Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
buna fetele! am vrut sa va salut si aseara, si dupa ce am scris eu citeva rinduri bune, vine alexa si imi opreste calc.nu i-am mai dat drumul ca a trebuit sa mergem sa mincam si apoi la baita.
acuma sta si se joaca. a dormit 3 ore, a mincat un castronel de ciorba. raceala e pe trecute.
de dimineata am fost cu totii la cumparaturi, am facut o ciorbita de pui, iar mai tirziu urmeaza repriza a 2-a de iesit afara.
vis-a-vis de slujba. eu sunt economist la soc de transport feroviar roman. e f bine, tinind cont de munca la stat. sper sa o mai scald cu un concediu dupa ce face alexa 2 ani, dar nu cred ca sunt sanse. colegii mei au fost f frustati cind au auzit ca vreau sa stau 2 ani acasa.dar le trece lor.
sunt f fericita cu printesa mea si nu vreau sa pierd momente importante din evolutia ei.
poate va mai scriu la noapte.
va pup
andora spune:
Salutare mamicutelor! Am lipsit nemotivat, de fapt motivat de sot posesiv cu PCul Mi s-a limitat timpul dar i-am venit eu de hac in final.
Ce sa zic, sanatate suferinzilor de eruptii dentare (si noi! si noi!) si ma bucur ca avem si nou veniti !
Intreba cineva de cursurile on line.... eu m-am inscris aici
Cat despre ocupatie - eu sunt in 2 ani CIC si revin abia in octombrie 2006. Ca si mami lui Alexa sunt economist in dom feroviar dar la CFR Marfa. Hihi, ce mica-i lumea. Noi implementam Oracle in contabilitate... poate pana revin eu nu mai am ce implementa deci in caz de urgente s-ar putea sa ma apuc mai devreme de lucru Chiar ma gandeam la dilema bona vs cresa... dar cred ca aleg cresa... nepotica mea a fost de la 1,5 an la cresa si fost ok.... eu una am incredere mai rar in oameni cand vine vorba de avut grija de bebele meu...
De iesit din Bucuresti ioc... nici o noapte fara Gogo pana acum intr-un an si 2 luni... si se resimte... oboseala, stres... o fi ceva in aer dar de vreo 2 zile asa nervoasa sunt... cred ca trec si eu pe Echinaceea
Gata fug la nani... va pup mult de tot pe toate si va doresc muuuulta putere si bebei sanatosi!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Anculina spune:
Buna!
Eu am terminat liceul la limbi straine ( engleza / franceza ) si apoi colegiul pedagogic.dar n-am lucrat in invatamant, am lucrat in general ca assistant-manager ( din cauza banutilor...)
Cand nu o sa mai stau acasa cu asta mica, fiindca nu ma mai duc la ultimul loc de munca...m-am tot gandit ce mi-ar placea...si cred ca ceva in domeniul turismului, dar nu ghid sa calatoresc mult ( nu ca nu mi-ar placea...dar cu copil mic, o crestem doar noi 2 si sotul are si el 2 joburi super-solicitante amandoua - unul de baza si celalalt in week-wnd-uri... - ), ci ceva tour-oprator...dar va trebui sa fac un curs...cred...
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
irina.c. spune:
Buna dimineata,mamicilor!Ce faceti azi?Eu plec indata la birou(acolo unde sunt voluntara).
Flavia,eu am concediu pana in aprilie 2006,dar daca imi ajuta Dumnezeu sa-mi gasesc intre timp un servici mai bun,ma reantorc in campul muncii chiar si mai devreme.
Andora,asa eram si noi,n-aveam loc unul de altul la pc,dar a primit al meu laptop de la servici si il foloseam eu seara,ca sa intru pe net,iar acum ne-am mai luat un calculator,si e fiecare cu al lui.
Am inceput sa iau si eu echinaceea capsule,si observ ca a avut efect,ca ma incerca o raceala,si mi-a trecut.
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
impreuna spune:
Neatza dragelor.
Azi m-am trezit mai tarziu, adica la 9, cand a inceput Sara sa scartie. Scumpa de ea, a dormit de aseara de la 7.30 pana azi dimineata la 9..., a recuperat de noaptea trecuta.
Aseara am fost intr-o vizita la niste prieteni dar Sara era prea obosita sa o luam, asa ca noi ne-am intins pana pe la 11, da a fost bine, am mai uitat de statul in casa :)
Zilele astea la fel, am un program destul de incarcat, da nu ma plang, ca-mi place.
Fetele care sunteti in CIC, nu va ganditi sa mai faceti un bebe?
Eu daca eram, mai faceam unul, ca am inteles ca se prelungeste inca 2 ani.
Revin mai tarziu, ca ma trage Sara de haine sa o bag in seama :)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
diadaniela spune:
Neata!
Apropo de Echinaceea,am inceput sa iau de sambata si sunt de o calmitate iesita din comun ceea ce nu ma caracterizeaza.E bine!
Aseara am facut bradutii,unul in sufragerie,unul in camera Adei si unul mic,mic,mic,in dormitorul nostru.Stiu ca este devreme ,dar nu am mai avut rabdare.
Intrebare ,voi dormiti cu puiuti in pat? Ca eu mai dorm cu Ada desi a implinit 3 ani.Duminica noaptea am reusit sa imi impun sa dorm cu sotu' si am reusit pana pe la 6 dimineata.
Sa va spun si motivele pt. care dorm cu ea: imi esta frica sa nu cada din pat,imi este frica ca se dezveleste(cu toate ca in casa sunt 24,5 grade),imi eate frica sa nu isi traga pilota peste fata.
Astept raspunsurile voastre si
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Ce liniste e pe aici!Cred ca numai eu nu am treaba!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
irina.c. spune:
Dana,eu am patutul Ilincai la capataiul patului nostru si ea doarme mereu acolo,cu foarte rare exceptii.N-a dormit niciodata invelita,si nici in sac de dormit,asa ca seara o imbrac mi grosutz si ii dau sosete si vestuta,ca sa nu inghete.A dormit separat de pe la 9-10 luni,cand am intarcat-o.Am observat ca doarme mai bine singura decat cu mine in pat.Eu cred ca de fapt tie nu ti-e frica,ci ti-e tare drag de ea si iti place s-o simti langa tine cand doarme.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
Gargaritza spune:
Irina a dormit de la inceput singura in pat dar cu mine in camera, al meu sot se mutase pe canapea inca inainte de a naste eu. Pe la 6 luni ale Irinei m-am mutat si eu cu el pe canapea....Mie nu mi-a placut ca nu dormeam impreuna (eu si barbata-miu)dupa ce ne vedeam din marti in paste nici macar nu dormeam impreuna...Irina nu a protestat asa ca totul este super ok.
Garga si Irinuca
POZE
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Dana,eu am patutul Ilincai la capataiul patului nostru si ea doarme mereu acolo,cu foarte rare exceptii.N-a dormit niciodata invelita,si nici in sac de dormit,asa ca seara o imbrac mi grosutz si ii dau sosete si vestuta,ca sa nu inghete.A dormit separat de pe la 9-10 luni,cand am intarcat-o.Am observat ca doarme mai bine singura decat cu mine in pat.Eu cred ca de fapt tie nu ti-e frica,ci ti-e tare drag de ea si iti place s-o simti langa tine cand doarme.
Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
Asa zic si eu!
Dana