Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Ina - cum stai cu condusu` ?
AndreeaB - uaaaaauuuu, distractie maxima sa ai !
L-am vazut pe Bubu - da` ce-a mai crescut si el si ce zambete smecheresti are si el
Am vrut sa va povestesc un lucru fain. In fiecare seara de vreo 2 saptamani incoace, Giulia ne tot pupa, zice ceau si cica se culca. Dupa care ori ma ia de mana, ori isi pune mana pe obrazul meu, Doamne, sunt asa de fericita in momentele alea. Si de vreo 3 zile in fiecara seara cand ne jucam sau perindam prin casa, striga: mamaaa si io raspund da, Giulia si tot asa. Ioi ce feeling misto ca am si io un nume Si pe Arian il striga Aiiian iar pe taica`miu thothoo
Scuzati ca m`am lungit, da` asa`s de incantata
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
Cu condusul...oalelor prin bucatarie stau cel mai bine. In rest...ii testez sotului rezistenta la stres prelungitDeocamdata se tine bine.
Radu nu poate adormi seara daca nu-si pune macar o manuta pe obrazul meu. Culmea e ca exact asa faceam si eu cand eram mica.
polux spune:
Neata iubitelor.
Mai, dar ce putin ati scris de aseara pana dimineata (la mine vorbesc). O zi intreaba numai o pagina. Ce v-ati lenevit asa? Ptr ca vine weekendul?
Daria, ma bucur ca in sfarsit te striga si pe tine Giulia mamaaaaa, caci stiu cum e sa fie copilul rupt din tine , dar sa nu te bage in seama.
Ufff,ufff uita acum cad in melancolie, cand ma gandesc ca pe mine nu ma mai striga nimeni mama. Dar lasa ca vine si vremea noastra.
Pupici
Liliana
polux spune:
Andrea, ma bucur ca bunicul tau este mai bine. Stiu ca sunt batrani, dar totdeauna ne va durea cand pierdem persoanele dragi, indiferent de varsta lor. Si distractie placuta la striptis. Sper sa nu ai si tu o surpriza, ca niste amici de-ai nostrii. Fiind in vizita la noi, l-au batut pe sot la cap sa-i duca la striptis, bineinteles feminin. Si m-au luat si pe mine cu ei, de pe post de sofer. Oricum nu era o noutate ptr mine. Dar sa vezi acolo, semi intuneric si intra o silueta cu imbracata asa ca "moartea", cu halat lung negru si gluga pe cap. Toti in delir cand dansa silueta...cand isi da halatul jos...un barbat. Hehehe nimerisem in seara in care era striptis masculin. Ce m-a distrat cel mai tare a fost mutra celor trei prieteni ai nostrii. Eu si sotul ne distram de minune. Norocul lor a fost ca dupa dansul baietilor, au fost si cateva fete. dar nu-ti inchipui cum se uitau pe scena cat dansau tipii aceeia.
hai pupici si distractie placuta.
Liliana
szivarvany spune:
Polux - io mi te imaginez in timp ce te striga 2 pui mamaaa si striga de mama focului si sa vezi ce recuperezi tu timpul asta
tuturor si un we misto sa aveti, fara ploi !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata
mey, andreea, ai grija sa nu faci ceva pozne, poze vrem gramada
io-s la munca, pe aici ploua si e taaaaaare cald.
adina, l-am vazut pe alex, a crescuuuuutttt! si e smecheros rau!
pupici la toata lumea
philip&andreea
copilasi dragalasi
polux spune:
A, si scuze ca v-am trezit asa amintiri nostalgice cu "ana-liza".
Dar hai sa va spun ce probleme existentiale imi puneam eu azi noapte pe la 2-3. De cand ma stiu, nu mi-a placut sa beau, nici macar bere. Tot ceea ce bea, foarte rar, sunt bauturile dulci, lichioruri dulci (nu neaparat si slabe), sau vin dulce (nu demi), dar asta de 2-3 ori pe an, la chefuri sau cine stie ce conjunctura. Asa ca duminica seara cand a venit sotul cu un whiski cream si am baut un paharel, s-a cam minunat el, dar nu a zis nimic. dar aseara, nu stiu de ce nu aveam somn.Era ora 1 si m-am invartit in pat pana la 2.30 si nimic.Poate ca era cald, sau poate ca nu era ora mea de somn.Si m-am sculat si m-am dus la calculator sa mai butonez. Si mi-am dat seama ca un pahar de whiski cream poate fi un somnifer nemaipomenit. Zis si facut. parte filozofica abia acum incepe, ca in loc sa ma culce, bautura mi-a trezit "subconstientul". Ma intrebam de una singura...ma dar tare betiva am ajuns, daca am baut eu de 2 ori in aceeasi saptamana. Asa ca iar am facut noapte alba si acum sunt pe baricade.
lasa ca mai am doar 2 saptamani si iau vacanta.
hai ca v-am aiurit de cap, aseara cu analiza matematica, acum cu bautura si striptisul. mama ce fata rea sunt.
Gata, va pup
Liliana
polux spune:
Sarut mana Daria, asa sa fie. caci sincer imi doresc inca un pici foarte tare.
Si eu va doresc un weekend placut. Si sper sa tina vremea cu voi, sa puteti sa scoateti piticii afara, caci la mine e un friggggg, -10 grade sunt acum la 9 dimineata.
Pupici
Liliana
vrabiuta spune:
buna seara si de la noi.
scuzati absenta, am avut ceva probleme in ultimul timp.
noi suntem la buzau, eu si bebelina (am muncit ieri de mi-a iesit pe ochi si azi am liber). va trebui sa o las aici cu ai mei pana pe 9 ian cand incepem gradi si imi vine sa... si ce ma supara foarte tare e ca saptamana trecuta a adormit de trei ori fara san si fara sa fie la plimbare in carucior. probabil ca inca o saptamana si ar fi evoluat si mai mult. cu schimbarea asta probabil ca o sa mergem 3 pasi inapoi.
lia - iti spun si eu ca si fetele ca iti faci prea multe probleme. fiecare copil are ritmul lui si nu exista o reteta miraculoasa care sa faca un copil sa vorbeasca, sa faca la olita sau sa urce scarile. nu exista termene limite si nu e vina "antrenorului". cred ca esti mult prea aspra cu tine insati (cu siguranta oboseala isi spune cuvantul). trebuie neaparat sa iti faci timp pentru tine. din cate stiu mamicile care au grija singure de copii pot face dupa un an o depresie mai crunta decat cea postpartum. ia o femeie care sa te ajute macar o data pe saptamana si iesi din casa.
daria - mare dreptate ai: cand le-or fi crescut mainile asa de lungi? ca si noi am patit-o (noroc ca era un castron de plastic plin cu fulgi de porumb), si-acuma cand pun ceva pe masa sau pe blatul de bucatarie ma gandesc de doua ori
olivia - felicitari pentru luca! un voinic si jumatate! cat despre patania cu masina, fiarele se indreapta, bine ca nu a fost mai rau.
cam atata de la noi, am citit dar nu ma simt in stare sa raspund. sper sa fie totul bine si puiul meu sa nu sufere prea tare fara mine.
o seara frumoasa tuturor.
foto
Dorsilia spune:
raportam un progres: Danut papa biscuiti din mana fara sa se ingretoseze si fara sa se inece (deocamdata)
Multumesc tuturor fetelor pt raspunsurile cu dedicatie:)) imi sunt de folos, sa nu o iau razna. Sper sa nu dau in depresie din aia nasoala totusi