The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 8

Andreea_si_Doru spune:
Draga Ioana (Pufy) sper sa se faca bazucu repede sanatos, care crezi ca e cauza kk-ul? La fel si la Herra
Despre intarcat reusiti voi, Pufy si Mada. Sanatate printesei Ilinca
Tyaa am modificat nr de dintisori, si felicitari ca ai reusit cu intarcatul!
Danyce cred ca e tare frumos acolo, prin comparatia Andorei chiar vedeam oraselul tau luminat si Bucurestiul pustiu...
Andora imi amintesc si eu ca se facea acum cativa ani "oraselul copiilor" in Botosani... acum nu mai stiu daca au traditia asta :| Si aici se face multa pregatire pentru Craciun, dar fiind orasul ffffff mare, se face doar in centru, iar in rest, toti oamenii isi impodopesc casele, care mai de care mai frumoase, asa ca e un spectacol de vis noaptea, cand toate luminitele-s aprinse :)
Despre Mos Nicolae... ne-a prins fara nici un cent :) asa ca ii lasam pe bunici sa faca tratative cu Mosu` iar eu le pun bunicilor ca de obicei, o felicitare, facuta de mine, dulciuri si fructe
Despre mandra ce sa va mai zic... e cuminte, se insanatoseste, Slava Domnului... mananca bine, doarme bine...
Am facut niste mutari prin casa ieri si tare bine ma simt
Azi primesc primele 3 filme cu Harry Potter! is super happy
De Craciun vreau sa-i iau fetei "aqua doodle" - este o tablita mai mare si niste creioane care scriu numai pe tablita respectiva... sper sa-i placa :)
Hmm... saptamana asta cred ca luam si bradul, ca aici se vand ca painea calda, cu 1 luna jumate inainte de Craciun si raman aia mai putin frumosi :) asa ca trebuie sa ne grabim si noi :)
Lilia nu ai cum sa ne plictisesti. Cu toate vrem ca micuta Amelia sa fie sanatoasa! Orice ai de spus... suntem aici
Ok, sa nu va mai plictisesc, va si va doresc multa sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

mina spune:
Sal'tare!
Imi pare rau sa aud de probleme kkcioase. Sper sa va refaceti repede dragilor.
despre noi nimic f nou, e bine, mananca bine, alearga pe masura si, cand e nemultumit, urla in consecinta. Singura problemuta ar fi aceea ca, urmare a faptului ca acum papa mancarea ca noi, bucati, e cam constipat. Dar speram sa se regleze...mai un iaurtel, mai o piersica...
Despre olita nici o sansa, tot in pampersi, pardon daipersi, e mai comod. Si decat sa ma lupt cu el cu olita si pericolul sa se produca pe mocheta mea.....si pt mine tot in pampersi pardon daipersi e mai comod .
Ati fost cumintei? ce va aduce Mosu in seara asta? Vizigotului i-a adus deja o salopeta (cam mare, cred ca o va purta de martisor) si un body, rosu, cu gat inalt. De l-ar purta...ca seamana cu ma=sa, se sufoca de minti daca are ceva la gat...Dar poate poate.....
Va pup pe toti si toate.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

anielas spune:
Andreea- si mie mi-a adus Mosu' ultimul volum cu harry Potter..am dat-o rau in mintea copiilor...
Inei i-a adus un castel cu turnuletze prin care intra niste bile si ies pe ushi sau ferestre, iar lui tati o camasa..si bineinteles dulciuri si fructe...de abia asteptsa vad voua ce v-a mai adus...
Cel mai mult imi doresc sa mai aduca putina sanatate..sa-i treaca Inei raceala si toti copilasii sa se faca bine sa se poata bucura de darurile primite
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Andreea_si_Doru spune:
Lasa Mina ca nici a mea nu vrea sa auda de oala... mai asteptam si noi :)
Anielas ce bine ca nu sunt singura "pasionata de Harry Potter" dar sincer imi plac mai mult filmele decat cartile. Cartea e in romaneste? ca in engleza e tare naspa de citit, mai ales cand nu intelegi toate cuvintele... :|
si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

ellen spune:
Hehe, cu olita asta si noi mai avem mult si bine de asteptat. Si cand citeam mai de mult ca cel mai bine este sa pui copilul la olita la 2 ani, ma gandeam "vai, cum sa o pun asa tarziu la olita?"...

anielas spune:
Andreea-da..e in romaneste..eu le-am citit pe toate si am vazut si filmele aparute..copil ce mai
...
A VENIT MOSHU'..Ina e super incantata de castelashul ei...nu a prins ea exact cum functioneaza dar il studiaza inca
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

daniver31 spune:
Salutare
Pompita am primit-o si eu sambata(vineri seara am facut comanda si sambata seara am primit-o,am dat 400 000 lei) si este super ok.O mica problemuta am:urla Daniel cand ii ating nasucul(cu ORICE!!!!).dar pana la urma il conving si facem treaba cu pompita de minune.
Andreea nu le spune bunicilor ca la ai mei pana nu am testat-o pe nasurile lor nu m-am putut apropia cu pompita de nasul printului.
Va pupam dulce....ne ducem sa-l asteptam pe Mos Niculae(la Danny vine sigur....la mami...nu a fost cuminte
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

ana_a spune:
Salut!
Sanatate si kk bun pentru cei kk-ciosi!Sa va treaca repede!Si chiar asa, de la ce fac copii astia asa dintr-o data kk moale?
Si ziceti ca ati fost cuminti?Hihi...a venit si Mosu la noi, mai sarac cei drept ca asa e Mos Nicolae, speram ca Mos Craciun sa fie mai zdravan.Stefan a primit o salopeta de jeans cu captuseala moale pe interior, super, si de la mami o masinutza care se da peste cap si se roteste si e fff nervoasa si piciul la inceput sa cam tras din fatza ei dar pana la urma nu sa lasat pana nu a prins-o
, a mai primit de la nasa lui o masina de razboi
si eu care stateam in dubii cu masinutza asta mica, mai era un model mai frumos dar avea un puscas la volan si nu am luat-o...ei bine, tot nu a scapat de pusti si razboinici
, neste crocodili tare haiosi pentru colectia de animale
si un tractor cu remorca
Avem si poze de la marele eveniment pentru cine doreste sa ne vadaaici
In rest noi suntem in greva foamei de vreo 2 zile, mananca numai iaurt cu paine, lapte, banane, si cartofi pireu, dar asa gol, fara nimic alceva Cam asta este...eu ma bucur ca mananca si atat, de regula greva asta ne tine cam o saptamana dupa care probabil va tzasni si o maselutza
Am vazut si eu pozici noi de la bebici frumosi, pupam pe toti in rand! sa cresteti mari si frumosi!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

pufymic spune:
'Neata fetelor!
LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE TUTUROR CELOR CARE POARTA ACEST NUME(si derivatele)!!!!
Noi suntem mai bine acum, am inceput incet, incet sa papam si mancare mai "normala"(de acum de dimineata)! Si nu l-am mai alaptat de 36 de ore!!Sper sa reusim cu intarcarea!....si culmea e ca nici nu a cerut "tzatza, tzatza" cum facea pana acum.....inclin sa cred ca simte ca nu mai vreau sa-i dau.....oare?
Ah, uitam: Mos Nicolae a venit si la noi: cu o gramada de carticele cu animale si cubulete(tot cu animale) pentru bazuc, si 2 bete tot pentru el, o lenjerie sexy pentru mami -pervers mosu' anul asta
! si o spuma de ras la tati(la el a fost cam zgarcit
)!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump