sunt bune mancaricile de tip Hipp din borcanase/

sunt bune mancaricile de tip Hipp din borcanase/ | Autor: svety

Link direct la acest mesaj

Sunt curioasa daca sunt bune sau mai bine le prepar in casa. Totusi parca au denumiri si continuturi destul de sonore. sa-i dau de la 4 luni sau sa-l alaptez exclusiv pana la 6 luni?
Si mai am o intrebare: E SANATOASA MANCAREA PENTRU COPII INCALZITA LA MICROUNDE?

mami de dani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eu i-am dat de la 5 luni dar era hranit artificial.lui i-au placut mai mult cele de la nestle.dar manca si de la Hip.eu zic sa-l mai alaptezi pana la 6 luni si sa-i dau borcanase dar dulci.de hrana la microunde nu stiu ce sa zic.dar nu cred ca ar avea ceva ca doar nu o tii mult.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Fetita mea are 1 an si o luna si alaptez inca. I-am dat borcanele de la Hipp de la 4 luni si i-au placut toate. De la Nestle sau Ulker hero i-au placut numai cu fructe. I-am dat si ceai instant de la Hipp.
Alapteaza cat poti de mult ca e bine atat pt bb cat si pt tine.
De la inceput i-am incalzit la microunde si nu s-a intamplat nimic. Important este sa fie bine amestecate si sa gusti din ele sa nu arda.

Anisoara Corici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Eu sunt pentru mancarea preparata de mine,nimic nu poate fi mai sigur decat asta.Nu prea am incredere in produsele astea gata preparate,uneori(adesea)comerciantii ,producatorii sint mai putin interesati de sanatatea clientului,fie el si bebe si mai mult de aspectul comercial al produsului.Nu i-am dat niciodata mancare la borcanele.
In ce priveste microundele din nou sunt impotriva.Noi nu folosim cuptorul cu microunde pentru bebe.Efectele microundelor nu se vad imediat ci in timp indelungat(ani).
Va pup si va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu i-am dat borcanele de la Hipp din cand in cand, de pe la 6 luni si ceva, de obicei cand eram pe drumuri si nu aveam alta varianta. Ii placeau in mod deosebit cele cu fructe.
In legatura cu microundele stiu ca nu-i indicat sa faci mancare la el, nu stiu daca si incalzitul mancarii pune vreo problema. Eu i-am incalzit lui Cristi mancare la microunde de pe la 10-11 luni, cand am inceput sa-i fac mancare pentru doua zile. In prima zi o manca proaspat facuta, iar a doua zi incalzita la micro. La fel, la micro ii incalzesc laptele (1 minut), de la 1 an si 10 luni de cand am trecut de la formula la lapte de vaca. Sper ca e ok.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am mers pe ideea ca borcanasele sunt preparate cu ingrediente foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii, spre deosebire de legumele si carnea pe care le pot cumpara din piata si macelarii. Plus ca te scutesc de o gramada de timp petrecut in bucatarie. Toate astea, cumulate cu lipsa de timp disponibil (de mititica, fata este cu noi la birou sau pe unde mai umblam noi) m-au determinat sa aleg varianta asta, a borcanaselor. Hipp sau Hero. Nestle accepta doar biscuiti cu mar. Dupa 1 an, am inceput sa ii dau si mancare gatita pentru noi, si asa am facut economii mari. Este decizia fiecarui parinte. Eu am cerut si sfatul medicului pediatru si nu am primit un raspuns negativ.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Eu am mers pe ideea ca borcanasele sunt preparate cu ingrediente foarte bine controlate din punct de vedere al calitatii, spre deosebire de legumele si carnea pe care le pot cumpara din piata si macelarii.

Poate ca e asa cum spui tu,dar macar legumele din piata si carnea de la macelarii le vezi cu ohii tai inainte de a le cumpara si le faci cu mana ta in oala ta,pe cand borcanasele...
Nu am nimic impotriva lor,este optiunea fiecaruia ce da copilului sa pape,dar eu prefer sa nui dau mancare de la borcans.Poate doar in caz de extrema urgenta.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Si eu am fost impotriva borcanaselor la inceput,dar printes mea nici nu se uita la mancarea facuta de mine,am incercat toate combinatiile posibile,dar degeaba......sunt kk !!De cum i-am dat borcanase le mananca cu foarte multa placere.Asa ca am renuntat sa-i mai prepar eu.Piureul de fructe inca il mai mananca pe cel facut de mine,dar nu am incercat sa i-l dau si pe asta la borcanas,ca mi-e frica ca apoi nu-l mai manaca pe cel de casa....Noi mancam Bledina si Olvarit fiindca au foarte multe sortimente si asa mai diversificam .....
Eu i-am dat borcanas de la 5luni,dar aici nu e nici o problema cu ele....din contra doctorii le recomanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Eu as opta pentru cele preparate acasa.E cel mai ok, macar stii sigur ce contin! Cu microundele nu e nimic rau doar ca trebuie amestecat continutul bine pentru ca nu se incalzeste uniform.

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

A! Inca o precizare, eu i-am luat de pe la 8-9 luni, dupa ce am ajuns aici numai borcanele cu papa pentru bb, organica/bio. Nu Hipp, ci unele irlandeze, dar, daca nu ma insel si cei de la Hipp au borcanele cu papa bio, nu? Nu mai tin minte...

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

Pt mariussimiuc:
le vezi intr-adevar inainte de a le cumpara dar stii si cat timp au stat acolo?( ma refer atat la carne cat si la legume ). Stii ca legumele care stau mai mult de 3 zile pe taraba isi pierd proprietatile?

Anisoara Corici

Mergi la inceput