Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Carmencita..bafta scrie pe fruntea mea:))....si nu de acum
Vizita a tinut 45 de minute...Duracell are 85 cm si 12,6 kg....deci super bine!
Am capatat 3 intepaturi..MMR, chickenpox si antigripalul....tipat pe moment ..trecut incredibil de repede
Am fost laudati ca nu suferim de stranger anxiety.....asa ca noi zimbim la toti...si plecam cu cine ne vrea
Am fost certati pentru ca inca folosim biberonul de 2 ori pe zi....si ni s-a spus sa trecem la sippy cup..indiferent de consecinte...altfel dupa 2 ani ...o sa fie tragedie cind vom vrea sa scapam de biberoane....
Si acum special pentru Lia...am abordat subiectul " nevorbitul". Ni s-a spus ca pina la 18 luni nu trebuie sa ne facem nici un fel de probleme daca copilul intelege ce i se spune. Sa nu uitam ca fetele sint la aceasta virsta mult mai vorbarete decit baietii (si eu care credeam ca este legenda romaneasca ). Se considera cuvint orice grup de sunete asociate cu ceva...gen vu, ca....
Urmatoare vizita este la 18 luni, cind ni se va face prima hemoleucograma....pt a se constata daca exista anemie (adica dupa 6 luni de lapte de vaca).
Si o ciudatenie....avem voie carne de porc! Zau ca eu am invatat altceva! Cit priveste peanut butter si seafood....este mai bine de asteptat pina la 2 ani....
Asta a fost raportul complet!
polux spune:
Olivia, mai, mai ,mai dar voinicie sunteti voi. Si inaltuti bine. Tot mai beti din bibe, parca spuneai la un an ca incepi campania anti bibe. Ce s-a intamplat de ati renuntat. Eu "vorbeste", ca maimuta mea tot asa face. Dar e mai usor de dat sfaturi la altii, siiic.
Pupici marmota frumoasa.
Liliana
kim222 spune:
He,he...asa este cu sfatuitul . Am incercat nu i-a placut si am renuntat..si mai ales dimineata la 6.30 este luat din dormitor de MP ...sa mai dormim si noi o ora..si asta complica lucrurile...Dar incep...de diseara..cine stie..poate este mai usor decit ma astept...Tot am reusit ceva..am scapat de suzi...asa ca nu ma certa
Tu parca asteptai un raspuns....ce se mai aude?
polux spune:
Hehehe, asta era asta vara. S-a dus de mult pe apa sambetei raspunsul.Adica operatia reusita...pacientul mort, cam asa ceva. Adica, da lucrezi ptr noi, dar nu ne cere insurance etc. Daca la raspunsul acesta te referi. Acum se bat scolile pe mine, ca au vazut ca sunt in stare sa predau cursuri mari (calculus - alias analiza matematica si mai sus)dar tot fara insurence. Asa ca sunt cam suparat, dar e macar okay ca mi-au marit salariu cand i-am amenintat ca plec sa predau la liceu, ca ma platesc mai bine.
Si da e lucru mare ca ati scapat de suzi.Uite noi, fetita mare si bagam degetele in gurita.E drept numai cand vrem la nani si le scoatem repede dupa ce adormim, dar totusi. Asa ca nu mai fac pe lupul moralist caci si asa voi sunteti piticii trupei.
Ce sa spun, ca o tot bat la cap pe maica-mea sa inceapa sa o puna pe olita, si eu vorbesc , eu aud. Lasa mama, ca e mica...eu cred ca e comoditatea, daca pe vremea noastra nu erau diapere, acum ii e usor si comod asa.
Dar lasa ca ne facem noi mari...desi mami nu vrea sa ne facem mari prea repede, caci vrea si ea sa se bucure de noi mici si nazbatiosi.
Liliana
carmenp spune:
neata.
olivia, felicitari, ma bucur ca sunteti ok, cre` ca daca eram io ieseam in sunet de trimbite de acolo la cum maninca ilinca.
liliana, , analiza matematica, hmmm, imi filfiie ceva prin minte da` vag .....si zau ca am facut vreo cinci ani, culmea ca mi-a si placut
daria, ceai de tei dadeam pe vremuri lui ionut
andrea, parca tu vorbeai de sfintit casa surorii tale, cum e? ati facut-o?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
polux spune:
Neata fete cucuiete. Eu plec la nani. Iar mi-au dat bataie de cap studentii mei azi. Asa ca abia astept sa treaca inca 2 saptamani si sa iau vacanta.Yuppppi Canada vin, asteapta-ma. Brrr, dar daca la mine sunt -10 grade acum, cum o fi in Toronto. Ma duc sa trag un ochi pe la fetele din Canada sa vad.
Hai o zi buna, si va citesc maine dimineata la mine, adica pe dupa amiaza la voi.
A, apropo, cum ati sarbatorit de 1 decembrie? Caci banuiesc ca ati avut liber.Sau din cate am vazut cateva ati sarbatorit prin munca.
Paaaaa,
Liliana
roxanaz spune:
neatza dragelor!
e o vreme aci de iti vine sa stai acasa in varfu patului si sa faci....ce iti pofteste inima. ceatza de o tai cu cutitul si ploaie. oribiiil!
sa va povestesc ziua de ieri a lui Pat, care a stat singur cu tati. singur vorba vine, ca s-au plimbat toata ziua. de dimineatza au plecat la niste rude ale lui mugur de la techirghiol, unde a facut instructie cu toti. a devastat ditai casa si a plecat pe la 10.30. a dormit de la 11 la 12.30. a plecat dupa aia la masa de pranz la bunici, unde a mancat ca spartu si i-a obosit pe cei doi in maxim 30 de minute. a continuat cu devastarea casei no. 2. au venit acasa unde pas sa doarma, asa ca au venit sa ma ia de la munca, unde a fost dragalit de toate gagicile. vroia musai sa intre in productie sa vada el ce e cu masinile alea mari... farmacist il fac si p-asta! la 6 am plecat la party la mcD la o fetita de pe forumul de constanta. acolo...alta distractie. a calarit toate jocurile alea de pe acolo si s-a jucat cot la cot cu toti copiii mari. ajuns acasa la 7.45, lapte, baie si nani la 8.15. va dati seama ca a cazut la datorie fara nici un sunet. tati a declarat ca ii place singur cu copilu asa ca o sa isi mai ia niste zile libere. avantaj io!
Daria nu stiu nimic de ceai, Pat nu bea ca nu ii dau, vorba Oliviei. sincera nu ii vad rostul.
Olivia wow chiar ca a crescut marmota super bine!!! atat are si Pat la ultima cantareala, recunosc "neprofesionista". bravo!
Carmen marfa faza cu datu din kurutz.....sa fie de bine!
gata ma apuc de munca.....de fapt imi mai pun o cafea ca-s moarta de somn!!!
sa aveti o zi frumoasa!
szivarvany spune:
Buna dimineata ! Ce vreme de rahat ... plouaaa ...
Roxanaz - nici io nu-i dau ceai, ca ma gandesc ca astea medicinale se beau cu un scop ... deci nu vreau sa-i dau ceva aiurea, io beau ceai la nevoie si porcarii dintr`astea colorate de fructe in loc de suc.
Kim - sar`na de raport !!! Doamne, sippy-cup ... mooor, Giulia bea de 3 x / zi laptele din sticloanta, ce ma fac ??? Dimineata inca in somn,dupa-masa inainte de somn si seara cerealele.
Oare nu e mai important sa bea ei laptele, oricum ar fi si sa ne spalam pe dintzoci, decat sa renunte la lapte ???
O zi frumoasa va dorim si spor la lucru !!!
Am uitat: Giuliei ii place intunericul, cand dam stingerea mergem si o culegem de prin bucatarie, alta camera Si afara la fel, merge si n`are treaba.
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
g_ioana spune:
Neatza, neatza fetele, aici ninge foarte frumos necazul este ca nu se aseaza iar pe jos este o aparaie....
Daria eu ii dau ceai de tei sau babycalm si in special cand mergem afara(il punem in termos ca sa fie un pic caldut)sau cand venim de afara,in rest bem apa plata.
Carmen noi avem un salon de cartier la care preturile sunt mai acceptabile si serviciile sunt destul de bune.Se cheama Apollo si este in Alexandru.
Sunt moarta de invidie pe dimensiunile de categoria grea:)))noi am ramas la categoria usoara, sper ca la 18 luni sa avem si noi vreo 11 kg.Mie de aseara mi s-a dus si farama de liniste care o avem,a invatat sa deschida usa la baie!!!Daca pana acum statea si batea in usa urland mama si tzine-i? aseara am avut surpriza sa o vad cum apasa pe clantza si intra in baie.Asa ca...
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roller025 spune:
Neatza!
Liliana, analiza matematica? Huuhhh... mi-aduce aminte de facultate, de Cenusa... Ce vremuri, monser... Acu' ma chinui cu invatatu' de zici ca studiez hieroglife... Offf, offf, mai, mai...
Daria, poti sa te distrezi... Despre ceai: noi suntem in categoria: nu beau porcarii din astea.
Carmen: ceai de tei lui Ionut? Io stiam ca e de evitat la baieti...
Ioana, Vicu e la aceeasi categorie pana. La ultimul control nu avea 10 kile (asta acu 2 saptamani), dar io zic ca s-a lungit (n-a stat la masurat). Daca seamana cu mine niciodata n-o sa fie in graficul de greutate
O zi buna...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat