Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (137)
Raspunsuri - Pagina 5
roller025 spune:
Hehehe, Daria! In acelasi ton, Vicu a invatat sa toarne apa din sticla in cana normala si apoi sa "bea" din ea. Ca urmare este schimbat la fiecare 5 minute... Norok ca e cald in casa si caloriferele duduie...
Mey, da' ce spor de munci au unii pe-acilea...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
szivarvany spune:
Io`s aici ca lucrez in casa, cica Giulia doarme; am fost afara, ploua oleaca, tin sa raportez ca nu am ratat nici o balta, iar spre casa ne-am dat si cu curu de pamant ca na, nu e funny sa vii de-afara in casa ... Arata ca un purcelus, io la fel ca am luat-o in brate, m-a sutat de cateva ori si m-a palmuit, in maini avea inca frunze din noroi
La pranz ... mi-o fo` lene si am facut mancarica de mazare si am fiert un cremvusti, am mancat ca spartele.
Roxanaz - exact asta zicea si sotu`n telefon, ca nu e asa de grav daca imi arde de pozat
Ina - spor la lucru ! La mine e primul an, din cei 8 la firma asta cand nu lucrez ... te-nteleg .
Roller - intrebare: da Vic face urat daca nu-i dati apa, asa-i ? Ca Giulia zbiara mijto` cand nu i se indeplinesc cerintele.
Carmenp - ce fain ca va pregatiti de serbare la gradi, abia astept si io asemenea evenimente.
Mitzura - spor la treaba si tie !!!
Restu` de mamici, chiar asa va chefuiti ???
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Daria, ce intelegi prin face urat? Vicu se ridica pe varfuri, ma trage de pantaloni, tipa "uuuu " (adica sus). Il iau in brate, insfaca sticla cu apa (e una cu tumburus la capat) si apoi trage cana. Si trage de tumburus sa il scoata. Daca nu reuseste vine cu sticla dupa tine pana ii scoti dopul si apoi toarna apa in cana si bea. Cand plimba sticla prin casa tipa "aaaaaaaa-pa".
Corespunde cu imaginatia ta?
Pupe Giuliei...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
amironeanu spune:
Si eu sunt prin zona, muncind cu drag si spor si mai fac si ore suplimentare Abia asteptam sarbatorile sa iau si eu un pic de pauza, nu de alta, dar mai am un pic si o iau razna, eu care sunt foarte calma de felul meu.
Vroiam sa o felicit pe Nicole pentru "noul" program si eu incerc sa ma joc cat mai mult cu Stefi, dar din nefericire intru repede in pana de idei. Oricum jucam v-ati ascunselea si prinselea cu un ursulet de plus, se distreaza de minune. Tocmai mi-am dat seama ca Stefi nu are jucarii pentru varsta asta, deci chiar daca ar vrea sa se joace nu ar avea cu ceva. Exceptie face ultima jucarie care i-am luat-o, cea cu cercurile care se baga pe un bat si cu potrivitul formelor.
Si ea are crize de personalitatea, tare greu o convingi sa nu faca ceva care nu are voie, acum ii place foarte mult sa se urce pe canapea si sa alerge dintr-o parte in alta, a avut si cite accidente, dar tot nu s-a invatat minte. A, si ii place foarte mult sa aprinda si sa stinga lumina, asa ca mai tot timpul vrea in brate ca sa ajunga la intrerupator
Azi a venit o colega sa-si ia ramas bun, pleaca maine dimineata in Canada, are doi copii, o fata de 11 ani si un baiat de 6 ani, o admir pentru curaj.
O seara frumoasa va doresc!
PS Daria, si eu ies cu Stefi pe orice vreme si seara tarziu (bun, noi pe la 7:30 intram in casa, o culc pe la 9), azi cineva chiar il intreba pe tati cum de scoate copilul pe vremea asta urata afara.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Dorsilia spune:
Caro- nu e frutrant sa citesti ce fac alti copii in plus fata de al meu...asta ma motiveaza sa-l stimulez mai mult (nu stiu daca asta e solutia), si daca ma intreb si va intreb, o fac ca sa obtin sfaturi de la voi, idei, oricum din mai multi neuroni de mamici se strang solutiile bune, nu? deci nu va cenzurati, asta era ideea, ca io nu ma dau cu curu de pamant aici ca Danu meu nu vrea sa seada pe oala sau ca nu vrea sa repete decat anumite cuvinte
szivarvany spune:
SFAT urjent: ce ceai sa-i dau Giuliei, parca i-as da si eu un ceai caldut pe vremea asta nasoala ... voi ce ceai dati copiilor ???
Amironeanu - ce pacat ca sunteti asa departe ... ce plimbari am mai trage pe intuneric si prin baltoace
Roller - asa da, Victor este pot sa ma distrez si io la faza asta ?
Schimbul 3, absent total ... sper ca va distrati macar
Azi v-am bombardat cu poze, si dupa ce Giulia a papat fructele sub masa si io cu ea bine-nteles, iata ce face de o juma de ceas
http://community.webshots.com/photo/439300887/515249530jmQuXs
Gata, ca v-am plictisit destul pe ziua de azi, merg sa-mi vad capodopera din cuptor
O seara placuta tuturor !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
kim222 spune:
Prezent...as usually....:)))
La multi ani Romania!!!!
Eu azi nu prea am stare..afara ploua....masina nu este inca gata ..si asta inseamna 1000$ cheltuiti pe masina inchiriata...dar cine se da cu Ford Explore-ul ..moa...asta a fost asa...din capitolul ..fiecare cu ce-l doare
Am vazut-o pe Giulia (prima poza..ca ultima nu merge)..o scumpa! Sa stii ca si noi am inceput plimbarile nocturne..din acelasi motiv...sta linga usa ca un catel
Carmencita...cam scumput 60$...eu credeam ca-i ceva mai ieftin...Sint total de acord cu ..datul din kurut....numai ca eu am baiet..si nu prea as vrea s-o faca
Daria ..eu zic ca-i poti da ceai de tei....sau ceva special pentru copii....Luca nu bea ceai ..pentru ca nu-i dau:)
Liliana...asta conteaza ...la copii, sa priceapa ce le spunem...
Cam slaba miscarea.....deja ati inceput sarbatorile? Aici stiu ca deja s-au facut brazii....
Peste o ora mergem la controlul de 15 luni....nu am mai fost la dr de 3 luni...abia astept sa va dau raportul....
Hey...care sinteti pe aici ???
roxana1974 spune:
fetelor, off acu venii de la cetit cele 4 pajini, bai harnice mai sunteti! Iar eu...ziceam ca am fost harnica azi ca in loc sa chefuiesc de ziua Romaniei am stat la munca de jos...dar m-am premiat cu un film frumos, deci va zic ca am fost la cinema cu o pretena! Am vazut Sahara si mi-a placut rau rau de tot de nenea Matthew McConaughy...dar sa revin pe pamant...
Sa va zic ca nici cupilul meu nu zice prea multe, in afara de tata si "mam" nu mama "mam"! si "apa"/"papa", numa chineza vorbeste, si le zice taaaare bine, pacat ca io n-o cunosc! De incapatanat..cat China, nimic nu vrea sa repete, nimic! Zice doar cand vede cate un caine, cate o matza, in rest, poaaate poate cand vine bunica ca pe ea o asculta cateodata...
Mai naspa e acum ca are un hobby nou: sa arunce chestii in wc si sa traga apa . Avem totusi noroc ca daca e lumina stinsa nu prea intra in baie...din pacate nu avem cheie la usa si ajunge bine la clantze....
fetelor, va salut din mers, revin in curand cu detalii :)
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
carmenp spune:
olivia, da` ce "baftosi" mai sunteti... asteptam raportul de la medic, tare-s curioasa cit tine o astfel de vizita.
daria, tz`am vazut bombonica, miine ii pun si io ligheanu` la dispozitie, azi i-am dat oala s-o vada ce frumoasa e, poate, poate ii vine chefu` sa faca in ea.
roxana, nici ilinca nu sta pe intuneric si nici singura intr-o camera ziua, doar daca e pusa in tarc altfel vine dupa noi.
iren, voi cum mai sunteti? n-ai mai dat demult pe aici...
m-a innebunit papa cu fasolea ei, miine pun si io de una...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
philip spune:
am intrat doar sa va salut, am gramada de treaba, pe maine!
philip&andreea
copilasi dragalasi