Targu Mures

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Salut fetelor,
Mii de scuze ca v-am ignorat o vreme,eu am mai postat si la subiectul "Asteptand un ingeras in viata noastra",dar pentru ca deja devenisem stresata de acest subiect nu am mai intrat de mult pe DC.
Alycia multumesc pentru invitatie,uite ca mi-am facut aparitia deschisa la discutii.
Astazi la Reghin este o vreme mohorata buna numai de somn.Fetele apropo,pe la voi a sosit Mos Nicolae?
Va pupicesc.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_tonea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Salutare muresence, ma bucur sa va regasesc.

Din pacate nu mai prea am timp sa stau pe forum. Stiti voi, munca (adica scarbiciul). Dar mai arunc un ochi din cand in cand. Sper sa am in curand net acasa, si atunci se rezolva problema.

Multam de mesaj Alycia si imi pare bine sa te cunosc.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna muresencelor.Si mie imi pare bine ca ati raspuns la apel.Sper ca cu timpul sa se infiripe o adevarata familie aici.
OLIM, CAMI mersi mult de adresa coafezei, este relativ aproape de mine asa ca de sarbatori o sa incerc acolo un nou look...cine stie ce o sa iasa!
Fetelor in seara asta in piata Teatrului o sa cante Stefan Hrusca...da pacat ca ploua afara...asa ca nu pot merge cu strumful meu cel mik...anul trecut pe vremea asta ningea ca in povesti si Hrusca colinda si iar colinda...a fost feeric.Daca veniti la Mures ce sa va spun ...fiecare stie ce anume locsor din oras i trezeste nostalgice amintiri...oricum orasul e minunat, s-a impodobit centrul...azi tocmai se puneau globurile in bradul de Craciun din parcul Trandafirilor.
Slippers ,Jubica va asteptam pe la o ceasca de cafea pe aici...
De cate ori ma bag pe forum iau si cescuta de cafea cu mine...asa parca as sta la o sueta cu voi...
Va mai astept pe aici...o sa va mai dau vesti despre oras si despre noi...
Ana_Stroe bafta la examene...
pupic la toata lumea...ma duk ca cel mik trage de mine si striga'mami da chendusti!!!!'

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Cum a fost aseara concertul lui Hrusca?
Va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

OLa!
Am intrat si eu pe aici!
Alycia multzumesc de invitatie!
La Hrusca nu am fost ca a plouat si ne-a fost lene sa ne deplasam......
Va pupacesc!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara, fetelor,

Alycia, cu olita Alex nu face nici un progres. De fapt cred ca face un blocaj si am zis ca luam o pauza de 2-3 luni. Voi cum stati la capitolul asta...si la celelalte (vorbit, trasnai, etc.)? In timpul zilei merge la o asistenta maternala.

Peca, am vazut si eu anul trecut vilele de pe Platou. Sincera sa fiu, mi s-au parut frumoase, dar exagerat de mari. Ce-or face dom'le cu atitea camere, ca doar nu au 5 copii si nici nu stau cu socrii?!!

Mie mi-a placut foarte mult cum au amenajat "Vichend"-ul, nici urma de ce era acu' 20 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by alycia

Ei asa da, mai merge! Vad ca incepem sa ne adunam.Fetelor as vrea sa stiu si eu despre ce coafeza minune vorbiti ca eu din cate am cautat nu am prea gasit una care sa-mi fie pe plac.Daca nu va suparati da-ti-mi si mie adresa.In rdst ce sa va spun...acum e destul de mohorat la Targu Mures, ploua , plou si iar ploua.Asta mik ma termina cu energia lui...ar vrea afara dar vremea nu si nu...

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Alycia, eu mai bine de 10 ani am mers la aceeasi coafeza - o tipa absolut superba: Ildiko de la salonul Sissy de pe Gheorghe Doja, aproape de fosta cofetarie Mocca. Din pacate nu am la mine numarul de telefon de acolo, poate il gasiti la informatii...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by olim
Cum a fost aseara concertul lui Hrusca?

nu putea si Hruscuta sa astepte pana ajungeam si eu in ro?......ca mergeam si pe ploaie....

ok am notat ....praijitura cu frisa la Lido....mai sunt si placinte....

vroiam sa va intreb: cum e cu epidemia de rujeola la tg. mures? si in zona?

si cam cat costa cel mai ieftin carucior de bb(asa in jur de 5 luni bb)....am nevoie de el numai pt. cele 4 saptamani cat stam acolo si eventual in urmatoarele concedii.....de aceea nu ar fi rau sa fie unul care se face apoi sport.

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

OLA!
Peca legat de epidemie in Ms nu cred ca sunt probleme ca in alte judetze!
DEja la medicul meu de familie am vazut ca se fac vaccinari pt copilasii mici.

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by iube2001

OLA!
Peca legat de epidemie in Ms nu cred ca sunt probleme ca in alte judetze!
DEja la medicul meu de familie am vazut ca se fac vaccinari pt copilasii mici.

dienush cu bebelush
5+

cat de mici? ca eu am sunat la dr. si mi-a spus ca inca e prea mic de vacc. antirujeola.....si urmeaza maine sa merg la dr. sa vorbim mai pe indelete

niko are 4l + 2s

peca si niko
_

Mergi la inceput