bebelusi de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La fel am patit si noi cu o unghiuta de la picior. E putin rosu in coltul degetului mare. Spuneti ca rivanol e ok, eventual betadina?
Si nu pot nici cum sa ii tai unghiile de la picioruse. Cum reusiti?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna seara!
Ce frumos e cand citesti asa de multe urari! Multumim mult tuturor!

Andreea, multumim, interesant articolul.
Si la Emma a iesit caprui inchis, cred ca la culoare ma mosteneste, sunt aceeasi nuanta cu ai mei si nici nu cred ca se schimbe in albastru - cum ii are socrul meu de exemplu sau caprui spre verde ca ai sotului...

Mamini, ufff ce rau imi pare de Veve ca are probleme cu unghiuta. Multi pupici pe degetel, sa ii treaca repede

Monai, insanatosire grabnica sa scapi mai repede de raceala! Felicitari pentru performanta de a dormi 2 ore legate ziua... ce bine de tine!!! Noi tot asa pishcam somnuri de 30 min peste zi, 3 la numar si apoi un somn mai lung afara...

Trebuie sa o laud si eu pe Emma ca de mai bine de o saptamana adoarme neleganata, singura, singurica doar ea si suzeta... nu i-am facut nimica sa o dezvatam de perna - o leganam cu perna pe picioare ... nu imi era greu, dar ma tot gandeam ca ar trebui sa o dexvat si draga de ea acuma adoarme peste zi si fara suzeta, cand i se face somn incepe sa se tanguie si isi arunca piciorusele in sus, apoi face cu capul ca "girofarul", vorba ta Andre_ea si adoarme fara probleme imediat.

Sper sa o tina, ca asa am mai laudat-o eu cu ceva si dupa doua zile si-a modificat programul
Dar acuma doarme, nu m-a auzit

Anca, fie ca noaptea sa iti fie un bun sfetnic. Nu mai fi suparata ca tot ce simti tu transmiti lui Matei si el nu are nici o vina

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Monica, spui ca vine soacra de la Craiova? Sau tot in Bucuresti locuieste si ea? Dar parca retinusem ca sta in Craiova... in fine, daca vine de departe tare imi e ca sta pana duminica
sa nu dai

Pupici,

Mergi la inceput

Anis, ca mi-am amintit... am intrebat-o pe sora mea cat a durat sa o obisnuiasca pe Sarah cu biberon... cica 3 saptamani. Dar cum ti-am mai spus in timpul asta i-a dat si san si biberonul era Avent cu tetine de silicon. Pe micuta a alaptat-o pana la 6 luni jumate (e nascuta pe 21 sept. si a alaptat pana pe 10 aprilie) si in paralel cu biberon...

La voi cum este? Tot asa?
Eu tot zic sa ii dau ceai din biberon, de curiozitate sa vad ce face, si uit, ma iau cu altele... Dar luni implineste 4 luni si poate ii fac atunci un meniu special ii dau putin ceai sa vad cum reactioneaza ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

in sfarsit am pus poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monicaloga1978/my_photos

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumim f.f.f.f. mult pentru urari!!!!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Imi cer scuze ca nu am retinut cine a intrebat de taiatul unghiutelor la picioare ... eu le tai cand dorm. E drept ca dupa 3-4 unghiute se trezesc, asa ca le tai in reprize, dar merge.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, multumesc. Veve doarme cam 30 de min dimineata pe la 10 si seara pe la 6 si un somn mai lung la plimbare( ieri de ex 3 ore afara, in carut, la 0 grade; astazi in doua serii 1 ora si apoi inca o jumate, dar de obicei cam doua ore) in principiu, cind pleaca mama nu o sa apuc sa fac nimic, nici inainte, nici dupa plimbare, doar cind vine tati acasa. noroc ca de curatenie se ocupa iubi si face bec in week-end, eu fac mincare, masina am si de rufe si de vase asa ca "spal" eu , platesc facturile( pe net, ca aici asa se face) si fac lista de cumparaturi( de cind ne-am mutat e peste mina sa ma duc la cumparaturi si acum nu mai pot impinge carutul prin nameti daca mai am si greutate in el).tu cind faci treaba?

Codruta, eu tai unghiutele lui Veve cind doarme, am forfecuta cu falci rotunde, dar se vede treaba ca nu fac bine ce fac...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Mamini sa-ti povestesc cum a fost la noi
Am observat ca avea puroi. Mergem la doctor care zice sa dam cu betadina si sa punem comprese reci cu rivanol. ok Zis si facut, dupa vreo doua zile nimic. EU zic, nu e bine. Doctorita a zis ca daca nu-i trece cu betadina sa incerc cu o crema. Dupa cele 2 zile trimit sotul la farmacie dupa crema. Aduce crema si dam vreo 4-5 zile cu crema seara. Am obs. ca incepuse sa se arda putin pielea. Iara nu e bine. Trec din nou pe betadina cu rivanol si a mai durat vreo 2 saptamani. Deci in total vreo 3 saptamani. Dar iti dau dreptate cel mai bine e sa te duci la doctor ca sunt copii si nu ii poti trata ca pe adulti.
Dar tu stii cel mai bine ce iti spune inima ca doar e copilul tau.
Sper sa nu va tina mult. Pupici lui Veve sa-i treaca mai repede.
Codruta si eu ii tai unghiile si de la maini si de la picioare cand doarme. E mai bine asa ca exista riscul de al taia sau intepa.
Pupici si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Deny si Mamini eu in luna iulie, inainte de nastere am fost al pedichiura si pedichiurista mi-a taiat foarte tare coltii, de atunci cele 2 degete mari sunt pline de puroi, acum 2 saptamani am vrut sa merg la chirurgie insa mi-am luat inima in dinti si m-am dus inapoi la pedichiura sa-mi scoate coltii care erau bine crescuti in carne. A fost foarte dureros, chiar mi-a fost si rau. Am crezut ca am scapat dar unghiile cresc si din nou aceleasi prb : puroi cat inacape si o durere ca nu pot incalta nimic si nu suport nici plapuma pe degete. Eu mi-am pus unguent tetraciclina, e adevarat ca o saptamana nu am simtit nimic dar durerea a revenit, am incercat rivanol dar nimic la fel si unguent negru la fel nimic

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput