Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata,fetele!

Ieri am lipsit,dar motivat,l-am dus pe buni acasa,in sfarsit,este bine,dar nu va spun ce bine era cand s-a vazut acasa,a aruncat bastonul si a mers pe picioarele lui pana-n casa si apoi s-a dus prin bucatarie si a cigulit de prin mancare(asa cum ii era obiceiul),Doamne nu va spun ce emotionant a fost,sunt constienta ca-s batrani si....dar ii iubesc atat de mult....
...gata sa trecem la lucruri mai serioaseasta seara ma duc la stiptease si apoi in disco,yupiiiii,abia astept,cred c-o sa ma destrabalez in ultimul hal.

Daria,intrebai de ceai,nici picea nu bea,lapte sau apa din canita cu cioc.
Oliviasa videm poznele de la munte...imi pare rau de masina si vorba ta si eu abia astept sa se termine anul asta kk-cios,dar oare ce ne asteapta....oho,a crescut marmota,si inalt si bine facut.
Carmencita azi ce mai gatesti.....ce fac tzucureii tai?

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Neatza fetele! Beah ce vreme, mizerabila... Noroc ca este vineri. Ieri nu am lucrat, dar azi recuperam la greu . Nu am apucat sa citesc decat asa o foaie dar vad ca vorbiti de lucruri sfinte, analiza matematica.... taman mi-a pus parul pe moate un coleg, din acestia proaspat absolventi, plini de entuziasm si elan cu modele econometrice, serii, Uf si eu ma gandeam ce urat este afara si Ilinca mea nu iese azi in parc. Greu de tinut pasul.

Andreea, sanatate multa bunicului! Si bine a venit acasa! Si tie distractie placuta, curat destrabalare !

Eu ii mai fac Ilincai ceai de macese, sau de fructe uscate, il luam cald pe afara in parc.

cam atat, daca nu am apucat sa va citesc, ca vad ca ati scris nu gluma...

O zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata ... bei, da urit de facu afara ! Nu stiu daca o sa iesim azi, sau poate fro juma de ora, ma mai gindesc ...
Am reusit sa citesc tot din urma, pe fugite, ca nu prea am timp ... ca intrebati de ceai, Andrei bea cu mare placere, eu ii cumpar din acela de la Humana sau de la hipp, am incercat si cu cel romanesc babynumaistiucum, dar nu ii place, asa ca m-am reprofilat ... apa nu vrea neam, si ma tot chinuiesc sa ilfac sa renunte la biberon in favoarea canitzei, dar nici aici nu am succes ... poate pin la opshpe ani invata omu mik !!!
Lia, ca ma intrebai de masinuta, pai Andrei are ceva mai mult de 80 cm, nu stiu exact ca nu l-am mai masurat de citva vreme, adevarul este ca nu stiu cit o sa incapa in chestia aia de plastic, are picioarele lungi si nu prea poate sa si le sprijine bine, deh, asta este ! De stat in masinuta insa sta foarte bine, in sensul ca nu cade din ea.
Pupici tuturor si va doresc o zi buna !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, da` chiar nu jtiu ca m-a apucat sa scriu de ceaiul de tei, copchii mei nu beau ceai de fel si apoi cind le-am facut, le-am facut de macese, ma scuzati..
dana, daca-i seamana lu` tat-su atunci e pe invers, adica efectele sunt pe dos la ceaiu` de tei si la telina
andreeab, azi nu ma sparg in figuri, miine e ziua cea mare... cupiii sunt bine, ptiu, ptiu, ionut la gradini, tre` sa fug acush sa-l iau , ilinca prin casa, am vrut s-o trimit afara da` cit m-am codcodacit prin casa ninsoarea a dat-o-n lapovita...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata...pe la amiaza asa...ce bine e sa ai o zi libera dupa vreo trei saptamani de munca,m-as putea obisnui....bineinteles ca azi dimineata pe la 7 cine sarea ca arsa din pat ca n-a auzit ceasul...hehehe,noroc ca n-am si plecat la munca ca mi-am adus aminte ca azi am liber(am mai facut o data faza asta,de-au ras toti de mine)
Asa ca azi se anunta zi de curatenie mare,astept sa vina tanti sa-mi spele geamurile
Intre timp ia uitati-va aici:
http://community.webshots.com/user/piscotelu , albumul Alex decembrie 2005
Deci sunt p-aici...o zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Vazut Bubu,Doamne cat a crescut si ce frumos e...cand il aduceti acasica?Mai puteti fara el?

Lumi,multumesc!...si sa sti ca am de gand sa ma distrez la maxim,cu bani la chlotei si palme peste buci...poate fac si ceva poze!?

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andreea, hehehe, chiar te rugam sa faci pozeee !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Exact la asta ma gandeam si eu, dar nu indrazneam sa cer poze, macar cu atat sa ne delectam si noi

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

hihihi,pana va aduc eu poze proaspete,delectati-va cu ei www.flamingoboys.ro/index2.html" target="_blank">aici...

poze vechi poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Olivia-45 de minute la dr?? ce fain!! la noi adunate toate vizitele la pediatra nu cred ca fac 45 de minute.
Vazut pozici frumoase cu Bubu...
Si la noi e urat, bine macar ca e vineri si urmeaza weekendul!!
Ati vorbit de analiza matematica si mi-am amintit de profa mea de analiza economica din facultate, de care mi-a placut ff mult. Problema e ca nu-mi mai amintesc cum o cheama, si ma chinuie rau chestia asta. Am tot scormonit in putu' gandirii da nu vrea sa iasa deloc numele cu pricinaSi-s asa chinuitaaaa

Mergi la inceput