bebelusi de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Monical eu l-am scos pe Mihnea afara ca doar s-a nascut in iunie si l-am botezat in sept. Cum era sa nu scot copilul afara dupa parerile babelor.
Katink da de la Craiova vine si sper sa nu ai gura aurita sa stea pana duminica ca ma duc eu cu pluta
Ankak sper ca noaptea a fost un sfetnic bun, dupa mine nu exista fericire completa sati sa vezi la mine maine cand vine soacra . Sa vezi ce dulce e impacarea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ankak spune:
Buna dimineata !
Sint intr-o stare de profunda scirba....iertati-ma, va rog!
Katink si Monica, multumesc de incurajari!
Daca mai doarme Matei am sa va povestesc...
Ieri dimineata am plecat de acasa de la ora 8, pt ca nana lui Matei este insarcinata si am fost cu ea la dr meu ginecolog.L-am lasat pe Matei la soacra-mea si am fost la mine la spital si i-am luat si niste analize, apoi am fost la control, ne-am intors la spital sa-i iau si grupa si Rh-ul ca nu-l stia si apoi pe la 12 jumate m-am intors la soacra-mea. Matei dormea.Mincase la 11 si urma masa la ora 2 sau 2 si ceva.M-am gindit sa-l scot afara ca sa mai prejungesc ora de masa. Am stat cu el in brate cam 2 ore dupa care am revenit la soacra-mea pentru ca Andreea (cumnata-mea) ar fi trebuit sa mearga la un control la ecograf. Dupa ce a stat ea si s-a gindit vreo juma' de ora a zis ca nu merge ca ii vine prietenul acasa si cum sa il lase ea singur. I-am zis ca sa mearga si el. Pai stai sa vina - zice ea. A venit dar nu a mai avut chef sa mai mearga asa ca intre timp se si innoptase si eu ramasesem la soacra-mea. Dau telefon lu' barbata-miu sa il intreb : vine sa ne ia ca pe mine ma dureau picioarele ingrozitor si se facuse noapte afara. Zice ca stai ca vin. Cind ajunge cu o mutra acra imi zice hai sa mergem si am si plecat. In masina (si era a mia oara cind se intimpla asta) scaunul din dreapta fata era tras pina la bancheta din spate asa ca eu ca sa intru a trebuit sa-mi sterg picioarele de bancheta. Sii-am zis sotului ca , colegultau pe care il iei dimineata in masina ar putea ca dupa ce ajungeti la destinatie sa dea scaunul la loc daca tot este asa de mare. Mi-a rspuns ca puteai sa il dai si tu si sa nu mai faci atita caz de asta!
Sus cind ajungem il intreb ce ai de esti asa de suparat? Zice ca am mincat un bors cu fasole si ma simt tare rau DAR tu ai putea ca seara sa vii acasa ca sa nu mai fiu eu nevoit sa mai trec pe la maica-mea sa te iau................
Bine, zic am sa ma straduiesc , ca atunci cind vii tu acasa sa fie si curatenie in casa, gunoiul dus, mincare facuta, copilul ingrijit, scos la plimbare , hranit, spalat si eventual eu vesela si primitoare...Asa ti-ar place? Te-am chemat ca sa ma iei in primul rind ca era noapte ca am innoptat din cauza lu' sora-ta si apoi ca ma durea sp[atele infiorator de cit l-am carat pe Matei .Alta data am sa ma straduiesc sa nu te mai implic...A zis ca tot eu exagerez, ca generalizez de fiecare data. Dimineata tot incerca sa ma faca sa zimbesc, s-a asezat in genunchi sa-l iert dar facea misto de mine. Sint asa de scirbita!!!!!!!
Imi cer scuze ca v-am umplut pagina cu problema mea dar simt nevoia sa mai vorbesc si eu cu cineva...Pling in continuare sa stiti.......
Citesc din urma si mai raspund daca ma pricep!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Katink spune:
Mamini, multumesc de intrebere Si eu ca si tine masina de spalat rufe si vase, platile se fac toate din cont, doar piata trebuie sa ne carambalim pana la magazin... eu nu am carnet asa ca piata o facem sambata toti trei
In schimb curatenia tot sambata o facem, mancare de mult am renuntat sa mai stau in bucatarie ca nu am timp, asa ca sa ne traiasca cuptorul ca la ei fac cel mai mult fripturi, pateuri... sambata si duminica mai mancam de la restaurant sau mai gatesc eu cate ceva...
Emma doarme cam asa:
Daca se trezeste pe la 7.00 dim are un somn acuma pe la 9-9.30 de 30 min, apoi mai are unul pe la 11.30-12.00 tot de 30 min apoi iesim afara in jur de 2 si atunci imi doarme ceva mai mult si mai are o tura de somn undeva pe la 5.30 aia tot asa de 30 min.
Si seara se culca pe la 20.30. A avut cateva zile de se culca la 19.30 , dar acuma vad ca a revenit la programul ei. Se trezeste noaptea pe la 3 si apoi dim la 7 sau mai trage o tura de somn pana la 9.00
Cand doarme pana la 9.00 dimineata sare de somnul asta de acuma si imi doarme doar de 3 ori peste zi...
Oricum de cand am nascut nu mi-a dormit niciodata noaptea de la cap la coada... mereu se trezeste sa mai pape o masa cel putin...
Si eu mi-s optimista din fire, stiu ca nu am timp de multe altele cate faceam inainte, dar ma gandesc ca sunt atatea femei amarate care nici apa in casa nu au acuma iarna, ce sa mai spun apa calda, masina de rufe sau de vase...
Plus ca pe mine mama m-a nascut la sf. lui noiembrie si o mai avea si pe sora mea de un an si 5 luni - cam cum este Kulta acuma cu prichindeii ei - si nu avea apa in casa si avea scutece de carpa, nu pampers... si iti inchipui si tu cum era cu 2 copii mici singura si fara ajutor toata ziua... ca tata era la servici
Asa ca eu ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si mergem inainte...
Pupici lui Veve!
Fug sa mananc si eu cat doarme micuta mea.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Giana spune:
La multi ani,Romania! La multi,multi ani romani de pretutindeni!
Anka,sper ca azi esti mai bine!Vorba Monicai:Ce dulce-i impacarea...Si noi avem "dispute" dar asa este peste tot.Daca ar fi totul bine si frumos mereu cred ca ne-am plictisi ar fi monoton.Asa invatam sa apreciem si sa iubim mereu! Nu fi trista...
Katink,apropo de "capul ca girofarul". De ceva timp asa face si Dani.Si ma cam panicasem putin.Pentru ca el nu prea e invatat sa fie leganat si ma intrebam de unde instinctul asta...Si face asa uneori si in somn.Sa inteleg ca nu e singurul bebel care face asa?
Eu unghiutele de la picioruse nu le-am taiat niciodata pana acum.Dar se rup usor sigure.Nu stiu cum sa va explic...dar eu doar apuc de un coltisor si gata unghiuta se desprinde.
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
Anka,sorry! Nu citisem,abea acum am vazut.Stai linistita ca nu sunteti singurii.si noi la fel patim.Adica ne "racaim" aiurea.Si stiu cum este sa stai toata ziua cu cel mic ca te mai apuca si pe tine pandaliile.Sunt seri cand vine sotul meu si eu tot caut sa ma iau de el.Daca mai incepe si Dani sa planga atunci imi da o stare de nervi de e clar ca ma iau de el degeaba.Stii ce face atunci?Iese din camera si vine dupa 5 minute cand mie mi-a trecut si rade.A invatat si el ce sa faca ca de obicei ieseau scantei.Dar si eu invat sa ma stapanesc.Totusi e aiurea daca sotul tau asteapta ca tu sa le faci pe toate.Esti om si tu,ce Dumnezeu.Incearca sa-l lasi pe el o zi intreaga cu Matei sa vezi cum o sa aprecieze dupa...La noi e clar;in weekend tati e de "servici".In sensul ca el sta cu Dani,se joaca,ii face baita...eu doar ii dau sa pape si ma relaxez.Explicai si roaga-l sa te ajute...
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
Nu stiu ce s-a intamplat asta noapte ca Daniel s-a trezit din ora in ora.La un moment dat l-am luat la noi in pat ca-mi picau ochii-n gura de somn si cum se trezea si cauta tzatzi cum i-o bagam in gurita si tacea.Dar tot asa din ora-n ora.Cred ca nu prea am avut laptic ca nu am mancat bine ieri.Nu stiu de ce dar nu mai am pofta de mancare.Azi cred ca ma duc sa mai iau o cutie de Galactogil.
Acum mititelul a adormit singurel in patut.A carait putin dar i-a trecut.
A inceput sa se joace si el cu jucariile.Si are una preferata-un clown gen hopa-Mitica care clincane cand se leagana.E foarte colorat si ii place la nebunie.I-l pun langa el dar putin mai departe ca sa intinda manutele si l-am gasit ieri pe burtica,incerca sa-l apuce ca-l daduse mai departe.Sau nu stiu cum face de-l aduce uneori aproape tare de fata si plange ca nu-l vede bine.
A inceput sa cam faca urat cand ma vede ca ies din camera.Mai ales cand este el in perioada de veghe.Il mai pun in leagan si ma duc pe la bucatarie si incepe sa planga...Nu asi vrea sa se invete numai cu mine..dar ce sa facem?
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
ankak spune:
Andreea, am facut si eu testul ala cu , culoarea ochilor! Si au iesit albastru inchis. Dar el acum ii are caprui inchis aproape negri. Daca nu te uiti la lumina in ochii lui zici ca ii are negri. Oare se mai schimba?
S-a trezit minunea si isi tzoshcaie minutele1 Ma duc sa-l schimb caci cu siguranta are pampersul plin!
Anca si Matei (26 august 2005)
Monica-Elena spune:
Mai Ancuta fata frumoasa sunt inerente chestiile astea. Fi linistita ca transmiti starea si lui Matei cel putin la mine asa este. Fa si tu haz si ial la misto decat sa te enervezi tu.
Sa vedeti la mine maine ce misto o sa fac de soacramea de o sa se ceara ea singurica acasa.De abia astept
Am uitat sa va spun ca la mine mihnea de 3 zile nu mai vrea sanul absolut deloc.Deci asta a fost 5 luni de supt si gata.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ankak spune:
Codruta, eu ii tai unghiutele cind doarme , doar atunci pot sa le tai bine, cind este treaz imi trage minutele si il mai ciupesc.A avut si Matei un deget mai rosu la o unghiuta dar nu am facut nimic si a trecut de la sine.