The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 7

pufymic spune:
Cybip tu cum de ai luat dostinex?Ai fost la ginecolog?El ti-a recomandat?
Irina felicitari pentru micuta vedeta!!! Iar in legatura cu kk sper sa fie cum zici tu, adica sa fie moale din cauza maselutelor....la dinti n-am avut probleme de genul asta, ieseau doar cu urlete, nimic altceva modificat.....
Herra sa-i treaca kk moale repede la Vladut al tau!Iar grasimile in scaun vroiam sa-ti spun ca apar datorita digestiei defectuoase(adica nu se digera in tractul digestiv cum ar trebui-dar poate stiai deja).
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

danyce spune:
Herra, Pufy, ne inscriem si noi in clubul kkciosilorpe ziua de azi. Sper sa-i treaca cat mai repede, mai ales ca are funduletul rosu acum.
Irinaa, ai dreptate. Aici e Mos Nicolae foarte important ( de fapt spuneam eu acum vreo 2 sapt ca am fost sa-l vedem pe Mos pe vaporas cand a poposit la noi in localitate;copiii stiu ca vine din Spania si e insotit de ajutoarele sale, Zwarte Pietjes - niste oameni obisnuiti sunt vopsiti in negru si poarta niste haine si caciuli albastre, tare simpatice).Copiii pot primi cadouri de cand se spune ca a intrat mosul oficial in tara (pe la mijlocul lui noiembrie) pana pe 5 dec. seara. Pt Alma a venit mosul si la bunici (de fapt a fost bunicul), si la tati la servici, si la supermarketul din cartier unde ne facem cumparaturile zilnice, iar in seara asta a poposit acasa ca tati pleaca maine iar in delegatie si nu a vrut sa rateze momentul
. Dupa atatea intalniri cu mosul,mademoiselle s-a ales cu o droaie de jucarii: laptop de jucarie (il adora), casuta lego cu forme diferite, puzzle-uri din lemn, carticele cu cantecele din lemn, carticele cu povesti si puzzle cu animale in ele (pe fiecare pagina aproape), casa de marcat de jucarie, tabla magnetica de desenat in diverse culori, mini biscuiti sub forma de animale si euro de ciocolata (pe astia i-a furat mami
ca nu o las inca sa pape ciocolata).Mos Craciun nu e prea cunoscut aici, dar Alma are o mamica romanca, asa ca....norocul ei
Fug sa dorm ca azi am avut musafiri si maine trebuie sa traduc toata ziua.Noapte buna!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

anielas spune:
Neatza mamici si pitici!
Inutza mea de la atat dereticit prin casa a cam racit..ufff..sper sa nu o luam de la inceput ca ma urc pe pereti . Pufy-cum pompitza aia mnunata..am descoperit si eu site-ul in romana...acolo ai comandat-o tu..chiar e buna? ca la noi proiductia de muculeti e maxina
Danyce-Almei..super cadouri a primit...de abia astept sa vina si la noi Mosul diseara si sa vad cum reactioneaza Ina la vederea cadourilor
Pufy, Herra si Danyce-sper sa treca cat mai repede problemele puiutilor
Eliana-si pt Meme, sa-i treaca bubitzele.
Pupici
Ania & Ina (23 oct 2004)Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

ellen spune:
Revenim si noi dupa o minivacanta de maraieli si alintaturi. Ca tot zicea Cristiana ca il alinta pe Andrei, ei bine si la noi alintatul este in floare.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si kk-osi.

andora spune:
Neata!!!!!
Alesio, Vladut si Alma, sa va treaca kk-ceala repede...
Danyce, eu de cate ori citesc cum e la voi ma apuca asa o ciuda ca romanii astia n-au putina imaginatie... ca bani nu tb multi.. De exemplu faza cu Mos Nicolae venind cu vaporasul din Spania... Pai ieri m-am dus prin parc si era o vreme groaznica, innorat, parca si ceata, totul era gri.... In parc cativa copilasi la leagane, in rest pustiu. Copacii reci si bancile de metal. Ma gandeam cat ar fi contat niste luminite ceva, niste stegulete amarate, orice doar sa dea putina culoare gri-ului acela tern. Cand eram eu copil aleile erau strajuite de panouri cu scene din povesti pictate (de copii si profesori din scolile de cartier). Erau Feti Frumosi, nave spatiale, iglu-uri de eschimosi in care se jucau copiii, casute... asa era in decembrie. Acum nimic, or sa puna niste globuri in brazi si gata. Pai ce avea daca plateau cativa bunicuti sa faca ture pe post de Mos si sa vorbeasca cu copiii? Hai ca m-am ofticat, nu mai continui A, felicitari mai pt cadouri, superbe! Tabla magnetica e deocamdata singura de care nu ne plictisim f repede... dar nu stim sa desenam decat baloane deocamdata
Pufy super ca e buna pompita aia, o sa iau si eu si nu le zic bunicilor nimic
Gogo a mea sa n-o deochi, dar doarme de aseara, nu mai are febra, nici muci, e totul roz si sper sa ramana asa . Cred ca iimai iau o pereche de cizme, are niste ghete mai inalte imblanite si atat... cand o veni zapada cred ca tot o pereche din acelea de cauciuc si bine-mblanite pe interior ne-ar trebui..
Va las acum si va pupacesc!!!! O zi si-o saptamana perfecte va doresc!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

cybip spune:
Pufymic, eu am luat dostinex la recomandarea medicului, desi am avut mult lapte, am scapat repede, dupa maxim 10 zile. Tin minte ca am fost nevoita sa ma mulg doar in primele doua zile, aveam mult laptic acumulat (dar numai pt 1-2 minute pt ca mulsul activeaza productia de lapte). La noi a fost f usor si cu intarcatul, de unde credeam ca nu voi scapa in veci de supt de nspe mii de ori in timpul noptii si tot de atatea ori pe zi...a renuntat dupa 24 ore de cand am pus-o ultima oara la san. Totul depinde numai de tine, sa nu cedezi, el uita repede, tu suferi mai mult. dulci
Yasmeen

Mada spune:
neata
inca doarme asa ca pot sa scriu
am reusit si i-am dat numai aseara un pic si a adormit linitita.
pe 6 in schimb a facut niscai febra. nu mai stiu daca v-am scris ca n-am mai citit in urma ca are si un pic ochii rosii si colecteaza ceva galben deci are ceva conjuctivita.
probabil a luat un virus ca si nasul ii curge.
si tavam vineri pe la 8 a inceput cand venea si we si de unde dr. asa ca azi mergem si la dr
ioana scumpa, sambata seara sanii mei erau beton si cu niste canele infundate si cu mana n-am reusit sa scot mare lucru, pompa mea electica a murit pe la vreo 5 luni de muls, m-am dus la farmacie, dupa o mie de mutre ale farmacistei ca n-am reteta, mi-a dat o folie de brocriptin si am stat acolo si am citit prospectul. a fost vreo 70 de mii o folie, nu e scump.
apoi am plecat spre spital, ca am amandoi bunicii internati si am sunat si ginecologul care mi-a zis sa nu iau, sa incerc sa ma mulg si sa stau cu gheata si tampoane reci, dar sa ma mulg. cum n-am reusit, la 3 nopatea cand s-a trezit i-am dat sa suga.
a sa va zic o faza farmacista spune: nu pot sa va dau fara reteta, bla bla.. si eu zic haideti doamna ca e sambata de unde dr acuma la 7 seara daca m-a apucat intarcatul azi, ma doare pieptul ce vreti sa fac???
adica tot eu eram suparata
ieri am plecat in vizita la niste neamuri care au 2 fete de 6 ani ca sa se joace cu ele ca ma inebuneste cu ridicatul bluzelor si zice tzas, tzas
a fost mai bine ieri n-am mai plans chiar asa rau, s-a luat cu joaca si a mai uitat.
azi vine mosu' si noi n-am luat cadouri fetii, ce parinti depravati...
sper ca nu v-am plictisit
fetele aissa, roandre, geo, voi chiar ati vorbit serios ca nu mai scrieti? nu pot sa cred, pe bune...
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

pufymic spune:
Mada, Cybip multi pentru raspunsurile legate de intzarcat!
Azi nu i-am dat deloc sa suga si vad ca deocamdata e ok cu sanii, adica nu "crapa" de lapte....inca!
Sunt tare necajita! De dimineata de la 3 a facut deja de 3 ori kk!Acum e saracutul la regim strict, doar paine prajita, orez fiert cu banana,lapte delactozat, supa de morcovi si ceai de menta!Si e si foarte iritat la fundulet
! Chestia e ca nu e chiar diaree, dar nici nu e bine, adica e kk moale, pute groaznic, dar este si substanta uscata(ca sa zic asa) in el, adica nu e numai lichid.....offfff!
Ieri a dormit bietul bazuc aproape 3 ore(!) iar el nu doarme in mod normal mai mult de o ora jumate nici belit! E clar ca nu e bine.....!
Multa sanatate la restul piticilor bolnaviori, iar la cei kk-ciosi sa le treaca repede!
Pupici!
Ioana&
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

tyaa spune:
Scriem si noi ca sa va salutam, sa va pupam (mamici si copilasi), sa va rugam sa ne treceti si pe noi in lista cu 6 dintisori.
Dar cel mai important e ca de 2 zile e INTARCATA definitiv, adica nu mai suge nici noaptea deloc. Bea un bibe cu lapte cam pe 11 sau 12 noaptea si altul pe la 5. La orele astea e musai ca nu se culca la loc pana nu bea. Se mai trezeste noaptea, se foieste putin si adoarme imediat. Nu stiu daca e coincidenta dar doarme mult mai linistita.
Nu a fost usor dar nici asa greu cum imi inchipuiam, ca ea ar fi stat toata ziua la tzitzi.
Va pupam
si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

pufymic spune:
Tyaa felicitari pentru reusita cu intarcatul!Sper sa va calcam si noi pe urme cat mai repede!
Pupici!
Ioana&
Poze Yahoo