Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
raportam si un alt progres, de data asta al meu:
am facut pt prima data eclere, prajitura cu mere si cu branza aseara si au iesit SUPER!!!
kim222 spune:
Neata ...fetelor...
Aseara am inceput in forta actiunea canuta..si-a mers!!Dimineata am repetat! Am baiat mare!Il insor....amatoare?
Liliana..noi doua semanam ...la fel de putin beau si eu ...adevarul este ca nici nu am cu cine :)...l-am si-ntrebat pe tati..daca sa- pocait cumva si nu mi-a spus si mie..Cind pleci?
Roxi ..mi-a placut ziua lui Pat...demolition man!
Adina..vazut pe Bubu..ce mare s-a facut..si smecher!
Daria...ma bucur ca triesti si tu acest sentiment...
Marcela, o sa vezi ca nu-i va fi deloc greu...copii au memorie atit de scurta!Si oricum ii va fi bine acolo!
kim222 spune:
Andreea...multe poze...distractie placuta...have fun! Merge si bebelina?. Ma bucur pentru bunicul tau...
adrianafedorca spune:
buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi
Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA
kim222 spune:
AStea sint o parte din pozele de la munte...sint doar vreo 200..daca vreti sa ne vedeti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/f1d1&.src=ph&.tok=phjcLBEBuKmKuH8P
polux spune:
Mama ce ma enerveaza calculatorul asta la scoala, caci nu pot sa vad nici o poza. Cum dau clic pe un site cu pitici, cum "Warning.....bla bla bla", ca nu pot ei sa verifice situl. Dar sunt fenomenali, caci situl dat de Andreea cu Flamingo and co merge. Sa inteleg ca nu am voie decat sa vizionez situri de oameni mari, nu si din acelea de bebei?
Olivia, si Victor tot asa.Daca ma crezi ca avem bautura in casa de cand am venit prima data in America. Chiar mai ieri ma certam cu el ca-mi tine ocupat frigiderul cu o carca de bere pe care oricum nu o bea, decat daca avem musafiri.
Da iubita, dar tu nu ai inteles bine, eu chiar m-am betivanit: de doua ori intr-o saptamana, curat murdar.Gata mi-am facut norma pe anul acesta.
De plecat plecam pe 22 dec si stam pana pe 10 ianuarie. Chiar ca o sa am o vacanta lunga.Si chiar imi spunea sotul, ca cel mai frica acolo ii este ca nu poate tine isonul prietenilor nostri(tipa, moldoveanca de la Chisinau obisnuita cu palinca), caci ei beau amandoi. Bine, nu sa-si puna in cap, dar comparativ cu noi...
Voi mergeti undeva de sarbatori? sau banii ptr minivacanta s-au cheltuit deja cu masina?
hai pupam dulce
Liliana
Simona R. spune:
Buna noaptea!
Fetili,noi suntem,existam,dar n-avem timp...
David e puitn racit,da' putin ,cu muci din aia in gat,si far 'de febraMaine deja sunt patru zile de paracetamol si nurofen si nu-i mai dau nimic,sper sa nu-l apuce mai rau.
Si el ajunge la clanta...
Auziti...mai e vreu copchil mai mic de 80 cm?Ca m-am minunat de ce inalti sunt ai vostri..
Gata...noapte buna...
http://community.webshots.com/user/simonarida
carmenp spune:
raportez un progres: am facut borsh fara sa iasa mincarica ori gratar
andreeeeeeab, poate n-ai plecat inca la streptease,daca se poa` si daca te lasa sotu` tau, trage-i o pupatura lu` dragalashu` ala de pasat, da` de aia apasata apasata si zi-i s-o lase pe urita aia in pace ca s`tem o gasca de fimei care murim sufocate aici de ohtica ei, brei...
na` ca s-o trezit mitza, ntz, ntz, cum nu ma lasa sa botonez...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Simona R. spune:
Pasarico,am scris in acelasi timp..nu ca ar fi ceva interesant da' am zis si io sa ma flu-n treaba..
http://community.webshots.com/user/simonarida
carmenp spune:
da, a mai crapat un drac...
fetili, ema va transmite salutari, din pacate nu si-a rezolvat inca problemele si inca nu se poate loga, dar va citeste. m-a rugat sa va-ntreb cind este intilnirea aceea de craciun pe care o puneti voi la cale? pentru cine vrea emilia_dana2000@yahoo.com
marcela, liliana si care mai e, l-am avut si eu pe ionut la maica-mea mai bine de juma` de an, pina l-am dat la gradi`, asta-i viata, bunicii sa fie sanatosi...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei