Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Ma intreb ce-o face MOana, cum de se tzine ea departe de monitor? Poate doar sa ne fiarba putzin! Nu cumva banuieste ea ceva si vrea sa fie sigura? Haide Moana cu vestile alea o data!!!
andicu spune:
Aaa, si am uitat sa spun ca in plus, mi-a zis ca am nisip in vezica urinara
!o sa trebuiasca sa fac si analize de urina; pana atunci nu prea stiu cum sa ma tratez; mi-a zis cineva c-ar trebui sa beau multe lichide.
Cristinna, sa dea Dumnezeu sa primesti de la MOsul ce ti-ai dorit! poate a pus Sf. Andrei o vorba buna
!
Simo ,
!
Andreea.Pozele mele
Mirona spune:
andicu
i-ati tu de la plafar sau de la farmacie un ceai ... combinatie de matase de porumb si codite de cirese ... este fff bun pentru asa ceva. Sanatate multa. Parca si tu esti tot in ziua 11, nu?
Se apropie, se apropie tanti ovulatia ... hi hi hi
Miro
mariaa28 spune:
fetelor am o MARE rugaminte la voi si anume sa-mi spuneti si mie ce inseamna asta : de vreo doua zile ma cam ustura "acolo" cand fac pipi dar si cand
. Ce poate fi? Vreo infectie urinara sau altceva mai grav?
Va rog frumos sa imi raspundeti si mie!!!!!!!!!!!!
Amely spune:
La multi ani pentru ieri, romancute dragi! Asa e, putin patriotism face bine la endometre!![]()
Eu va tin pumnii mai din umbra, caci nu am vesti super-interesante...
Miro, tu esti ca mine, cred ca suntem noi prea simtite...
nu-ti face pb cu TPC-ul... fa un dus chiar inainte sa prestati, iar dimineata te speli doar la exterior...eu foloseam servetele umede. Iti garantez ca nu va simti nimic... Bafta si sa iasa +++, ca asta e important!
Catty, trebuie neaparat sa te lamuresti ce e cu scurgerile alea, de la ce pot fi... Ca sa stai linistita cu tratamentul, fa totusi un test de sarcina, ia unul mai ieftin, chiar daca-l strici, macar iti scoti chestia asta de pe sistem... Hai, multa bafta, sa fie cu II!
Andicu, ai grija cu nisipelu ala, trateaza-te cu ceiut si bai de sezut, ca sa scapi de el...si eu stiu ca e buna matasea de porumb... Multa sanatate!
Eu nu sunt intr-o pasa prea buna, se pare ca in ultima vreme nimic nu ne iese...acum a picat si aranjamentul cu revelionul, cred ca o sa stam in casa ca salbaticii... De bebe nici nu mai zic...mi-e jena sa va spun ca mi-a pierit entuziasmul, probabil ca imi doresc atat de mult incat de aia nu se intampla...
Vineri, de azi intr-o saptamana merg la eco, la T.
A, am renuntat sa mai iau tinctura de CS si Mastodynon inainte de ovulatie, mai iau doar extract de muguri de zmeur si capsule de naprasnic...
Va pupic pe toate si intru mai tarziu cand imi revine optimismul...(sper!)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
andicu spune:
Amely,multumesc ptr grija!
Stai linistita, ca si mie mi-a scazut un pic entuziasmul cu bebe
; cand ma gandesc ce departe e luna martie...si pe urma de 2 saptamani sunt aproape zilnic la vara-mea, o ajut cu ala mic, finutul meu, si cand vad cum e, parca m-am speriat, nu stiu ce naiba!, m-a luat teama ca nu sunt in stare sa-mi asum asemenea responsabilitate! cred c-o iau razna! ca-n acelasi timp, imi vine sa plec cu el acasa cand il iau in brate!?!
Si ca sa te consolez in continuare, si noi cred ca stam acasa de Revelion! n-avem nici-o optiune si nici bani nu prea avem de dat, asa ca programele TV ne mananca si culcat dupa miezul noptii!nu ma intristeaza prea tare ideea,cred ca imbatranesc
.
Cat despre Mastodynon, fetele de la Homeopate m-au sfatuit si pe mine sa nu renunt, ca face foarte bine !!mai ales in pregatirea terenului ptr bebe! ti-as zice si eu la fel; eu am constatat ca se impaca foarte bine cu tinctura de muguri de zmeur!
Mariaa, parerea mea e ca ai o infectie urinara. Ar fi bine sa-ti faci o urocultura; de obicei se prescrie tratament cu antibiotice,ptr asta ar fi bine sa-ti faca si antibiograma,ca sa vada la care antibiotice raspunzi.
Andreea.Pozele mele
diciu spune:
Andicu
...e buna reteta cu ceaiuri de la Mirona...fac foarte bine ceaiurile alea la nisip...eventual sa iei si urinex...ajuta la eliminarea nisipului...si ceaiurile..multe...2.3 litri pe zi impreuna cu alte lichide...
ce ma mir este ca ti-a zis ca totul este ok...desi miela endometru de 4,2 mm(ziua8)..mi-a zis ca nu e bine...ca e prea subtire si ca e suspect de deficit progesteronic...
Amely iubita
...nu fii trista...poate si vremea de afara iti da starea asta...
revelionul vine...trece...si daca ramaneti 2...se poate petrece si-n 2 frumos..
..si noi acuma 2 ani am ramas cu buza umflata dupa n planuri facute si desfacute...dar a fost un revelion reusit...am iesit amandoi la artificiiin centru...si apoi inghetati am fugit acasa...am papat la caldurica...am baut..
...si a fost intim si deosebit...
iar descurajarea cu bebe...cred ca toate trecem prin asta...gandeste-te ca va trece anul....si de la anul vei avea alta stare de spirit...noi avem multa putere si rabdare si nu ne descurajam asa usor..
mariaa28...scumpa...poate fi si o infectie urinara...si o eliminare de nisip...si o raceala-cistita..sau o simpla inflamare pe acolo...n-ar fi rau sa-ti faci un sumar de urina si o urocultura...mai ales ca te ustura nu numai cand
ci si cand faci pish...
Simonette

anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
andicu spune:
Pai mie, Diciulina, mi-a zic ca am endometru de 8,3, in ziua 9,ceea ce e de bine. Uterul a zis ca arata bine,aspect uniform(slava Domnului ca nu mi-a vazut vreun chist sau fibromel!!!), nu e nimic grav ca e latero-deviat stanga,iar de ovare nu mi-a mentionat nimic despre faptul ca sunt "usor" micropolichistice. M-a intrebat la cate zile am CM si cam cand am ovulatia si a zis ca e bine;stiu eu, probabil ca o sa-mi zica mai multe de bine sau de rau dupa ce fac analizele toate.
Andreea.Pozele mele