Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85
Raspunsuri - Pagina 12
piccaflor spune:
Hello fete frumoase
!
Amely e o perioada nu prea stralucita,dar va trece...te pupic si sper sa-ti revina entuziasmul cit mai repede
...nu stii ca in perioada sarbatorilor e interzis sa fii trista?..uite o
de la mine...
Mariaa28 usturimea poate fi de la o infectie,de la o raceala sau de la prea mult 
...daca persista du-te la doctor...
MOana asa cum zicea si Bubulina,azi trebuia sa faci un test...deci,noi asteptam rezultatul si speram sa fie pozitiv
..
GalinaRodica imi pare bine sa aud ca Serbanica e cuminte si ca i-a cucerit toti
...mi-am notat numerele tale de tel si te voi suna...nu pot sa ratez intilnirea cu Robert Redford in miniatura
...
Diciuletz
...ma pregatesc
Simonette ce pofta mi-ai facut cu salata ta de varza rosie...![]()
![]()
![]()
Pup toate fetele
cami30 spune:
Raport ziua 10 - cate 4 foliculi pe fiecare ovar, de peste 10 mm, unul dominant pe ovarul stang de 20mm, endomentru trilaminar, frumos da' cam mititel, doar de 7 mm
Intrebare.. clostilbegytul mareste durata CM-ului? pe prospect am citit ca e posibil sa ovulezi intre 5-10 zile de la administrarea ultimei pastile.Eu am un Cm de 24 zile de obicei. As vrea sa stiu , daca a facut cineva stimulare pe aici daca de la pastile CM-ul a fost mai lung.. adica sa ma astept sa ovulez mai tarziu de ziua 12 cum mi se intampla de obicei.
Inca o intrebare.. cat de mult pot creste foliculii pana sa se sparga? Eu am avut candva unul de 27 mm. in ziua 12, pe ovulatie naturala, nestimulata.
Mi-e teama ... daca nu se sparge? Cat poate sa creasca pana luni de ex...
pozelemele
cami
diciu spune:
Andicu...

...am confundat endometrul tau...cu cel al Mironei...acuma am vazut...
citesc tot si le-am incurcat!
pai...8,3 e bine!!!

Piccaflor...
tuturor pupici

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
piccaflor spune:
Andicuz subscriu f. multe lichide si ceai din matase de porumb...
...ai grija de tine
Camitza ti-as raspunde dar habar n-am...da' un pupic tot iti dau
...
Mirona multa bafta si nu-ti mai face probleme
Catty pai inca n-ai facut testul ala?...ca eu nu mai inteleg nimic
...![]()
Cristinna tin pumnii sa se lase cu
...
simonette spune:
Cami30 eu stiu ca foliculii cresc vreo 2mm pe zi, sper ca nu ma inseala memoria...chiar azi am citit niste raspunsuri ale dr.T. Mooaaama, dar ai fost fabricutza de foliculi luna asta! Sper sa fie macar unul cu noroc! Si mai stiu ca se matureaza de pe la 22mm in sus! Nu-ti mai face griji ca nu se sparg, mai bine mergi la echo si dupa ovulatie si asa te convingi! Pupici!
Picaflor, pai din toate alea, tie doar salata ti-a facut pofta? Bine cand vii, fac una mare de tot! Pup
Madana spune:
Fetelor eu am terminat programul pe ziua de azi. O sa vin si maine la scarbici, de ... treaba multa
, asa ca o sa mai vorbim si maine.
Oana hai cu vestea ca suntem nerabdatoare.
Pupici pentru toate fetele 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
bubulina1 spune:
Ingeras, daca ai curaj, sun-o. Poate a avut multa treaba si nu a avut timp sa intre pe forum.
"Speranta moare ultima"
ingeras26a spune:
Am sunat-o pe Oana...este in z14 dupa inseminare, nu a fost sa faca test, pt ca nu e in Bucuresti. Vine de-abia luni si a zis ca incearca sa-si ocupe timpul cu altceva :)) si sa nu se gandeasca numai la asta. Ii uram multa, multa bafta si sa fie bb!
Mi-a spus ca Danutza este in z7 si se pregateste de al doilea FIV, sa dea Domnul sa fie cu norok!
Va pupacesc mult, Ingeras