The Best of aug-sept-oct 2004 (94)
Raspunsuri - Pagina 10

andora spune:
Buna si LA MULTI ANI DE SF NICOLAE!!!!
Am citit ff pe fuga , n-a mers netul la noi....
Mai, mai intai sanatate kkciosilor, mucosilor si lui Meme care deja e mai bine !
Am vazut c-a venit Mosu' cocosat de cadouri la voi ! Sa purtati sanatosi cadourile textile si sa va jucati cu spor cu celelalte
... Pufy mie mi-a ramas in minte cadoul pt tine, deci si tu intri la categoria cu "joaca"
Si la noi a venit Mosuletul: acum cateva zile un pian-orga cu muuulte butoane, aseara un melc cu 3 inele de bagat pe "cocoasa" care merge, se-nvarte pe loc ca nebunu', canta, misca capul.... ce mai, e super (si multumim pe calea aceasta si mesagerului Mosului ), iar dimineata 2 palete cu minge de burete, telefon, plus bluzita rosie ca n-aveam pt pozele cu caciulita de Mos Craciun
. Cum a reactionat? Pianul il butoneaza destul, cu paletele e mereu in mana si cu "Hopa"(=mingea), tel e mereu solicitat iar bluza am pus-o dupa gat. Melcul e superb, are luminite si pe intuneric e op adevarata fascinatie insa cele mai iubite sunt inelele lui, pe care si le-ndeasa non-stop pe manuta drept bratari.
Elyanne, mi-a stat inim in loc cand am citit... gimnasta o face mama! Pupicei multicei si sa nu mai faceti
Daniver LA MULTI ANI sotului tau! Sa fie sanatos si la punga gros si sa aiba mereu grija de voi!
Cristia tare faza cu pantalonii-n vine
Aniela si Andreea-si eu aveam o pasiune pt Harry Potter dar acum 3 ani cand aveam jocul pe PC. Faceam meditatii cu o fetita si la sfarsit jucam in prostie...pana m-am blocat la un nivel
Anneoprea, pai sa scrii mai des sa ne povestesti ce mai face Evan... misto faza cu masina dar nu va lasati nici voi, jucati-va cu ea si sa vedeti ce-o sa-i cpteze si lui interesul!
Poze o sa punem.... am facut
Pompita inca n-am luat-o dar cum spunea si Daniver bunicile nu vor sti... l...
Trimit mesajul acum cat mai emrge netul Pupici si noapte buna!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

danyce spune:
Elyanne, Alma a cazut sapt trecuta din scaunul de masa si era legata. Dar am zis eu acum ceva vreme ca mademoiselle isi desface singura centura si se ridica in picioare.
Ce sa mai spun?Fata mea cred ca are baterii Duracell in ea ca nu oboseste aproape niciodata.Azi m-a speriat de 2 ori, facand doua boacane uriase:1)a urcat singura de la etaj la mansarda cand eu stiam ca ea deseneaza pe tablita ei magnetica in spatele scaunului meu din birou, eu traducand in timpul asta (5 minute nu m-am uitat la ea pt ca nu am auzit nici un zgomot si eram ferm convinsa ca era acolo; la un moment dat am auzit un chiuit in casa si mi-am zis:"asta nu e de bine pt ca se aude de la alt nivel";am urcat tremurand la mansarda si am gasit-o scotocind in dulapul din camera de oaspeti;ea radea, dar eu am inlemnit); 2) mi-a scos un cercel din ureche (tin sa precizez ca nici eu nu-l scot tocmai usor) si nu stiu ce a facut cu el, cert e ca imediat ce l-a scos, cercelul a disparut.Eu imi inchipuiam ca Alma l-a inghitit si m-am stresat asa toata ziua, iar acum o ora l-am gasit in casa ei de marcat, alaturi de jetoanele de 5,10 centi.
Noapte buna tuturor!Fug si eu la somnic.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

anamari spune:
danyce- a stiut ea unde e locul cercelului -cu alte obiecte de valoare.
si Lia a urcat un etaj si de atunci blocam scarile...
ana_a-Lia face kk moale cand ii ies dintii.
cat despre apetiti-sa se ia de mana cu fiica mea care mananca doar branza si fructe din compot...
la noi vine numai mos Craciun - si acela nu stim inca cu ce.
cat despre brad, am influentat sotul si vom lua unul mic care sa-l punem pe masa, sa nu ajunga la el...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

andora spune:
Neata fetelor!
Mai dar si Alma e o figura..... cred ca la varsta asta o sa tot patim "cioace" din astea (vorba lui Miti) cu maimutelele neastamparate....
Anamari, si noi cu bradutul vom face la fel, mic, bogat si suuuuusssss pe servanta din sufragerie...
Ce mai fac puiutii bolnaviori? A mea e ok si nu pot sa cred ca la cat stam pe afara n-are nimic. A vazut si ea bradutul de la Universitate, de luiminite nu era afectata dar la brad se uita fix.... si luuung.. nu pricepea ea ceva, amutise de tot
Va pupacesc si o zi buna va doresc!
PS: Mi-am bagat si eu "GLOW" ! Stie cineva daca se mai poate schimba culoarea?
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

pufymic spune:
Buna mamici!
Noi suntem bine! In sfarsit i-a trecut kk-ceala la bazuc!Eu....am cedat si l-am alaptat deoarece imi plesneau sanii
....acum astept sa-mi ia Ovi azi bromcriptina pentru ablactatie si atunci il intarc definitiv.....offff dar mi-e asa de greu.....si cu toate ca nu mai pot si vreau sa-l intarc o sa-mi fie dor de el la san....
....mama nebuna!
Andora se poate schimba culoarea cand iti faci iarasi puncte suficiente(de glow vb).
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

andora spune:
Pufy ce bine c-a trecut kkceala! bafta la bromcriptina, sa n-aiba efecte prea urate.... Cred ca da, o sa-ti fie dor, acum e mare si stie "care-i treaba", maimuta mea avea doar 4 luni dar am filmat-o cand sugea si-mi zambea si plaaaang de cate ori vad filmuletele.... Iar ea ma vede cand ma schimb, zice "tzitzi" in soaptea si se baga cu capu-n mine de-mi vine s-o pap toata... nu cred ca stie ca acolo era lapticul ei....
Merci de raspunsul cu glow-ul... Lasa ca incepe sa-mi placa culoarea... pan-oi mai stranmge eu puncte, hehe.....
Mai eu am ramas cu o nelamurire: dupa lipsa mea de aici nu mai vad postarile unor fete... de ce?
Pupici !
maimutica
(DN 10.10.2004)

Davina spune:
La multi ani de Sfintul Nicolae
Naty nu ma supar de intrebare ...sotul e pe jumatate filipin si de aia e fata mea exotica[;)
Denyce si Deanna mea si-a perdut un cercel de aur si mi-a rupt o bratara
Treceti-ne si pe noi in listuta cu 9 dinti.
Elyane pup-o pe meme din partea noastra .Si mindra mea se ridica din scaunul de masa si am zis ca n-o mai las neinhamata ..
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Naty spune:
Salutare si de la noi!
La Dodolina Mosul a venit din multe directii - sambata, in avans, bunicii de la tati au adus un trening, o pijama si sosete flausate; ajunul de Mos Nicolae l-am petrecut la ai mei, unde s-au insirat la usa ghetele mai mici si mai mari.
Dodo a fost tare mirata de eveniment, si acum ne tot duce acolo sa ne arate ca s-a intamplat ceva.
A primit de la ai mei 2 mingii de plastic si o gainusa din aceea cu coada de impins. Asta fiindca tot ravneste la ele in parc si, in plus, trebuie sa faca schimb cu prietenii ei - ea da gainusa si primeste un carut ca papusa sau o mine sau un bebe. Pana acum avea o pisica pe roti pe care o dadea, dar se plictisese de ea.
De la noi a primit 2 jucarii luate de tati, care pe noi na amuza tare, sunt un ursulet si un soricel care danseaza si canta.
Dodo s-a speriat insa groaznic de ele, a inceput sa planga si s-a ascuns la mine in poala, de unde le tot facea "pa-pa" sa plece odata.
Asa ca am dat-o in bara, sper ca de Craciun sa fim mai inspirati.
A primit si de la bona un set de farfuriute si tacamuri si ... inca o mingiuta.
Asa ca toata ziua jucam fotbal prin casa.
Ultima noutate e ca scumpa de ea ma pupa cand plec si, uneori cand vin.
Prima data m-a pupat sambata cand am venit de la birou () si mi-au dat lacrimile de emotii.
Fetele, ce faceti de sarbatori? Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

pufymic spune:
Andora sa te lamuresc tot eu in legatura cu nelamurirea ta: s-au incins spiritele pe aici(in lipsa ta vb) si a iesit cu "scantei", iar unele mamici s-au suparat si nu mai scriu aici(asta e varianta scurta si fara detalii, daca vrei detalii va trebui sa citesti ultimele capitole(adica cele anterioare))!
Naty si eu ma topesc ca ma pupa bazucu meu!!!!Si el pana acum nu pupa niciodata pe nimeni(cel mult un pupic trimis in vant de la departare(si pt mine)!Iar acum vine si ma pupa asa frumos pe fata ca ma topesc de fericire!!!!
M-am distrat de biata Dodo, cum s-a speriat ea de cadourile voastre!Lasa ca macar are la mingi acum....poate o dati la fotbal
!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor de ieri... pentru Sf. Nicolae sanatate si bucurie!
Mai mai ce multe cadouri a adus Mosu` anul asta :)
La noi a fost simbolic, pe langa dulciuri si fructe, zana mea a primit o bagheta cu un glob la capat... si daca apasai pe un buton, globul avea inauntru niste beculete rosii, galbene si verzi care se invarteau si creau un joc de lumini si modele foarte faine. E interesanta dar nu stiu cum sa explic :) am sa fac o poza cu bagheta in actiune ca sa intelegeti mai bine :)
Danyce si Eliana in perioada asta ne putem astepta la orice de la micuti, au nevoie de si mai mare atentie, din moment ce la ei is dezvoltate la maxim curiozitatea si curajul!
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori
Andoralasa draga ca e frumos si glowul asta
Pufy bine ca a trecut problema la bazuc... cu intarcatul reusesti tu pana la urma. Bafta!
Anneoprea ne bucuram ca mai dai un semn de viata, ca s-a cam decimat numarul nostru (nu stiu din ce cauze ) Mai spune-ne ce mai face Evan... ce mai e pe la voi...
De 2 zile n-am iesit din casa, am zis ca stau cateva zile sa-i treaca de tot raceala, ca daca tot o scot afara, seara iar are nasul infundat. Pana acum e bine :)
Brad... noi luam unu` mare, nu e problema de fata, intelege... plus ca noi am invatat-o sa faca "mai mai" (adica sa mangaie) plantele si sa le miroase. Asa ca o sa fie bine
Naty tare dulce e zana ta, sa nu fie de deochi. Cred ca sa te vada pe tine e cel mai frumos cadoul - de fiecare zi
Davina n-am avut ce modifica in listuta, ca Deanna avea deja 9 dintisori
la zana ta exotica
Fetelor, stiti voi care, nu ma faceti sa dau nume ... haideti pe forum, 1-2 min si mai spuneti celor care au ramas pe baricade, ce mai faceti! si sanatate!
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie