Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 11
irina.c. spune:
Flavia,multumesc,am reusit.Vine cineva pe chat?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
diadaniela spune:
Azi nu am fost prezenta la apel,da' vorbim maine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Anculina spune:
Da, a fost zapada...Lumea schia si se dadea cu sania de zor...
Tocmai am descarcat de aici de pe forum niste poezioare sa incep de maine sa o invat poezioare scurte, de 2-3 versuri...si desene cu specific de Craciun, sa i le colorez eu si ori i le inramez, ori le plastifiez...mi-am pus la bataie energia creatoare...ca sa scap de ganduri proaste...
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
irina.c. spune:
Buna dimineata!Azi ma duc sa platesc facturi si sa mai cumpar cate ceva.
Gargaritza,aceeasi impresie am avut-o si eu dupa doi ani de stat acasa,ca o iau razna.Ma bucur ca m-am implicat in voluntariatul asta,e o munca foarte interesanta si cunosc multi oameni.
Flavia ,tu ce lucrai ?Eu am lucrat in invatamantul special ca psiholog,iar in anul in care am fost gravida am avut o clasa de copii cu handicap sever.A fost groaznic,veneam mereu plangand acasa din cauza stresului.Ma rog sa-mi gasesc altceva,caci nu vreau sa ma reantorc in invatamant.Irina si bb Ilinca(26apr04)
ILINCA
impreuna spune:
Neatza fetele, am trecut sa vad ce faci, slabuta activitate asa de dimineata :)
La Sara ii mai ies 2 dinti si azi noapte 2 ore a urlat (ea care doarme toata noaptea), deci pentru noi a fost un soc.
Acuma fug sa o schimb, ca tre neaparat sa aerisesc
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Irina, am lucrat ca si asistent social la ONG, in mai multe proiecte, da cel mai "strong" a fost cu familii cu nevoi speciale, unde pe langa cazurile pe care le aveam, primeam tot felul de cereri...
Va dau numai un exemplu, o femeie venea regulat sa ceara costum de parasutist. Degeaba ii explicam ca nu avem si nici nu primim asa ceva, ca ea o tinea pe-a ai. Pe langa ca era ajutata cu bani lunar, asta era un aspect minor, fata de nevoia ei de a parasuta (femeie la vre-o 50 de ani:))
irina.c. spune:
quote:Adevarul e ca cel mai greu se lucreaza cu oamenii.Trebuie sa ai o rabdare de inger.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by impreunaVa dau numai un exemplu, o femeie venea regulat sa ceara costum de parasutist. Degeaba ii explicam ca nu avem si nici nu primim asa ceva, ca ea o tinea pe-a ai. Pe langa ca era ajutata cu bani lunar, asta era un aspect minor, fata de nevoia ei de a parasuta (femeie la vre-o 50 de ani:))
ILINCA
impreuna spune:
Adevarul asta e, cu oamenii e cel mai greu de lucrat, dar are si farmec.
Mi se pare mai greu ce lucrai tu, tu cand vrei sa te intorci in campul muncii?:)
Ziceti si celelalte mamici, ce ati lucrat inainte de bebe? Sau cele care nu, ce ati terminat? Ce v-ar place sa faceti dupa ce cresc piticii?
Gargaritza spune:
Eu am fost jurist intr-o firma destul de cunoscuta de la noi si am demisionat din cauza unor principii mai mult sau mai putin importante.
De lucrat am mai lucrat in tot felul de locuri: la 18 ani am lucrat la Metro, la 19 la Elite (aia cu cafeaua), cel mai tare job a fost la unu care vindea apa pi.
Garga si Irinuca
POZE
Gargaritza spune:
....ora de masa....mah frate cum se face ca Irina manaca la mama si pietre daca ii dai si acasa zici ca ii dau stricnina????
Garga si Irinuca
POZE