sunt bune mancaricile de tip Hipp din borcanase/

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asa cum am mai spus nu am nimic nici pro nici contra mamicilor care isi hranesc sau nu puiutii cu mancarica de la borcanele,dar cred ca deja s-a deviat de la subiect! Ca de fiecare data cand apare un "subiect fierbinte".

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ship spune:

VIOVIJU ...
lasa-ne ... lasa-ne...

P.S. Chiar ai copil(copii) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Miha are dreptate ... Eu am inceput sa le dau alor mei solide de la 4 luni ca am inceput sa recunosc semnele de la carte care spun ca bebe nu se mai satura cu lapte si e pregatit pt solide. Aici, la englezoi, guvernu' zice sa tii bebe pe lapte pina la 6 luni, doar dupa aia sa incepi pe solide. Dar daca copilului nu-i ajunge clar laptele poti sa incepi cu solide f simple. Noi am inceput cu praf de orez amestecat cu lapte, dupa care incetul cu incetul am inceput sa amestecam in acest praf de orez niste piure de morcovi, dupa aia cartofi, dupa aia fructe si tot asa, iar carne n-am inceput decit de la 6 luni.
Am mers pe Hipp si pe Heinz, mai mult. Dupa aia pina au trecut pe mincare normala, i-am tinut mai mult pe borcanase Hipp si a fost ok, numai, repet, trebuie sa te uiti atent la ingrediente, sa nu fie sare, zahar sau variante ... gen sodiu.
Am preferat sa incalzim mincarea si laptele tinindu-le in apa fiarta, nu la microunde. Nu stiu de ce, nu am crezut ca e ok sa pui mincarea sau laptele la o temperatura atit de puternica.
Ia-o usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircica spune:

Salut fetelor! Eu cred ca sunt bune borcanelele de la Hipp, cel putin asa sper. I-am dat fetitei mele piersica de la Hipp in scop curativ, pentru ca era constipata si am dorit sa rezolv problema doar umbland la alimentatie. Sigur ca as fi preferat fructul ca atare, dar fiindca pana in decembrie cand apar din nou nectarinele nu am avut incotro, i-am dat din borcanel cateva zile, pana am gasit combinatiile potrivite. Am ales Hipp pentru ca nu contine zahar. Personal, pledez pentru mancarea gatita in casa, dar in caz de necesitate nu refuz borcanelele. Intr-adevar sunt mai scumpe, dar ocazional nu se simte la buzunar, mai ales ca in cazul meu a meritat din plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Sa stiti ca si eu am fost si sint si acum o mamica singura. Singurul meu ajutor in casa e... sotul meu, care are si el servici. Si totusi...
La primul copil am luat si noi borcanele, desi chiar nu ne permiteam atunci, dar incercam sa suplinim papita facuta in casa in zilele cind nu vroia deloc sa manince. Si erau zile din astea... ofofof! ce era sa facem, sa lasam copilul sa moara de foame? Daca nu vroia sa pape ceva, statea nemincat si 2 zile! Pe incercatea. Din pacate, si acum este la fel de incapatinat.

Pofta buna tuturor, indiferent de ce papa au ales sa pape.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Raducu nu a vrut si pace borcanele. De pe la 4,5 luni i-am diversificat mancarea ca era tare mancacios si nu se mai satura cu lapte. Asa ca i-am facut in casa. Am plecat la mare pe la 7,5 luni si i-am cumparat borcanase. Cu mare greutate manca, dar n-am avut de ales pentru ca erau singura varianta, nu puteam sa-i dau mancare de restaurant. I-am mai facut eu piureuri de fructe in camera ca mi-am luat razatoarea de sticla cu mine, dar chiar nu puteam sa fierb legume cu firbatorul. So: ce te faci daca esti in concediu? Vreau sa-mi raspunda Viovaju!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Buna fetelor!Nu va mai,nu merita,sigur fiecare mamica e bine intentionata si nu vrea sa jigneasca pe nimeni.
Am citit mesajele voastre si mai mai ca ma convingeti si pe mine.
Dupa cum va spuneam n-am dat niciodata borcanase la bebe,nici macar nu stiu ce pret au(ca se vehicula pe aici ca sunt scumpe),nici pe eticheta nu m-am uitat deci.S-ar putea sa fie o idee preconceputa de-a mea(ma gandesc eu acum)treaba cu borcanele si in general cu produsele din comert.
Deci as vrea sa incerc si eu(nu de lene Doamne fereste ca atunci cand e vba de sunt speedy Gonzales ) pt ca mi se par o varianta buna-dupa cate spuneti voi-in anumite situatii.
De ex mie mi-e f greu cand mergem undeva si prindem ora de pranz,eu ii fac intotdeauna papa de acasa si o iau cu mine dar...niciodata nu i-o dau pt ca ma tem ca s-a alterat deja si recurg la vreun fruct,un iaurt sau altceva sigur,in conditiile astea desigur ca borcanelele ar fi o varianta.
Mi-ar mai placea sa incerc pe cele cu fructe(mai ales in sezonul rece).
Concluzie:ma lamuriti si pe mine care ar fi:pretul,calitatea si combinatiile posibile?
Ce firma vi se pare mai sigura?Contin conservanti,coloranti si alte chestii ciudate?
In ce o priveste pe Vioviju nu cred ca a vrut sa va jigneasca,probabil asta e modul ei de a-si exprima parerea,putin mai hotarat.Sunt oameni care se inflacareaza puternic in anumite situatii dar nu-s rautaciosi, hai sa spunem putin colerici.(scuze daca am jignit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Al meu bebe are un an si cinci luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Anella, am sa-ti spun eu care sunt preturile. In jur de 60-70 de mii un pranz cu carnita (cel mai avantajos e sa le cumperi de la Selgros sau Metro sau alt hypermarket, nu de la farmaci. Avand in vedere varsta copilasului tau, cel mai bine e sa-i cumperi meniuri pt. copii peste 12 luni. Eu am preferat intotdeauna firma Hipp pt. ca sunt BIO, plus ca o prietena de a mea - medic pediatru si fost reprezentant medical Hipp - m-a asigurat de inalta calitate a acestora.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Vai VIOVIJU ce m-ai enervat!!!Chiar crezi ca ne intereseaza diplomele tale sau unde lucrezi???Dc tu consideri ca o mamica cumpara borcanase din comoditate......Ce mamica nu ar prefera sa gateasca pt puiul ei??Dar ce te faci cand nu poti deschide gura puiului???Il lasi s moara de foame ca doar,doar o accepta mancarea ta?Nu-ti doresc,dar mi-ar placea sa ai si tu un astfel de bb si sa te vad atunci,ai mai fii in stare a dai astfel de lectii???
cat despre cat de desteapta esti....dc nu ai aflat inca ca pe acest forum discutam despre bebei,muta-te pe altul si deschide eventual o discutie despre cine-i mai destept!!!
Si sa-ti mai spun o chestie ca sa vezi ca nu diplomele conteaza in viata.....dc te-ai muta in alta tara,diplomele tale nu fac nici cat oceapa degerata,nu te intreaba nimeni de ele,ba chiar nu au nici o valoare(iti spun din PROPRIE experienta) asa ca LASA-NE,LASA-NE!!!!

Mergi la inceput