nu cred ca ei inteleg exact ce se intampla...Robert nu se sperie de mustata,chiar ii place sa puna mana
,avem un unchi si tot timpul il trage cand il vede...dar de Mos nu e prea entuziasmat...eu ma gandesc ca de la 2 ani in sus va realiza mai multe...acum asteptam Mos Craciun sa vedem cum va reactiona la bradut si cadourile de sub el
...
Fetelor cu copilasi cacaiosi, si sa se faca repede bine!
Va doresc la toate si familiile voastre SARBATORI FERICITE! si UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI!....am vrut sa va zic de acum aceste urari, ca a inceput luna cadourilor si a sarbatorilor,plus ca noi vom fi cam des plecati si nu cred ca vom intra prea des. si multa sanatate!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

elyanne spune:
La multi ani, de Sf. Nicolae!
Multumim pt. urarile de bine Meme este mai bine, aproape i-au trecut bubitele... Acum a inceput sa si manance mai bine... probabil o deranjau si asta o fi fost motivul pentru care in ziua aia n-a mancat decat 100 ml de lapte.
Am mai facut o boacana... io sau ea... sau amanadoua cred... A cazut de pe masa din bucatarie... Dupa ce m-am chinuit sa-i dau sa manance si n-a vrut nici macar o lingurita, am renuntat si m-am apucat sa strang prin bucatarie... Meme era in scaunul de masa... dar nu i-am prins hamurile ... Mare greseala... Eu cu spatele... S-a ridicat din scaun, s-a suit pe masa in picioare (masa e lipita de scaunul ei)... Si eu am vazut-o in clipa cand vroia sa se aseze in fund, numai ca unde a pus fundu' se termina masa si s-a dus pe langa... Si a cazut in fund, dupa a dat si cu... capu... Cred ca sperietura a fost mai mare si la mine si la ea... ca i-a trecut repede si a revenit la vechile obiceiuri... Si ta'su normal ca s-a isterizat si m-a facut mama denaturata... ca n-am grija de copil.. ca e mica si nu stie... ca nu sunt atenta etc.
Ar fi trebui sa ne aduca mosu' la amandoua cate o nuia... da' cred ca l-am facut sa se razgandeasca... pe ultima suta de metri...
Astea sunt noutatile... de la noi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864" target="_blank">Bazar pentru Alex

mina spune:
La multi ani tuturor de Sf, Nicolae si in special celor ce-i poarta numele!
Vizigotului i-a adus Moshu o salopeta de velur si un body. Intentia mosului era sa se prezinte cu jucarii dar nu prea a gasit ceva care sa nu existe deja in stoc..si care sa nu para a se dezintegra la prima busitura. Ca si asta e o problema.
Pentru mami mosu aduce maine o poseta de piele pe care o sa si=o aleaga singurica. Pentru tati...hm..ne mai gandim
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

CRISMIR spune:
ELIANA, gazei!
Draga de ea,si de tine ,cred ca ai tras o sperietura...eu l-am vazut de cateva ori,pe Robert, cum face ,faza cu scaunul,si nu-l pot lasa ne legat,pateam ca si voi...bine ca nu s-a intamplat nimic rau...
.
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

cristia spune:
La Multi Ani celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
Multa sanatate Inutei si baieteilor kk-ciosi Bazucu Alesio si Vladut Sper ca deja sunt mult mai bine!
Bine ca Meme a trecut de faza nasoala cu bubitzele si ca nu s-a lasat cu mai greu dupa saltul de pe masa.Si ursu meu are tentative dar nu credeam ca totusi se poate sari din scaunul de masa.De acu' cred ca totusi o sa-i leg hamul din dotare ca sa fiu eu sigura...
Pufy si Anielas m-am tavalit de ras citind zilele trecute de ce fac puiutii vostri Si pe mine m-a lasat Andrei in chiloti - dimineata cand ma pregatesc sa plec se tot tine de pantalonii mei si-ntr-o zi a tras pana a ramasa cu ei in mana; Sa vedeti ce mutrita a facut si cum incerca sa mi-i ridice la loc
Sunt dusa nu? - daca rad la de-astea...
In rest suntem bine; dupa cadourile aduse de Mos se pare ca cel mai cuminte si merituos din famelia noastra a fost Andrei, ca el a primit cele mai multe...Si io care ziceam ca am cupil nazbatios...Se vede treaba ca ma inselam.Ce daca face zob toata casa, scoate tot din dulapul cu vase si din sifonier; a nenorocit butoanele televizorului (aci noi suntem de vine ca trebuia sa ridicam la alt nivel tv-ul de mult!); e pe cale sa-mi smulga toate prizele (!) Mosu a zis ca e cuminte si gata; ne conformam.
Cam atat cu noi.
Asteptam vesti de la Roandre, Geo: nu pot sa cred ca nu mai scrieti! Hai mai fetelor ca va ducem dorul!
Cristiana si Andrei (29 Sept 2004) poze noi

anneoprea spune:
Buna fetele,
Eu va citesc constant dar nu prea indraznesc sa scriu- recitesc in ce povestiti cam tot ceea ce face si bb al meu asa ca de fiecare data cind ma mobilizez sa scriu si eu doua vorbe simt ca totul e deja spus si renunt! Oricum gasesc in majoritatea datilor in care citesc topicul raspunsuri si la problemele noastre. Gasesc idei despre cum sa ma joc cu bb, ce sa-i mai pregatesc la masa, imprumut din experienta voastra si de ce nu, ma amuz de una singura in fata calculatorului atunci cind citesc despre ce boacane mai fac puiutii vostri Si desi nu este indicat, recunosc ca simt nevoia sa-mi compar odrasla cu cei de o seama cu el pentru a-mi confirma ca totul este in regula!
Eu am trecut doar sa va pup, sa va urez sanatate voua si copilasilor!
Ma simteam un pic vinovata ca trag cu ochiul pe gaura cheii, intr-un fel <spionul din umbra> asa ca de acum inainte sa stiti ca bebelusii vostri au deja admiratori si chiar sint <the best>!
Si apropos de Mos Nicolae sa va povestesc care a fost reactia lui Evan (copilul meu nascut in 4.oct 2004)
Cel mai impresionat a fost de banana infipta in ghetute, pe care o minca cu tot cu coaja daca nu-l alergam sa o desfac…Cu toate ca era ghiftuit (tocmai coborise din scaunul de masa), nu s-a lasat…La final nu prea mai intra dar dupa ce a mozolit-o bine prin toata casa s-a mai imputinat..Eu ma bucuram cind o pierdea iar el disperat sa o gaseasca! Dupa aia a trecut la bombonele – pe care le scotea si le aranja la loc in cutie. E a doua oara cind are de-a face cu ciocolata dar se pare ca nu-l incinta prea tare – si nici pe mine mizeria de dupa! A urmat un ou surpriza pe care l-a pleostit pe mocheta in farime, a gustat dezamagit insa galbenusul parea mult mai apetisant…Iar piesa de rezistenta a lui Mos Nicolae. o masinuta aleasa dupa indelungi dezbateri zace si acum in cutie nedesfacuta! S-a uitat la ea prin folia transparenta, a zis vrumm-vrummm si si-a vazut in continuare de mutat vechile jucarii prin casa…

lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi! Pupicei multi de la noi! si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

pufymic spune:
Cristia multi de la noi!!!!!
Crismir o sa ne fie dor de voi, daca zici ca n-o sa mai intri asa des.....!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump