Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Fetelor, inca nu mi-a venit, z.32, dereglare sigur. Totusi maine mai fac un test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by andicu

Aaa, si am uitat sa spun ca in plus, mi-a zis ca am nisip in vezica urinara !o sa trebuiasca sa fac si analize de urina; pana atunci nu prea stiu cum sa ma tratez; mi-a zis cineva c-ar trebui sa beau multe lichide.

Nisip in vezica urinara avem aproape toti. Nu-i nevoie de tratament. Doar de hidratare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by mariaa28

fetelor am o MARE rugaminte la voi si anume sa-mi spuneti si mie ce inseamna asta : de vreo doua zile ma cam ustura "acolo" cand fac pipi dar si cand. Ce poate fi? Vreo infectie urinara sau altceva mai grav?
Va rog frumos sa imi raspundeti si mie!!!!!!!!!!!!

Ce-ar fi sa te speli cu ceai de musetel si sa folosesti niste crema Clotrimazol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,multumesc pentru urari...Trebuie sa ma fac bine pana in sarbatori dar ..nu stiu cat ma va tine ca asta e "sportul" meu de iarna!
Andicutz nici nu sti ce bine imi prind vorbele tale....Cat despre Mosul...sunt cam suparata pe el (si nu mai "tine" scuza cu "e batran,saracul").Anul trecut l-am rugat (de fapt l-am implorat) cum nu o faceam nici cand eram mica sa-mi aduca un cadou "cu ochisori" si nu pot sa uit cat de dezamagita am fost cand au venit rushii chiar pe 24 dec,asta in loc de orice cadou,cu mesajul: "Sarbatori fericite...daca mai potzi!" Asa ca acum imi e cam frica de "cadourile" mosului desi anul asta mi-am propus sa il ajut sa-si "ia revansa" ...
In legatura cu nisipelul la rinichi ...stiu ca ai fost bine sfatuita de catre fete (si Miro ) dar mai zic si io ca nu ma pot abtine (si io am si de-aia stiu...sa dau sfaturi).Sa bei multe lichide sa se elimine repede ca daca stagneaza in rinichiuti predispune (mai ales pe vremea asta) la infectii urinare sau mai rau se "conglomereaza" formand calculi urinari ,mult mai greu ( si dureros) de eliminat ca nisipelul....Incearca si ceaiul de soc(exista si capsule de la Medicalab) care are efect diuretic,sporeste imunitatea organismului la raceli si...ajuta la slabit!
Va pupic si fug ca ...mi se raceste ceaiul!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicu, Diciu, Picca incurajarile voastre mi-au facut tare bine... Ce mult valoreaza o vorba buna spusa la momentul potrivit... Asa e cum spuneti, si cu revelionul si cu bebe...lupta nu se termina niciodata, ci continua, face parte din viata noastra, daca am avea absolut tot ce ne dorim, probabil ne-am plictisi. Astept sa revina bucuria pe care o simt mereu in preajma sarbatorilor, oricum sunteti toate niste super-fete si meritati tot ceea ce va doriti sa va aduca Mosu'!

Marrinuche, ce mai faci tu fata scumpa?

Diciule, pana in ziua 14 mai are timp sa creasca...inainte la mine se intampla ca prin ziua 10 sa fie 5-6 mmm, dar pana ovulam se facea de cel putin 8 mm.

MOana, ce bine ca ai ales sa nu te stresezi wekendul asta cu teste, distractie placuta, speram sa revii luni cu vesti minunate!

Andicu, asa e, e foarte bun Mastodynonul, doar ca ma gandeam sa nu il mai iau decat dupa ovulatie...nu stiu de unde am capatat eu ideea ca prea mult progesteron dauneaza ovulatiei...cu toate ca mastodynonul s-ar putea sa fie inofensiv...

Fetelor, nu stiti pe nimeni priceput in medicina naturista (dar nu homeopat), care sa ne sfatuiasca si pe noi mai exact ce trebuie si cand trebuie sa luam in materie de plantute, ceaiuri si tincturi? Ca Livia e deja bombardata, iar eu de ex. am o mie si una de intrebari si de nelamuriri... Voi v-ati gandit vreodata sa apelati la un medic pt asa ceva? Eu sunt convinsa ca putem obtine rezultate mult mai bune daca le luam intr-un anume fel, in functie de problemele fiecareia, de analize si chiar de rezultate... De ex. daca vezi ca nu merge, ce faci, schimbi tratamentul sau mai astpti si te gandesti ca poate n-a trecut destul timp? Eu zic ca cineva specializat pe medicina naturista ne-ar putea ajuta mult...

Simo, Ingeras, Madanutza, Cami si toate-toate endometristele mele dragi luati de aici cate un

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Ma gandeam eu ca trebuie sa fie un motiv intemeiat de nu a intrat Oana de atata timp. Acum m-am linistit. Sper ca luni sa ne dea o veste bune.

Da ce mai fac gravidutzele noastre? Iube, Alexi ace mai faceti iubitele? Cum va mai simtiti?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

MISHULE, imi pare tare rau ca esti racita. Sa te faci bine curand si sa auzim numai de bine.
AMELY si toate fetele care m-au intrebat de ce nu fac testul. Raspunsul este unul singur: DE LASA. Da, sunt o lasa. Mi-e frica de mor ca iarasi o sa iasa pozitiv. Testul il am de ieri in casa, dar l-am pitit ca sa nu il vad.Pt mine ar fi cum ar fi sa fie negativ ca m-am obisnuit, dar imi aduc aminte de privirea sotului meu cand a aflat ca ultimul test a fost cum a fost si imi piere elanul. Cred ca sunt in aceeasi stare ca M OANA si AMELY. M-am cam plictisit sa astept si sa iasa totul negativ.
AMELY, daca te ajuta cu ceva, anul trecut am stat acasa de Revelion numai eu si sotul meu si sa sti ca a fost tare fain. Eu una m-am simtit bine. Nu am avut chef de agitatie si lume multa, si de aceea am ales varianta accea. Anul asta nu stiu ce vom face.
Oricum astazi sotul meu mi-a facut programare pt saptamana viitoare la eco. Nu stiu daca sa ma duc in ziua 13, adica pe 8 decembrie, sau in ziua 14, pe 9 decembrie.Oricum este cam ciudat pt el sa se ocupe de asta, dar macar arata ca ii pasa.
Daca am timp intru si maine.
Va si sa aveti week-end placut.

catalina

Mergi la inceput

Gabiu draga mea tu sigur nu esti ? Hai fa un test si daca tot mai intarzie fa si unul din sange. Eu tin pumnii si fac galerie ca sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Mishule fa-te bine repede.

Catty draga mea daca faci eco saptamana viitoare atunci poti sa mai amani testul, daca ti-e greu sa-l faci. Te dulce si te imbratisez, si ma bucur ca sotul tau e atent cu tine.

Mergi la inceput

Mai fetelor voi ati vazut ca eu am mai primit o stelutza?

Mergi la inceput