bebelusi de iulie-august 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
Irinuca, mama stiu ca-s dilita dar se mai intimpla.
Azi am fost la doctor si m-a cuplat la un HOLTER EKG. E cumplit, tre sa stau cu toate firele lipite de mine pina miine la ora 12.Mi-e greu sa-l alaptez pe Sebi, mi-e greu saa dorm si toate alea. Asta e, vom afla rezultatele luni.
La multi ani, ROMANIA.
codruta_grg spune:
Multumesc de raspunsuri!
La manute o mai prind dormind si pot sa le tai, dar la picioruse, zau daca pot. Petra si in somn isi misca degetele la picioare.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Katink spune:
Kulta, multa sanatate, ai grija de tine!
Codruta, eu la mana i le tai cand e treaza ca nu pot in somn, ii tin bine manuta si vb cu ea si ea se uita atenta la mana ei ce o zice, ce are mami cu mine? Dar la picioruse nu i le-am taiat niciodata , o singura data am taiat o unghiuta ca era oricum putin rupta, in rest inca nu m-am bagat la picioare... imi e si greu cand e treaza le misca, doar stiti si voi cum dau acuma din picioare...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
mamini spune:
Katink, ai dreptate, esti inteleapta si ai o atitudine f buna.
adevarul e ca ne e mult mai usor decit le-a fost parintilor nostri, sau altor fete, chiar si in Ro-cozi la platit telefonul, lumina, gazele... in plus, pe mine ma ajuta sotul f mult( ca si pe tine) si trece timpul si giza creste si cind ma uit in urma parca nici n-a fost asa greu- mai lipseste sa spun ca mai fac unul- e, nu ma prindeti voi asa...
degetelul e un pic mai bine, mai putin rosu, dar e un pic de puroi. il urmaresc si vad ce se intimpla.
M
pisicut spune:
La multi ani, de ziua nationala a Romaniei!
Anul trecut de ziua nationala am fost la medic si mi-a confirmat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. De bucurie ca sunt insarcinata era sa plec de la doctor fara sa platesc . Sotul meu ma astepta afara si i-am povestit ca l-am vazut pe bebe: o 'pata' mica si rotunda de 1 mm. El imi spune: pe mine de ce nu m-ai chemat inauntru sa-l vad si eu? De acuma vin de fiecare data cu tine sa-l vad. Si asa a fost. Acum avem un baietel de 4 luni si o saptamana si ne minunam in fiecare zi cum creste si cum ne zambeste.
Multumim la D-zeu ca face parte din viata noastra.
Sper ca asa este si pentru voi.
Anka la toata lumea se mai intampla.
Giana si Alex se mai trezeste cate intr-o noapte din ora in ora, am observat ca daca il intorc in patut adoarme la loc, nu intotdeauna . Daca nu functioneaza si eu il iau in pat cu noi. Dupa 2 sau 3 nopti isi revine.
Corina si Alex (24.07.2005)
Monica-Elena spune:
eu ii tai unghiile lui mihnea cand e treaza si ne jucam. atunci cand doarme nu pot sub nici o forma.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
KULTA spune:
Buna, fetele
Sebi a avut o astfel de problema la unghiuta. A debutat prin a fi rosie apoi a facut puroi si a trecut insa am fost sfatuita sa dau cu un betisor cu vata inmuiat in dezinfectant pentru buricut si a mers.
Trece repede, nu va faceti probleme.
Sanatate multa
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am reusit sa citesc in diagonala ce-ati scris in ultimul timp. Daca nu intru o zi sau doua pierd sirul si nu mai pot recupera.
Mamini, eu am patit cu Sara de i-am taiat o pielicica(parca nu mai vad asa bine ca pe vremuri ) si pediatra mi-a spus sa dau cu putin spirt si crema de galbenele. Stiu ca nu e acelasi lucru cu are micuta Veve, dar si spirtul si galbenelele sunt dezinfectante, nu au ce strica. Pupici fetitei suferinde si mamicii ei.
Azi, fiind si sotul acasa, mi-am luat inima-n dinti si i-am dat fetei o lingurita de suc de morcov. A papat, dar nu-mi fac prea mari sperante, mai incerc si maine cu 3 lingurite(ea azi ar mai fi papat, dar mi-a fost mie teama). Asa ca se cheama ca am inceput diversificarea. Ea continua sa pape lapte numai de la mine, ma trezeste noaptea foarte des, sunt tot timpul chiauna.
Va povestesc altadata cum ma descurc si cu casa.
Pupici tuturor.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
mamini spune:
MonaI, chiar am crema de galbenele, o sa incerc. multumesc. si pofta mare la "bunatati"!
M