Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza

Irina a dormit de la inceput singura in pat dar cu mine in camera, al meu sot se mutase pe canapea inca inainte de a naste eu. Pe la 6 luni ale Irinei m-am mutat si eu cu el pe canapea....Mie nu mi-a placut ca nu dormeam impreuna (eu si barbata-miu)dupa ce ne vedeam din marti in paste nici macar nu dormeam impreuna...Irina nu a protestat asa ca totul este super ok.

Garga si Irinuca
POZE

Cam asa si la noi. Eu cu sotul intotdeauna dormim impreuna, dependenti, nu alta:)
Pana pe la 6 luni, Sara a dormit in patutul ei la noi in camera, iar apoi am mutat-o in camera ei, dar ii supraveghem orice miscare.
Au fost si cateva exceptii cand a dormit cu noi in pat, era micuta si avea colici.
Dar cateodata mi-as place sa o culc langa mine, ziua, insa nu vrea si pace.
Ultima data cand am culcat-o cu noi in pat a fost asta vara intr-o "deplasare" cu familia. A fost o singura noapte, dar a fost un dezastru. Se trezea din jumate in jumate de ora si plangea pana ne trezea si pe noi, apoi avea chef de joaca.
Si eu sunt foatre rea de somn, daca se intampla sa se mai trezeasca noaptea, merge tati la ea. Si dimineata cand se trezeste tot el ii pregateste lapticu inainte sa mearga la servici.
Gata ca tre sa fug la service cu masina. Bum bum

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adica voi ziceti sa o las sa doarma singurica si eu cu sotiorul?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dana, suntem in aceeasi oala. si eu si sotul meu dormim cu alexa. in patut nu a dormit decit 6 luni. dar imi e drag rau de ea. cind adoarme o pup peste tot, imi vine sa o maninc. nu stiu cind o sa o culcam singura. sora mea a aminat si acum nepotica mea, desi are 6.5 ani,doarme cu mama ei in pat.
acum mergem sa mincam si apoi la baita, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Eu cred ca unde si cu cine doarme copilul tine de fiecare....
Si eu am o prietena care are o fetita de 4 ani si doarme cu ea si cu sotul ei.
Mie personal nu imi place ideea...desi mi-as da viata pentru copilul meu. Cred ca fiecare trebuie sa aiba spatiul lui. Cred ca si relatia mea cu al meu sot este importanta. Daca in timpul zilei nu ne vedem macar sa dormim unul langa altul si fara teama ca nu putem sa facem henchi-penchi pentru ca bebe este in pat cu noi.
Parerea mea....

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Dragutele mele,noi nu dormim toti 3 in pat,dorm eu ce fetita la ea in camera.Henchi - penchi pot face linistita,dar cand vine ora de culcare eu ma duc la ea in camera sa dorm.Motivele le-am scris mai sus.Totusi nici eu nu cred in aceste motive.Irina si-a dat seama care este de fapt motivul real.
Doream doar sa aflu voi cum faceti ,sa aflu si eu mai multe pareri ca normal ca tine de fiecare cu cine si unde doarme copilul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Fara suparare...toate ti-am inteles motivele...adevarate.

Garga si Irinuca
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Vad ca am muuuult de recuperat.Sunteti active nu gluma!
Pana una alta sa ma prezint mai bine.Pe mine sau pe bebele meu? Asa cum se vede si la nume,intai Vlad.
Vlad-Cristian,are un an si noua luni.S-a nascut pe 1 martie 2004,cel mai frumos si mai pretios martisor al familiei mele.Era asteptat la jumatatea lui martie dar pentru ca soacra mea tot imi cerea sa-i fac un martisor,Vlad a cedat si i-a facut pofta.Acum ii face ea toate poftele.E un adevarat barbat! Are 87 cm,14 kg,turuie toata ziua,vrea sa fie din ce in ce mai independent...Pana acum putin timp ma plangeam ca nu prea vorbeste,stia doar ceea ce-l interesa pe el mai mult:papi,api,kaki,baie,tati,mai(adica mama,si mai nou ...a...),iar in rest inventase o limba a lui,in care ne certa,ne iubea,cerea.Acum are insa o perioada in care asimileaza ca un burete.Repeta dupa noi,chiar daca stalceste,ne imita gesturile...E drept ca inca nu a uitat chineza dar ma face fericita ca intelege tot ce-i spun.
Eu invat.Dupa cum va spuneam,Vlad a aparut cand eu tocmai imi dadeam licenta si nu am apucat sa-mi dau titularizarea,drept urmare am un mare obiectiv pentru anul urmator,altfel Imi place sa stau cu el,sunt mai linistita stiind ca am eu grija de el si nu cineva srtain,dar sunt zile cand o iau razna.Imi lipseste siguranta unui loc de munca la care sa ma intorc,cum e in cazul vostru,asa ca trag tare acum.Acesta este si motivul pentru care nu prea mai dau pe aici.
Va pup dulce! Pe data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by vladhana

Vad ca am muuuult de recuperat.Sunteti active nu gluma!
Pana una alta sa ma prezint mai bine.Pe mine sau pe bebele meu? Asa cum se vede si la nume,intai Vlad.
Vlad-Cristian,are un an si noua luni.S-a nascut pe 1 martie 2004,cel mai frumos si mai pretios martisor al familiei mele.Era asteptat la jumatatea lui martie dar pentru ca soacra mea tot imi cerea sa-i fac un martisor,Vlad a cedat si i-a facut pofta.Acum ii face ea toate poftele.E un adevarat barbat! Are 87 cm,14 kg,turuie toata ziua,vrea sa fie din ce in ce mai independent...Pana acum putin timp ma plangeam ca nu prea vorbeste,stia doar ceea ce-l interesa pe el mai mult:papi,api,kaki,baie,tati,mai(adica mama,si mai nou ...a...),iar in rest inventase o limba a lui,in care ne certa,ne iubea,cerea.Acum are insa o perioada in care asimileaza ca un burete.Repeta dupa noi,chiar daca stalceste,ne imita gesturile...E drept ca inca nu a uitat chineza dar ma face fericita ca intelege tot ce-i spun.
Eu invat.Dupa cum va spuneam,Vlad a aparut cand eu tocmai imi dadeam licenta si nu am apucat sa-mi dau titularizarea,drept urmare am un mare obiectiv pentru anul urmator,altfel Imi place sa stau cu el,sunt mai linistita stiind ca am eu grija de el si nu cineva srtain,dar sunt zile cand o iau razna.Imi lipseste siguranta unui loc de munca la care sa ma intorc,cum e in cazul vostru,asa ca trag tare acum.Acesta este si motivul pentru care nu prea mai dau pe aici.
Va pup dulce! Pe data viitoare!

Hana&Vlad-Cristian
http://photos.yahoo.com/vladhana

Ai un flacau in toata regula, sa iti creasca mare si sanatos. Sara mea e mai "batrana" decat el da mult mai maruntica:)
Sa inteleg ca vei lucra in invatamant?
Fi linistita, ca nici eu n-am siguranta unui loc de munca (nu sunt nici in CIC) pentru ca mi-am dat demisia de unde am lucrat.
Dar vad partea buna a lucrurilor, nu trebuie sa numar lunile pana va trebui sa ma hotarasc sa ma intorc la servici sau nu, ci stau relaxata pana cand voi avea chef sa merg la lucru (wow, ce fain suna:), sau voi primi o oferta buna pe care no pot refuza

Fetelot, nu fiti suparate cu dormitul sau nedormitul cu copiii, ca eu cred ca fiecare procedam bine in felul nostru.
Mie una imi sunt dragi si mamicile care dorm cu puiutii, si cele care nu dorm. Cum am zis, eu am mari pb cu somnul, aud orice miscare si nu m-as putea odihni cu Sara (nici ea cu mine), desi cateodata mi-ar place sa dorm cu ea, dar nu mai pot ca s-a obisnuit singura.
Mai demult dormeam ziua impreuna, dar acum nu vrea numai la ea in pat. O mai fentez cateodata si o adorm in brate si e tare bine mama pe ea de printzesa.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna!
Eu sunt in CIC, dar nu mai fac al 2-lea bb...
Noi o adormim cu noi in pat, ne giugilim, ne iubim, apoi ea adoarme...si o ducem la ea in camera.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da flavia, ai dreptate. fiecare dintre noi credem ca ceea ce facem pt bbii nostri e bine.
eu am mare noroc cu tati.meseria lui ii permite sa stea cu noi 85% din timp. asa ca avem timp in timpul zilei cind alexa isi face somnul, si seara dupa ce adoarme.
miine avem in plan curatenie generala. alexa pleaca in excursie la mama, pina terminam noi.
apropos de bb2, mai asteptam sa ne revenim. dar cu siguranta va veni.
acum sunt pe chat. va astept.
pupici

Mergi la inceput